Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Jaj, ezer bocs! Nem ott kerestem. Köszönöm.
    Jaj ezer bocs! Nem ott kerestem. Köszönöm.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  2. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Továbbítjuk a központi kollégáknak a visszajelzést.
    Köszönjük, türelmet kérünk a hiba megoldásáig.

3. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Nem tudom volt e már jelentve régebben , viszont gond van a cápa kategórába sorolásával.

upload_2021-12-2_10-45-8.png

Illetve piacon egyik kategóriába sem szűrhető le.

4. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pajta:
    Frissen beléptem a játékba, odaléptem, akkor jól mutatta. Nézegettem tovább, akkor meg már teljes badarságot mutatott minden állatra.

Piac: jogos, jeleztem

Update: Azért nem a saját kategóriájában látszik csak a "minden"-ben, mert event főszereplő.

kovacsniki84 kedveli ezt.
  5. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Reméljük,hogy megoldódik,már csak a siló fejlesztések miatt is.

polyakf kedveli ezt.
  6. hevesineerika

hevesineerika Fórum-zöldfülű

szép napot.. az lenne az én kérdésem meddig lehetett a kárpótlási csomagot át venni?? sajnos az unokám farmjain már nem tudom átvenni mert szürke a jel. lemaradtak rola ?? köszönöm a választ .ica mama..

7. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szervusz hevesineerika!
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-halasztották-kompenzáció.21803/#post-1232446
    A fenti közlemény kiírása szerint:
    "A hír 2021. december 1. (szerda) 14:00 órától jelenik meg egészen december 5. (vasárnap) 22:00 óráig."
    A hír alatt az értendő, hogy a hirdetőtáblán megjelenik, és ott a hangkürtre, majd a "kérem" feliratra való kattintással lehet átvenni a csomagot, tegnaptól e hét vasárnap 22 óráig.
    Ha átvételi problémák vannak, akkor farmnév és ID szám megadása szükséges ahhoz, hogy megnézhessük, mi a probléma.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  8. farmrobi

farmrobi Utánpótlás-írogató

Sajnos még mindig nem sikerült a javítás a KÉREM gomb már megjelent kb. 1 órára,de nem adta a jutalmat. Azóta már az is eltűnt....!
    Gazda: farmrobi ID: 13578504

9. Havasi_Gyopár

Szia!
    További elnézést és türelmedet kérjük, a központban a kollégák dolgoznak az ügyön.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. mementori74

mementori74 Fórum félistene

Akkor még semmi infó ezek szerint?nem szép dolog jó ráérős.

11. Swallow

Szia!

Sajnos még nincs.
    Türelmet kérünk!

12. yucee

yucee Fórumszaki

Szép estét! Mai nap nem enged kockázni. első dobás után elszürkül és nincs tovább...Esetleg lehet valahogy orvosolni? Vagy számomra itt véget ért a dolog

13. Swallow

Szia!

Szükségünk lenne egy farmnévre meg egy ID számra, hogy utánanézhessünk a dolognak.

14. yucee

yucee Fórumszaki

Szia!
    Már tárgytalan, frissítés után helyreállt, köszönöm. Szép estét!

15. rozsazsuzsa

rozsazsuzsa Fórum veteránja

Jó reggelt! Segítséget kérnék, minden termő területen ott maradt félállásban az aratáskor felszálló kalpag. Sajnos így nem látni, hogy mi van a területen. Ki-be léptem, takarítottam, de marad. Köszönöm a segítséget.

semmirevaló kedveli ezt.
  16. Boszika2010

Boszika2010 Junior szaki

Sziasztok !
    Nem tudom történt-e változás, és mikor. Kérdésem az 1x1 föld 1 vagy 2 termést ad (eddig 2 termést adtott + 2 a répás-almás csatni és így 4 termést kaptam a 11 év játék alatt; még tegnap dec.2.-án is).
    Ma 12:42-kor léptem a játékba. Többször frissítettem és csak 3 termést ad az 1x1-es föld. Így semmi termést nem takarítok be a válaszig.
    Kérem a mielőbbi választ. Köszönettel: Boszi-birtok

Megint 2x frissítettem és most, ami nagyon érdekes gabonára +1 termés, ami beérett az meg fokhagyma zöldségek körébe tartozik, a mennyiség most jó. Gyorsan be is takarítom.

Nem tudom, hogy mi nem működik, mire számíthatok ma még?

Utoljára szerkesztett: 3.12.21
  17. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Rápás-almás csatnit tettél a rekeszbe (vagy van több más termésnövelő is)? Csak akkor ad 4 db-ot. Alapból csak 2 db-ot ad.

18. Boszika2010

Boszika2010 Junior szaki

Igen Répás-almás csatnit tettem, minden nap az az előső, ha már lefogyott az idő róla.

Most néztem - sajnos még mindig nem jó, mert + 2 termésbónuszom is van és csak 5 termést kapok 1x1-es földre.

Szóval még mindig az a kérdés, hogy az 1x1-es föld mennyi termést ad, a 11 év játékidő alatt 2 termést adott, most meg 1-et.

19. Boszika2010

Boszika2010 Junior szaki

Sziasztok!
    Kb. 13:52-kor néztem (frissítés után) - sajnos még mindig nem jó, mert + 2 termésbónuszom is van és csak 5 termést kapok 1x1-es földre.

Szóval még mindig az a kérdés, hogy az 1x1-es föld mennyi termést ad, a 11 év játékidő alatt 2 termést adott, most meg 1-et, miért? Elegem van...
    Jó lenne növényeket vetnem, de így, hogy 1x1-es földre csak 1 termést kapok, így minek, nekem miért csak 1 termés jár?

Egy kis matek: ha 2 termést kapok + csatni + 2 termésbónusz az szerintem 6 és nem 5!

Valaki érdemben tudna válaszolni?
    Boszika

Utoljára szerkesztett: 3.12.21
  20. Havasi_Gyopár

Szia!
    Kaptál válasz itt: https://board-hu.farmerama.com/threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot-Általános-témák-részleg.19446/page-107#post-1233103
    Mivel én nem tudok bemenni a farmodra megnézni a helyzetet, kérlek hozz képet a bónuszrekeszedről, és a fölötte levő bónusz sávról, ugyanis ez utóbbiról eddig nem írtál. Milyen bónuszod van? Kérlek azt is ellenőrizd, hogy a +1 db-os bónusz valóban növényre vonatkozik-e, vagy pedig fákra, vagy ólakra, mivel azokból olyan is van.
    Bemenni a farmodra, megnézni csak úgy tudunk, fa a farmnév mellé az ID számodat is megadod.
    Kérlek ugyanabban a témában nem írj több helyre, mert csak futjuk a felesleges köröket.
    Köszönöm a megértésedet.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.