Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kalandfarm

kalandfarm Fórum-zöldfülű

Köszönöm.

Othep és Kuzdern kedveli ezt.
  2. -matarka001-

-matarka001- Utánpótlás-írogató

Van valamilyen leírás arról, hogy milyen állatok kihelyezésekor jelenik meg a 100% ? Gondolom ez TP és nem l db állat. Most a terményesek kirakásakor is tapasztaltam ilyet.

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Leírnád kicsit részletesebben, mit tapasztaltál?
    Mikor és hol jelenik meg nálad ez a 100%?
    Mire vagy kíváncsi pontosan?
    A bónuszokról érdeklődsz? Aratáskor tapasztaltál valamit?

4. -matarka001-

-matarka001- Utánpótlás-írogató

Átmegyek a fő farmomra és ott pontosabban tudom leírni majd, illetve megfigyelni egy új ól kitevésénél, tehát nem az aratásnál látom. Majd jelentkezem. Köszönöm addig is.

Othep kedveli ezt.
  5. Bajszi.

Bajszi. Utánpótlás-írogató

Szép napot mindenkinek!:):)
    Bocsánat ha nem jó helyen írok de!
    Egy kérdés mikor fogja felismerni a rendszer a magyar ABC-t mert a farmon ha különlegességeknél az elhasználódó vagy a dekorációs tárgyaknál sem nem működik semmi sem a mennyiségre sem másra sem és a piacon sem a flesh sokkal jobb volt és gyorsabb meddig kell még várni????????????

-ujcivis- kedveli ezt.
  6. Othep

Szia.

Nem tudjuk.

mimi és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. Bajszi.

Köszönöm a gyors választ de már több mint egy éve feltettem a kérdést és még mindig nincs semmi változás meddig kell várni??????:):):)

-ujcivis- kedveli ezt.
  8. Othep

Azért azt kicsit erős túlzásnak érzem, hogy nem történt semmi.

A játék stabilan játszható, nincsenek nagyobb gondok vele.
    Példának okáért hónapok óta működik a Szerencsekerék-gyorsításhoz az ESC-billentyű.
    A unity lassabb, mint a flash alapvetően, olyan gyorsaságot ne várj tőle, mint a flash-től.

Sajnos, akárhányszor is teszed fel a kérdést, nem fogom tudni megmondani, hogy éppen hol tartanak a hibajavításokkal.
    Velünk sem osztják meg.
    Bár tudom, hogy ezek bosszantó hiányosságok, de mégsem akkorák, mintha a farmokról eltűnnének dolgok, vagy minden aratásnál összeomlana a játék.

Ha valami lényeges történik, úgyis megtudjátok a hivatalos közleményekből.

Türelmedet kérem, illetve addig is használd a keresőket, ha nem akarsz lapozgatni, és konkrétan akarsz megtalálni valamit. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Bajszi.

Nem túlzás mert az abc-t nem ismerik és kereséskor lapozgatni kell és a zs után nem az á jön az abc-ben és a talicskás bárányok nagyon unalmasak és csak a kedves szomszédaimra való tekintettel nem hagytam abba a játékot mert már nincs benne az a tűz mint régen és bocsánat ha valakit meg bántottam.:):)

-ujcivis- kedveli ezt.
  10. Othep

Nem bántottál meg senkit, egyszerűen nem tudom a választ. :)

Lapozgatás ellen azt tudod tenni, hogy beírod a keresőbe, amit konkrétan szeretnél megtalálni.
    Érdemes a keresőket használni. Van minden felületen.

Új célok találása a játékban, annak a szemlélése, ami azért mégiscsak jó ebben a játékban, vagy akár egy kis játékszünet ha muszáj, még a régi tüzet is fellobbanthatja!
    Kívánom, hogy szikrázzon fel újra! :)

Ms.AbyZu és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. gazda2431

gazda2431 Járnitanuló

Van egy vadaskertem, amit nem tudok kitenni (erdei tisztásra). Amikor rákattintok egy területre, hogy oda szeretném tenni, megjelenik a fúrógépes munkás és ennyi. Többször próbáltam már ki-be jelentkezni, de mindig ugyanaz a helyzet. Minden más működik a farmon. Van esetleg egy mennyiségi korlát, hogy mennyi tehető ki egy helyre? Csak, mert 5 másik vadaskert már van az erdei tisztásomon.

Utoljára szerkesztett: 13.3.22
  12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Pontosan így van, ráéreztél. 5 db raktárház rakható ki fajtánként egy-egy területre (5 manufaktúra, 5 vadaskert, 5 füvészkert/terület.)

13. HannikaGazda

HannikaGazda Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Segítséget kérek. Nem engedi megetetni a teheneket, pedig van elégséges tehéntápom. Mindig a malom opciót ajánlja fel, mikor etetni próbálom a tehent.
    Segyíséget előre is köszönöm.

14. Othep

Szia.

Nem terményes ólat (Tehenészetet) szeretnél megetetni?
    Oda állat is kell, nem csak táp.

Vagy esetleg Raktárházat, ahol nem csak tehén, hanem másik terményes vagy ól van, amihez nincs elég táp vagy állat?

-ágianyu33- és zsani_apja kedveli ezt.
  15. Kati1980

Kati1980 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Nem tudom, hogy mi a gond, de napok óta nem tudom rendesen, folyamatosan kézzel leszedni a felhősoraimat.Van, hogy 1x, de volt már olyan, hogy 2x is ki kellett lépnem a játékból, és vissza, hogy folytatni tudjam.
    Nagy gépi takarításom ma reggel megtörtént(számítógépes szakember segítségével), de csak előjött ez a "hiba".
    Én úgy gondoltam, hogy szólnom kellene.

16. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A gép rendszeres takarítása napi szinten szükséges.
    Kliensel vagy webes böngészőben játszol?
    Ha webes böngészővel, akkor próbálkozz meg másik böngészővel is. Pl.: Opera böngésző, Microsoft Edge, Mozilla Firefox stb.
    Fontos, amikor a paszulyt aratod, más oldalak ne legyenek megnyitva a háttérben csak a farm.

17. paloooo

paloooo Fórumelemző

Szép napot!
    Volt (van) régebben olyan dekorációs elem amely 4 FA ad? Mit lehet tudni erről a dekorációról? Vásárolható volt, vagy event nyeremény?
    Köszi!

18. Csocsoovb

Csocsoovb Fórum elő legendája

Szia!

A varázskalap ilyen dekor.

https://board-hu.farmerama.com/thre...aratható-speciális-dekorok.16371/#post-859887

A varázskalap
    Érési idő: 23:00 óra
    Szükséges szint:
    4.
    Tapasztalatpont: 2000 tp vagy btp a kihelyezéstől függően + 4 farmarany
    Tárgy mérete:
    1x1
    Kihelyezhető: minden területre (a teliholdas kertet kivéve)
    Learatható: 40-szer

Játékba kerülés ideje: >>2017. július<<

Tematikus felhő tartozéka: >>Aranyeső felhősor<<

Tematikus felhő tartozéka: >>Eldorádó felhősor<<

Egyéb megszerezhetőség:
    - Farmer hűségcsomagból vásárlással megszerezhető. (2018. 07. 18., 2018. 07. 25., 2018. 09.)
    - Farmer sikercsomagból vásárlással megszerezhető. (2018.10.)
    - Csillagfényes farmercsomag vásárlással megszerezhető. (2018.12.)
    - Piccolo ládákból (azok vásárlási akcióikor és/vagy event nyereményeként)
    - Retró jutalmazó csomagok akciója - 2022. január

19. paloooo

paloooo Fórumelemző

Köszönöm.

20. Barátocskám4

Barátocskám4 Fórum-zöldfülű

Szeretném kérdezni, hogy neon ólak ládáját milyen dekor vagy felhősor ad, illetve adhat?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.