Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ne keresd!
    Kollégám ellenőrizte:
    A játék naplójának tanúsága szerint 2021-02-13-án 10:08:22 órakor elcserélted egy Kékszajkófészekre.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Beni062001

Beni062001 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

Othep kedveli ezt.
  3. -Tercius-

-Tercius- Utánpótlás-írogató

sziasztok segítséget szeretnék kérni, ma délután átvettem az ajándékot, amely tartalmazott 15 db farmaranyat is. jelenleg 16 db f.aranyom van ami meg is volt, gondoltam lesz így 31 db, nagyon nehezen ment a rendszer, miután nem jelent meg nálam a plusz 15 db frissítés, ki-be lépés, a számítógép ki-be kapcsolása sem segített.gondolom a többi dolgot sem kaptam meg,csak az nem tűnt fel. ilyen esetben tudtok e segíteni? ---ID 25141547

4. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Rákattintottál-e a zöld "Kérem" gombra is?
    Vagy csak az gondoltad, hogy megjelenő ablakkal rögtön megkapod az ajándékot?

upload_2022-1-1_18-41-26.png

Egy felugró ablakot is kellett elvileg látnod, ha megtetted:

upload_2022-1-1_18-42-32.png

Ellenőrizted-e pl. A Láda / Váza ikon alatt a Boldog Új Évet dekor meglétét?

A többi ajándék is a szokott helyére kerül: menübe, szupertrágya-dombra, Kamrapolcra, stb.

Ezeket is megnézted?

A játék ugyanis nem nyel el semmit.
    Példának okáért az én dekorom is azonnal a menübe került.

Jelezz vissza kérlek.
    Ellenőrizni fogjuk akkor a helyzetet, de várnod kell majd, mert jelenleg nincs ellenőrzési jogkörrel bíró kolléga szolgálatban.

-ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  5. anna640328

anna640328 Törekvő

Sziasztok. Segítséget szeretnék kérni. Próbálom az elmaradt gazdaköriket befejezni. A szánkóbajnokság 1. szint arany és gyémánt küldetést nem tudom befejezni, 600 és 900 vizet kér, de a víztartályom csak 450-ig tölthető. A bölcs tölgy is csak ennyit enged. Hogy tudok ennyi vízhez jutni? 231. szinten vagyok. Nagyon köszönöm a segítséget, szép napot.

6. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Ne az összes leadás gombra kattints, hanem a szállításra.
    Leadod, feltöltöd, leadod, feltöltöd.

7. anna640328

anna640328 Törekvő

Nem az összes leadásra kattintottam, egyenként adtam be, de a víz szürke. Nem lehet így beadni. Az ID számom 16614081. Ha nem nagy gond rá tudnál nézni? Nagyon köszönöm.

Utoljára szerkesztett: 2.1.22
  8. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ellenőrizd le kérlek, hogy a beállítási menüben, a további beállítások fül alatt, jobbra a legutolsó sorban "Be" állítás legyen kapcsolva a gazdaköri beállítások szállításaihoz:

részletekben menüs gomb.png a mentés gombot is használd majd.

Előfordulhat, hogy ezt időnként ellenőrizni kell!

9. anna640328

anna640328 Törekvő

Köszönöm a tippet, de ez van beállítva, mégis szürke a beadás. nem tudom részletekbe beadni :(

10. mamarygen

Adj kérlek farmazonosító adatot.
    Igyekszem segíteni!

11. anna640328

anna640328 Törekvő

ID 16614081. Köszönöm szépen

12. mamarygen

Ezt látom nálad, a farmodon:

anna.png

13. anna640328

anna640328 Törekvő

ÓÓÓÓÓ !!!!!! Ezt nagyon benéztem. Ennyire balga nem lehetek. De mégis...... Nagyon köszönöm hogy foglalkoztál vele. Bocs hogy raboltam az idődet

14. mamarygen

Semmi probléma!

Azért vagyunk, hogy segítsünk!

Szívesen! :)

Sali~*.*, Nagycsuti és Marika44 kedveli ezt.
  15. tiria123121123

tiria123121123 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.nekem is problémám van a pocok ízu stollenkalacs kinyitásával.segít légyszi valaki?
    tiria123121123

16. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A farmneved mellett az ID számodat is meg kell adnod. Ahhoz, hogy segíteni tudjuk.

17. tiria123121123

a farmnevemet mar leírtam.vagyis az a bejelenkezési nevem,de az ugyanaz nem?nem értek hozzá,de az id számomat hol találom?

megvan :) ID: 53876108

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.1.22
  18. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Jelentettük a farmod adatait javításra a Központnak.

Kis időbe fog telni, türelmedet kérjük.

Amikor manuálisan megtörténik a javítás, a mező továbbra is hibás fog maradni, de levonják a felröppenőt, és jóváírják a dekort.

A Láda ikon alatt lesz majd a Pocokízű stollenkalács dekor.

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  19. tiria123121123

Nagyon szépen koszonom :)

20. evi5284

evi5284 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Segítséget kérek,mert a tábortüzes barátok dekorból csak 1 db-ot kaptam, de két felhősorra is ezt kéri ,
    A 2-es felhősorra nem jutott.
    A segítséget előre is köszönöm.
    evi5284 ID: 23466498

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.