Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Arra kérlek, figyelj a feladatteljesítés során arra, hogy a javításig maradjon pluszban mindig +1100 gömbdísz felröppenő a farmon. Csak így lesz megoldható a dekor beírása a Segítőnk részéről, amikor időt tud találni a megoldásra!

Köszönöm, ha figyelsz erre!

2. mamarygen

Szia!

Köszönjük a jelzést erről a dupla felhőnévről.

Mi is tapasztaltuk, hogy valami hiba történt, a tesztes előkészítés és az éles játékba kerülés idején. :)

Annyi történt, hogy a jelzést megtettük a központi kollégáknak.
    A javításra azonban az ünnepek miatt várnunk kell!

Szíves elnézést kérünk a nevükben!

A helyzet megoldásig egy figyelemre szolgáló segítség lehet Mindenki számára:

A "Télapó szikla titka felhősor1" elem ami most Jégvirágos felhősor néven szerepel, az Egyéb bónuszos sorok között található, tematikus sor: Két okos keksz, Pocok ízű stollenkalács, Harci sütés dekorokkal épül fel.

A karácsonyi közösségi ajándékként kapott felhősor eredeti neve a "Karácsonyi ábrándozás felhősor", ez is Jégvirágos felhősor néven látszik most a paszulyon:
    Haladási sorok közé sorolt, és nem tematikus felhősor. 3db 1x2 és 3 db 1x1 dekor ékesítheti.

Köszönjük a türelmet a megoldásig ezúton is!

3. mamarygen

Szia!

Igen, van egy elnevezési probléma, de ez hozott magával egy újabb gondot!

Kaptunk egy jelzést egy dupla felhőnévről.
    Mi is tapasztaltuk, hogy valami hiba történt, a tesztes előkészítés és az éles játékba kerülés idején. :)

Annyi történt, hogy a jelzést megtettük a központi kollégáknak.
    A javításra azonban az ünnepek miatt várnunk kell!

Szíves elnézést kérünk a nevükben!

A helyzet megoldásig egy figyelemre szolgáló segítség lehet Mindenki számára:

A "Télapó szikla titka felhősor1" elem ami most Jégvirágos felhősor néven szerepel, az Egyéb bónuszos sorok között található, tematikus sor: Két okos keksz, Pocok ízű stollenkalács, Harci sütés dekorokkal épül fel.

A karácsonyi közösségi ajándékként kapott felhősor eredeti neve a "Karácsonyi ábrándozás felhősor", ez is Jégvirágos felhősor néven látszik most a paszulyon:
    Haladási sorok közé sorolt, és nem tematikus felhősor. 3db 1x2 és 3 db 1x1 dekor ékesítheti.

Köszönjük a türelmet a megoldásig ezúton is!

-gyöngy-581, .dina1., Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  4. mamarygen

Szia!

Kérlek, alaposan olvasd át az event ismertetőjét. A nevek a kulcsokhoz és az eventnövényekhez igen-igen fontosak.

3 játéktéren játsszuk a termelést, a feladatok teljesítését. De nem egyszerre, hanem egymás után.

Ismertető a link kattintása után már olvasható, jegyzetelhető is, a könnyebb érthetőség érdekében:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-télapó-szikla-titka.21870/

5. paloooo

paloooo Fórumelemző

Köszönöm...

6. Doriszka81

Doriszka81 Járnitanuló

Szia ! Már többször elolvastam de hiába ! A teliholdas feladatnál megszereztem a 9999 gyertyát de nincsen sehol így nem tudok koszorút késziteni . Lehet csak én vagyok béna de a malomnál azt írja hogy nincsen ! Elküldöm az azonosítót hátha csak én vagyok béna ! Gazda: Doriszka81 ID: 44871326 Sikerült megtaláltam :) : ):) Köszönöm a segítséget !!!

Utoljára szerkesztett: 24.12.21
    Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  7. drakula55

drakula55 Járnitanuló

Szia!
    Segítséget szeretnék kérni. Nem tudom lekattintani a pocok ízű stollenkalács nevű dekort.

A segítséget előre is köszönöm.

drakula55 ID: 51979017

8. drakula55

drakula55 Járnitanuló

Szia!
    Segítséget szeretnék kérni. Nem tudom lekattintani a pocok ízű stollenkalács nevű dekort.

A segítséget előre is köszönöm.

paraszt6111 ID:53612918

9. mamarygen

Szia!

A farmod adatait továbbítom a központ számára a javításért!

Kérlek arra, figyelj a gömbdísz mennyiségére, maradjon feltétlenül az esetleges felhasználás után is 1100 db.
    Csak akkor tudja a Segítőnk a javítást elvégezni.

Ez a folyamat most az ünnep miatt késhet. Ő is minden "fronton" helytáll karácsony napjaiban!
    Türelmedet kérjük!

10. mamarygen

Szia!

Nálad, ezen a farmon az a gond, hogy nincs elegendő felröppenő összegyűjtve.

Kevés a gömbdísz: 427 db van < 1100 db, ami a dekor megszerzéséhez kell!

Elviekben nincs akadálya annak, hogy segítség nélkül megkaphasd a dekort, ha összegyűjtöd a gömbdíszeket.

Ha sikerrel jártál és megkaptad a Pocok ízű stollenkalácsot, jelezd kérlek!

Akkor is írj, ha valami gond felmerülne!

Köszönjük az együttműködésedet!

11. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia!
    Az év végéig, tehát most Karácsony és Újév között biztosan nem kapjuk meg, hogy mindenki nyugodtabban ünnepelhessen.
    Amint pontos információnk lesz róla, közleményben jelezzük.
    Addig is célszerű viszont összegyűjteni a szóban forgó dekorokat mindenképp, hogy amikor megkapjuk, csak fel kelljen pakolni azokat.
    Itt találhatók (meg az aláírásomban is szerepel) az a link, ahol szerepelnek ezek a dekorok: https://board-hu.farmerama.com/threads/napi-belépési-bónusz-azaz-rackó-költözik.14332/#post-1154428
    Neked is Boldog ünnepeket kívánunk!

12. drakula55

drakula55 Járnitanuló

Köszönöm szépen, Neked és játékos társaimnak kívánok Áldott Boldog Karácsonyt!

13. drakula55

drakula55 Járnitanuló

Bocsánat, ezt benéztem.

14. tündéranna

tündéranna Utánpótlás-írogató

Szia! Nálam is jelentkezik a hiba, hogy nem tudom beadni a gömbdíszt a narancssárga - zöld mécsesbe. (lakat van rajta)
    tündéranna ID18145540

Továbbítva a központ felé
    |Tamás|

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.12.21
  15. ada77201

ada77201 Fórumlakó

ùjra megpróbáltam a játékot de sajnos gépnélkül nem megymár 2óta próbálom de telefonról nem sikerül elkezdenem az eventet így buktak ezt is ezért nem játszom már mert képtelenség.nem tudom mások,hogy csinálják milyen telefonról de be sem tudom tölteni 2 telefonról se ☹️

16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Sima okostelefonról játszható, többnyire Edge böngészőn keresztül.
    Itt a kimondott telefonos játékkal apcsolatos tapasztalat megosztós topic, itt tudsz csemegézni
    https://board-hu.farmerama.com/threads/unity-mobileszközön.20416/

ada77201 kedveli ezt.
  17. tanya1026

tanya1026 Járnitanuló

Szia!
    ID:7040433 tanya1026 gazda vagyok.
    Nem tudom beadni a gömböket a 25-ős feladatba.
    Köszönöm a segítséget.
    Békés,boldog karácsonyt kívánok.

18. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

25-ös mezővel nem volt semmi gond, de amivel gond volt, az sem jelentkezik Nálad, mert nem is tartasz ott az eventben. Nyugodtan haladj tovább az event teljesítésével. Játék halvány villogással jelzi is, hogy melyik mező következik, ha eltévednél.

19. tanya1026

tanya1026 Járnitanuló

Szia Tamás!
    ID:7040433 tanya1026 vagyok.
    Bocsáss meg nekem. A 27-est nem tudom beadni. /pocokízű stollen kalács/
    Köszönöm szépen.

20. fancsaly

fancsaly Járnitanuló

Sziasztok, Nálam a másik Farmon is ugyanaz a probléma, nem tudom beadni a 27-esbe/Pocokízű stollen kalács, narancs/zöld mécses
    ID: 21930699 bardasu6464-Gazdanév
    Köszönöm szépen.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.