Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Kérlek az alábbi beszélgetős topikokat keresd fel kérdéseiddel (ez itt egy segítségérő, de nem csevegő részleg):

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/fejlődési-taktika.11014/

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-változásai-csevegő.2390/

2. bojzli32

bojzli32 Fórum-zöldfülű

3. n.t.h.

n.t.h. Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Lenne egy kérdésem:a Kincses szigetre kirakott cuccok hova adják a pontot?a fő farmra vagy a Bahamára?
    köszönettel
    n.t.h.

4. -East17-

Szia!

Az a kitehető tárgy tulajdonságaitól függ. Van ami csak farmos pontot ad, akárhova teszed, más tárgyaknál igenis számít a hely.

Itt találsz összeállítást azokról a kitehetőkről amik a kincses szigeten bahama TP-t adnak:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/bahamarama-kincses-sziget-és-kikötő.561/

5. Huclipuc

Huclipuc Junior szaki

Sziasztok!
    Volt valami változás a Bájitalfákkal kapcsolatban?
    Az összes eltűnt, ráadásul azt sem tudom, hogy mikor.

6. -East17-

Szia!

Nem, semmiféle változás nem volt. Ha nem találod, gondolkozz el azon, hogy a csemete gőzös, vagy a csere napok során nem használtad-e fel ezeket a fákat. Maguktól nem tűnnek el a javaink. Ám ha mostanában még megvoltak, csak most nem találod őket, akkor egy gyors géptakarítást próbálj meg:

Ccleaner rendszertakarító és karbantartó program (ingyenes, magyar nyelven is tud), és pucold ki vele a géped. Itt találod meg: http://www.piriform.com/ccleaner/download/standard
    Miután telepítetted zárd be a böngésződ és akkor futtasd le a programot. Fontos, hogy a böngésző ne legyen megnyitva mikor fut a program, mert akkor nem tisztítja ki a gépet.

7. Huclipuc

Huclipuc Junior szaki

Köszi a gyors választ!
    Takarítottam, de nem került elő.
    Valamelyik event alkalmával beszedtem raktárra őket és valószínűleg onnan tűnt el valamikor. Sajnos azt sem tudom, hogy mikor. Csak most tűnt fel, amikor a tenyésztésre készültem. Mindkét farmomnál így jártam.
    Majd megpróbálok cserenapon beszerezni néhányat.
    Ez van... :(

8. -East17-

Bizonyos időtartamra visszamenőleg tudjuk ellenőrizni a csere napokat és a csemete gőzöst, ha adsz pontos ID számot.

9. Huclipuc

Huclipuc Junior szaki

Huclipuc
    Id szám: 15679021

10. -East17-

Ellenőriztem, de sajnos nincsenek túl régi adataink. A közelmúltban pedig egyik esemény során sem használtál el bájitalfát.

11. Huclipuc

Huclipuc Junior szaki

Köszönöm.
    Tehát olyan nem volt - mint néhány dísztárgynál - hogy beszedéskor elveszik, nem pedig raktárra kerül.
    Majd cserenapon megpróbálom pótolni, addig is a szomszédaimtól bájitalt kérek.
    Még egyszer - köszi a segítséget!

12. 1lány

1lány Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm, de gondolom az XL és XXL fákat is csak titokzatos csemeteként szerezhetem meg.

13. -East17-

Szia!

Igen, ez így van. Akárcsak a régi alap berkenye esetében, amíg játékban volt.

14. sunbeamhenry

sunbeamhenry Utánpótlás-írogató

Sziasztok az lenne a kérdésem,hogy én elküldöm a szomszédaimnak az ajándékokat minden nap,de honnan tudom,hogy nekem ki és mit küldött?

15. sanyi1988

sanyi1988 Fórum-zöldfülű

sziasztok valaki tudna segiteni uj játékos vagyok es nem tudom hogyan kel a mesterségeket ki valtani mert málam csak táblák vanak az épület hejen

16. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

17. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia sunbeamhenry!

A Hírek menüt megnyitva ( a képen a 6-os pont )
    a bal oldalon található nyilak segítségével addig lapozz lefelé, amíg meg nem látod a feliratot : Ajándékaid.
    Ide bekattintva dátum szerint rendezve láthatod kitől milyen ajándékot kaptál.

18. Jó reggelt kívánok! Végre, hosszú idő után sikeresen mozizhattam! Meglepetés akkor ért, mikor a 15 mozipont helyett 5-öt, majd 3-t kaptam. Mi lehet az oka? Köszönöm a választ.

19. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, az alábbi linket megnyitva tájékozódj: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/mozi.7141/#post-23269

20. rózsabimbó1

rózsabimbó1 Fórum mestere

jó reggelt mindenkinek.megpróbáltam utána nézni,hogy vajon hol lehet majd beszerezni az alapműhelyt a gazdaköriben kapható Ragasztóműhely 2. szint narancs ólhoz.sajna vagy én vagyok béna és vak.lehetne egy linket kapni,ahol leírás van?a kapható ajándékok közt sajna nem látom,láttam,ami nem zárja ki ott van az,csak én nem értem.előre is köszönöm a választ.remélem érthető mit kérdezek:oops:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.