Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Ne haragugj de én semmi virághagymát nem dugtam el és nem is tudom hogy hogy tudnám törölni ID4583338 Nagyon meg köszönném ha segítenél Ha tudsz néznél utána?Segíts!

2. TUFINGER

TUFINGER Fórumszaki

Légyszi mit nevezel szines kelléknek mert még mindig nincs vetőmagom Akulcs meg van csak a vetőmag nincs Segíts

3. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Arra jogosult kollégám benézett hozzád, és megállapította, hogy 16:33-kor elhasználtad az 5 hagymádat a zöld lóheréhez.
    Tehát ennek megfelelően, mivel 5 óránként kapunk új virághagymát, majd 21:33 után kapsz megint 5 db hagymát.

4. TOPI41

5. Havasi_Gyopár

Szia!
    A kulcsot beadod az eventablakban, annál amilyen területen akarsz éppen eventnövényt termeszteni (fő-farm: zöld, Baha ültetvény: sárga, Telihold farm lila).
    Ha kiválasztottad a területet, akkor kattints oda az event ablakban.
    Ekkor a jobb oldali részen megjelenik az induláshoz kapott Ősi kulcs, azt add be.
    Ezután megkapod a választásodnak megfelelő színű tinktúrát, amit a malomban le tudsz keverni a rendszertől kapott virághagymákkal vetőmagnak.
    A virághagymákból az első 5 db-ot induláskor kaptuk meg, azután 5 óránként kaphatunk 5 db-ot, a malomban való lekeveréshez, és az lesz a vetőmagunk, amit el kell ültetni..

6. TOPI41

Most kezdem pedzeni hogy kár volt a zöld lóherémhez elhasználni a vetőmagot tehát 21 óra után Kapok uj vetőmagot amivel eltudom kezdeni a lila sort Kérlek utoljára válaszolj hogy jó értelmezem Nagyon szépen köszönöm a türelmedet

7. Havasi_Gyopár

Szia!
    Nagyon szívesen!
    Így van, jól értetted, amit írtam, csak nem vetőmagot kapsz, hanem virághagymát. Ha a zöld lóherével végeztél, akkor kaptál egy kulcsot, azt be ha beadtad a lila területre, akkor kaptál lila tinktúrát, ami a malomban arra vár, hogy jöjjön mellé virághagyma, hogy bekeverhesd vetőmagnak.
    Éjjel megint kapsz valamikor virághagymát, azt reggel nehogy lemalmozd vetőmagnak a lila tinktúrával, az jó lesz a sárgához a Bahára.

8. pulykamama

pulykamama Járnitanuló

Sziasztok! Segítséget kérek!
    Beadtam a sárga kulcsot! Megkaptam a sárga 9999 sárga tinktúrát! A malomban viszont nincs meg 5 sárga virághagymám! Így nem tudok játszani!Mit rontottam el?
    Ki -be lépéssel is próbálkoztam !
    Pulykamama kéri a segítségeteket!

9. Havasi_Gyopár

Szia pulykamama!
    A rendszer 5 óránként ad újabb 5 db virághagymát, ami egyébként le is van írva az event leírásban.
    Ha adsz farmnevet és ID számot, akkor meg tudjuk nézni, hogy várhatóan mikor kapod meg a következő 5 db-ot.

pulykamama kedveli ezt.
  10. TOPI41

Végre meg kaptam aa lila virágmagot csak keveslem a db. mivel pprémium gazda vagyok 15db helyett csak 5db kaptam

11. Havasi_Gyopár

Szia!
    Örülök, hogy végre megkaptad és folytatni tudod a játékot!
    A virághagymáról a tudnivaló:
    Virághagyma
    Hozzájutási lehetőség: az event kezdetével automatikusan 5 darabot kapunk. Prémiumtagsággal rendelkező játékosok 10 darab Virághagymát kapnak az event kezdetével!
    Az azt követő mennyiségek mindenkinél egyformán 5-5 db. Csak az induló mennyiségnél jár több.

Kuzdern, TOPI41 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Sipi888

Sipi888 Fórum-zöldfülű

Jó Reggelt Mindenkinek!

Ha kellene: Sipi888 UID.: 5639934
    Az Eltűnt tárgyakhoz írtam múlthéten, mivel eltűnt (kiderült h nem) anagynehezen összehozott Őshódom.
    Közben sikerült kitenyésztenem ismét eggyet. Megörülvén, ismét piacra is dobtam, lefotózva mindent. DE! Mikor bementem a Saját standra, láttam, hogy az Őshód "csak" 12millió Csp-ről indul és nem is lehet 23mCsp fölé vinni az eladási árát... Az előtte lévő Bohóc hód ára 110mCsp körül van. Miért ilyen alacsony az Őshód eladási ára??? Ha azt nézzük h az Őshód van a "csúcson", ennek kellene lennie a legdrágábnak. Vagy ez csak nálam van így? Bár nem ez az elő eset h egy elméletileg drágább állat (magasabb szinten lévő, mint az előző) és mégis milliókkal olcsóbb mint az előző.
    Választ előr eis köszönöm!

13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ez a dinamikus piac sajátossága miatt van. A kereslet és a kínálat, valamint a már létrejött ügyletek alapján a piaci árak akár percenként is változhatnak.
    Vagyis az árak akkor emelhetők, és akkor emelkednek, ha folyamatosan és váltakozva van ajánlattétel és vásárlás az adott tételnél.
    Drágább vagy új piaci áruk (pl. tenyészállatok, vagy új ólakból kifejlődő állatok, új fatermések) kapcsán gyakran tapasztaljuk, hogy eleinte csak ,,fillérekért" engedi őket a rendszer kirakni. Ez egészen addig így megy, amíg be nem indul az adott áru adásvétele, minél több lesz a kínálat és a sikeres tranzakció, annál inkább megy fel az ára.
    Jelen esetben valószínűleg csökkent az Őshód iránt a kereslet, ezért az ára is, és így már kevesebbért tudod kitenni.

Valószínűleg senki sem akarja elsőként nyomott áron kitenni az áruját, ezért nem is tud beindulni az adásvétele.

Javaslom, hogy a piacos topikban próbáld saját piacos gazdatárssal elcserélni vagy értékesíteni az Őshódodat.
    Topik: Piac - mit, miért érdemes venni, eladni

14. enikö32002

enikö32002 Junior szaki

Köszönöm sikerült legyen szép napod..

Othep kedveli ezt.
  15. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

Bocsánat, de most jutottam oda, hogy válaszoljak. Ok. Köszönöm, én csak érdeklődtem.Annyira nem érdekelt.Elfogadtam amit adott,csak nem volt időm megnézni az információt, úgy mint most sem, amit adott két fa talányost.Majd reggel kiderül, hogy mit is adott.

Othep kedveli ezt.
  16. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Elértem a 600-as szintet és kérdezem várható-e szint növelés, mert jelenleg a learatott BTP "elveszik". A Kincses szigetre és a Hajótöröttek partjára a ládákat adó dolgokat fogom csoportosítani. Vagy van valami javaslatotok?

17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem tudjuk, hogy várható-e, és mikor.

A Ládát adó dekorok kihelyezése jó ötletnek tűnik, hiszen a farm önellátásához nagyon hasznos dolgokat adnak.
    Emellett TP is aratható róluk, ami azért a háttértárolóban tovább gyűlik, és egy szintbővítésnél majd "ugorhatsz egy nagyot...".

További ötletekért keresd fel a bahamás csevegőt: https://board-hu.farmerama.com/threads/bahamarama-változásai-csevegő.2390/

Kuzdern kedveli ezt.
  18. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Köszönöm a válaszodat, akkor körül nézek a raktárban pihenő TP-t adó kitehetők között.

Othep kedveli ezt.
  19. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A halloween naptárból kapott 2 db "Kísértet" rémítő talányos facsemetékből az alábbi fák fejlődhetnek ki:
    De <<< Itt >>> bővebben is olvashatsz róla.
    Kirakás előtt pedig ha rákattintasz az "i" ikonra akkor láthatod ott is, hogy milyen fák fejlődhetnek ki az adott facsemetéből.

20. vörösaszony

vörösaszony Junior szaki

Szia!Már megint zavarkodom.Nem tudok a malomba keverni- Van 10 db hagymám de nem tudom betenni a malomba. ID17256449 köszönöm.

Frissítettem és már engedélyezte a keverést.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.11.21
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.