Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Vajdaencsi

Vajdaencsi Járnitanuló

Sziasztok!

A holnapi eventtel kapcsolatban szeretném kérdezni, hogy a fák automatikus szürete ugye nem érinti a tortákat? Gondolom az aratógép igen, az mindent betakarít.

Szívecske28 kedveli ezt.
  2. Szívecske28

Szívecske28 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Rackótól kaptam egy Piknik terítőt vagy mit. De nincs az ajándékok, dekorációkban. Hol találom? (ha egyáltalán ez kitehető dísz)

3. laczkókriszti

laczkókriszti Fórum-zöldfülű

Bocsi megtaláltam :)

4. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

Szolid kérdésem van az illetékesek felé.Pár éve egy szüreti fesztiválon nyeremény volt a répás-almás csatni.Szintén nyeremény volt a Magyar napokon 2éve a csoki szirup, csokis palacsinta, lángos, málnásfánk.Míg a csatni receptjét Farm Aranyért megvehessük, addig a Magyar termékek receptjét nem.Miért van ez a kivételezés?

5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Az egyes játékelemek utólagos megvásárlásról a készítők döntenek. A felsorolt termékek esetében ezt a döntést hozták, hogy utólagosan nem lehet őket megvenni.

6. -East17-

Szia!

Csak a teljesen beérett minitortákat szedi le az aratógép.

7. -East17-

Szia!

Az aratógép csak a teljesen beérett minitortákat szedi le. A prémium gazdák automatikus szüretét egyelőre nem volt módunkban tesztelni ehhez az eventhez.

8. -East17-

Szia!

Csak pontos ID szám birtokában tudom ellenőrizni, hogy mit kaptál.

9. Leecooper77

Leecooper77 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Kérdezni szeretném, hogy a cserenapok alkalmával egy gazda mennyi ajándékot küldhet a másiknak maximum? Itt a darabszámra gondolok.
    Ill. másik kérdésem: a rózsaszín farmdesign-t hogy lehet ki- ill. bekapcsolni?

10. -East17-

Szia!

Annyit küldhetsz neki, amennyi ajándékozási engedélyed van. Viszont fogadni csak 40 darabot tud, és ebben benne van a napi 20 sima ajándék is. Bővebben itt olvashatod:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/ajándékozási-és-kereskedési-nap-cserenap.2741/

A rózsaszín farmdesign a Beállítások menüben kapcsolható ki vagy be.

11. Leecooper77

Leecooper77 Törzsjátékos

Értem, és akkor hiába van vége mondjuk a cserenapoknak, napi max 40 ajándékot fogadok mindaddig, amíg vége van a küldött cuccoknak amíg az engedélyek tartottak? konkrétan 170 db tárgyat várok egy gazdától, tehát durván 4 napig fogadom az ajándékokat?

12. -East17-

Erre még nem volt példa. Tény, hogy a feltorlódott ajándékok meg kell, hogy érkezzenek, de ilyen mennyiséggel nincs tapasztalatunk. Miután a csere akció véget ért, ismét csak napi 20 ajándék fogadható.

13. tundee73

tundee73 Törekvő

Szép estét ! Kérdésem az lenne nálam miért nincs a moziba előadás,se film se kérdőív?? Szomszédomnál minden farmján működik nálam egyiken sem +3 farmot csinálok. Tudna valaki segíteni? Másik böngészőn se ad filmet! Köszönöm.
    tundee73 ID:13352598

14. Leecooper77

Leecooper77 Törzsjátékos

Ami engem leginkább érdekel, az az, hogy elvesznek a dolgok, vagy a feltorlódás ugyan van, de idővel minden megkapok. Gondolom akkor ellenőrizni sem tudom, hogy az illető elküldte-e mind...?
    Drága cuccot küldök cserébe, és jó lenne tudni, hogy mind elküldte-e cserébe. Esetleg azt meg tudjátok nézni, hogy az illető elküldte-e a 170 tárgyat? Persze cserenapok alatt. Mert ha azt állítja mondjuk hogy elküldte mind az összeset, akkor rá tudtok nézni, hogy így van-e? Természetesen nem vonom kétségbe az állítását, csak még nem üzleteltem vele, és hát nem kis üzletről beszélünk...

15. -East17-

Szia!

A moziban a filmeket a szponzorok biztosítják, amikor elfogynak a reklámok, akkor várakoznunk kell. A filmek megjelenése farmonként eltérő lehet, erre rálátásunk sajnos nincs.

16. -East17-

Amint írtam az előbb: ilyen nagy mennyiséggel még nem volt dolgunk, nem tudjuk megjósolni miképpen viselkedik majd a rendszer. Annyi biztos: mindenki saját felelősségére indít útjára valamit, vagy próbál meg fogadni valamit. A küldés ténye event után is ellenőrizhető.

17. Leecooper77

Leecooper77 Törzsjátékos

Köszi a választ, így akkor belevágok :)

18. nagyonszőke71

nagyonszőke71 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, szeretnék pikniktakarót gyártani, de nem találom a lehetőséget, olvastam, hogy az ólaknál van lehetőség megépíteni, de nem találom... esetleg valamit félreértettem... nagyonszőke71 gazda ID: 14842908

19. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a bónuszkódokat most hol találhatom meg?

20. ada77201

ada77201 Fórumlakó

Sziasztok nem tudom,hogy jó helyen járok-e de tegnap véletlenül elindítottam a szülinapi képregényt.De nem volt elég erdélyi héricsem és pont ültetni sem tudtam mert épp akkor vetettem meg kellet várni az érést.Ma arattam és ültettem és arattam is héricset de sajnos nem tudom betenni a feladatba mert sehogy sem sikerül megnyitni pedig még 48 óra hátralévő időt ír az órámon.Ez valami hiba lehet???
    előre is köszönöm a választ:Gazda: ada77201 ID: 43937038

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.