Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mami531953

mami531953 Haladó

Nagyon szepen koszonom a valaszodat Havasi_Gyopar!!!Megtalaltam a Bolcs Tolgyre van felteve.Ez azt jelenti,hogy mas eventkor nincs hatasa?

Havasi_Gyopár kedveli ezt.
  2. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Páncél panninak és a hozzátartozó rúnának semmi köze az eventhez.
    Páncél panni is és a rúna is kifejti a hatását mindig, függetlenül hogy van event vagy nincs. Van más felröppenőnk is, mint az eventhez tartozó eventkellék.

3. b.bendike

b.bendike Fórum-zöldfülű

Elnézést elírtam: ID:35368607
    Köszönöm!

4. Rékuci58

Rékuci58 Fórum-zöldfülű

Segitseget szeretnek kerni a Telapo sziklahoz vezeto 1 utvonal 27 mezo feloldasahoz.Rekuci58 ID : 6174944 Koszonom szepen a segitseget,

Továbbítva a központ felé
    |Tamás|

5. etterke0724

etterke0724 Fórum-zöldfülű

Segítséget szeretnék kérni a Télapó sziklához vezető út 27 feladat feloldásához.
    etterke0724 ID 24528487

|Tamás|

6. kivagyok400

kivagyok400 Járnitanuló

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni a Télapó sziklához vezető út 1. feladatrész 27. mezőjének feloldásához. A szükséges feladatokat teljesítettem, a röpi rendelkezésre áll.

kivagyok400 ID 36907650

|Tamás|

Moderátor által utoljára szerkesztve: 28.12.21
  7. csucsedli

csucsedli Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nővéremnek sem sikerült aktiválni a Télapószikla 1 szakaszának 27. feladatát.
    Meg tudnátok nézni. Köszönöm
    Farmnév: Kuolemaan
    ID: 55496206

|Tamás|

8. Hőstermelők

Hőstermelők Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni a Télapó sziklához vezető út 1. játékrésze 27. feladatának feloldásához.
    hőstermelők ID 22954850

|Tamás|

9. kissandras29

kissandras29 Járnitanuló

Szia! Nem mondhatom, hogy türelmetlen vagyok, de eltelt 6 nap és még mindíg nem férek hozzá a pocokízű stollenkalácshoz.

10. Magdianyus4853

Magdianyus4853 Járnitanuló

Szia! Szeretném kérdezni, hogy van egy pici farmom, küldhetek-e ajándékot a nagyobb farmomról, a picire? Válaszodat köszönöm.

11. Mravikgabici

Mravikgabici Fórum-zöldfülű

Tisztelt központ ! Kérem a 25 - ös dekor jóváírását ! Farmnév mravikgabici id szám 29693697 Köszönöm ! :)

12. finlandia

finlandia Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    A Pocok ízű stollenkalácsot nem tudtam feloldani pedig minden környező feladatot megcsináltam.
    ID : 14873921
    Farmnév : vodka01
    Köszönöm szépen a segítséget!

|Tamás|

13. |Tamás|

Szia!

Arról hallottál, hogy karácsony és hétvége volt? Arról nem is beszélve, hogy először mikor próbálták javítani, akkor Neked nem volt meg minden feltételed hozzá (hiányzott a felröppenő), így mire visszakerült az ügy ismét a központba, addig elérkeztek az ünnepek.
    Türelem.

14. |Tamás|

Szia!

Te nem szorulsz segítségre, mert a 27-es mező (nem a 25), az Te 2021-12-27 16:10:06-kor rendben kiváltottad.

15. |Tamás|

Szia!

Mivel megszűnt a pushing szabály, ezért igen.

16. Magdianyus4853

Magdianyus4853 Járnitanuló

Szia! Köszönöm válaszodat. Az egész csapatnak kitartó munkát B.UÉK

17. Mravikgabici

Mravikgabici Fórum-zöldfülű

Szia Tamás ! A másik kettőt ki is tettem a felhőre de a 25 - ös kitehetőm nem találom sehol ! Sem Tábortüzes barátokként sem Két okos kekszként se ! A felhősoron Két okos kekszként kéri ! Mit tegyek ? Segíts kérlek ! Köszönöm ! :)

Utoljára szerkesztett: 28.12.21
  18. petrovszkikata

petrovszkikata Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem is a Pocok ízű stollenkaláccsal van gondom! Nem nyílik meg,hogy beadjam a gömböket!
    Farmnevem: petrovszkikata
    ID számom: 19679640

Előre is köszönöm a segítséget!

19. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia Mravikbagici!
    Tamás BA háttérmunkát végez, így én válaszolok neked.
    Kérlek ellenőrizd, hogy mindegyiket megszerezted-e az eventből? Vagy esteleg már fel is raktad valamelyiket a felhőre?
    Itt vannak a lelőhelyek:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-télapó-szikla-titka.21870/#post-1234714
    upload_2021-12-28_14-19-46.png

upload_2021-12-28_14-17-50.png
    upload_2021-12-28_14-23-13.png upload_2021-12-28_14-24-4.png

20. Babuxx

Babuxx Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Kérem a 27.mező feloldását.Köszönöm!Babuxx ID:13115481

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.