Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fruska1

fruska1 Junior szaki

Szia!
    Nem tudok az általad vázolt modon tekinteni ezekre a dolgokra, mert ahhoz, hogy ezeket a kütyüket játékba lehessen hozni zsebkendőnnyi területen kellene előállitani azt az irreális mennyiséget ami a kincses területeihez kell. Ezeknek a kacatokna a szememben indokolatlanul nagyobb terület lett, mint a valóban gazdálkodásra használható bahama területe.

Azt sem értem, hogy a kincsesre kitett cuccok, miért nem vehetőek ki?

Na mindegy is! Ez van!

2. juliska70

juliska70 Fórum nagymestere

Szia Nildia!
    Vettem 300FA-at amit úgy reklámoz,hogy +20%.ezzel szemben kaptam 330 FA-at ami csak +10%.Kérdésem csupán annyi,hogy miért reklámoz olyat amit nem ad meg? Ez szerintem a játékosok becsapása.

3. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A 20% az alap 50 Farmaranyhoz képest számolandó. Az alap 50 Farmarany 295 Ft. Ehhez mérten számolandó a többi csomagban a százalék.
    A bankban egyébként látható minden esetben, hogy pontosan mennyiért és mit fogsz kapni, ha a megrendelésre kattintasz (nem kell elvégezni a megrendelést, ha nem szeretnéd.
    Tehát nem 300 aranyra még pluszban 20%.

4. juliska70

Köszönöm válaszod,de akkor a te leírásod szerint meg többet kaptam.Egyébként nem először veszek FA-at és minden esetben a megrendelt mennyiséget írja ki a + bónuszok nélkül.

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ha a banki oldalt megnyitod, a bevásárlókosár tartalmát ellenőrizheted.
    Névtelen.png
    300 Farmarany csomag tartalma:
    • Játékpénz 250+ 50 Bonus
    A csomag ára: 1.480 HUF

Célszerű néha ellenőrizni a bevásárló kosarat és a banki feliratokat, hogy ha változások történnek, ne kerülje el a figyelmedet.

6. baltha54

baltha54 Junior szaki

Kedves Nildia!
    Köszönöm hogy válaszoltál, de te is tudod, hogy ha egy játékos fel tesz a piacra valamit, azt nem irja le, hogy mikor és mennyit tett ki. (legalábis én nem / Kb. hét drabos tétel volt kitéve, abba volt olyan is ami 1000, 600, meg 300-asok. valójában most kellett lejárni a hetes időszaknak, tehát ugy 5-6-a körül tettem ki, és elég magas áron , volt benne 60 csp- is, tehát biztos nem kelt el. Ahogy a frissités megtörtén a fejlesztők által, utána tünt el, előtte még meg volt,. Szeretném vissszakapni őket, ha tudsz légyszives segits, köszönöm
    baltha54ID: 1865723

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Engedd meg, hogy én válaszoljak a feltett kérdésedre. A problémáddal keresd fel a supportot.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/a-support.6729/

8. ildimamuci

ildimamuci Fórumprofi

Szerbusz Laboviti!
    A mai nap folyamán a bankban rendeltem 50 farmaranyat és sms-sel fizettem, délelőtt 10 óra 39 perckor.
    Nem kaptam még meg a FA-t.
    ildimamuci ID:14044341
    Megkaptam most a farmaranyat!!!!!!

Utoljára szerkesztett: 14.3.15
  9. juliska70

Köszönöm!
    Megyek és csináltatok másik szemüveget.

10. chajagi

chajagi Járnitanuló

Szervusztok!
    Rendszeres játékos vagyok, de bizonyára benéztem valamit. :) búvárszemüveget mi ad? s mi kell hozzá????

11. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

12. chajagi

chajagi Járnitanuló

13. vnorbi82323

vnorbi82323 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Olyan kérdésem lenne, hogy a GeoIP miatt egyszerűen brutál drága lett nekem minden a bankban. 4 éve játszom és rengetegszer vettem FA-t. Most is nagyon szeretnék venni. Sajnos kamionozok és sokat játszom Németországból. Magyar cégnél dolgozok és így őrült irreális a bank ajánlata euróban. Nincs erre semmi megoldás? Nincs valami lehetőség ahogy visszaválthatnám magyar forintra?

14. -East17-

Szia!

Csak akkor lenne erre lehetőséged, ha kizárólag Magyarországon lépnél be a játékba és a bankba. További információval a support tudna szolgálni, vedd fel velük a kapcsolatot.

15. Gizus50

Gizus50 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a választ!

16. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Sziasztok.
    A fórummal kapcsolatban lenne kérdésem, nem tudtam jobb helyre írni..
    A lap aljára valami unatkozó fejlesztő nem tudna egy ikont, gombot, akármit odatenni hogy ne a csúszkával kelljen visszamenni ha elolvastam a hozzászólásokat?
    Ha esetleg van ilyen akkor megmondhatná valaki hogy melyik az...
    Jelenleg az "Eleje" felirat is egy másik BP játékra irányít, nyugodtan kicserélhetné azt is "reklám" feliratra szerintem. :)

17. -East17-

Szia!

A fórum nem saját termék, hanem egy ezzel foglalkozó szoftvercég produktuma, így bár az ötlet jó, nem tudjuk, hogy megvalósítható-e valamiképpen.

18. agika48

agika48 Törekvő

Hogyan lehet kacsacsőrű emlőshöz jutni, játékkal, nem farmer aranyért!!!!!

19. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Több más fórumon meg tudták oldani már, szerintem itt sem tartana sokáig...csak akarat kérdése.. :)
    Magyar pókeroldal, magyar fejlesztői meg tudták oldani...nem hiszem hogy itt nem menne.. :)

20. -East17-

Sem a játék sem a fórum nem magyar, csak magyar nyelvű. A fórummotor az azt gyártó cég tulajdona, nem vagyok benne biztos, hogy csak úgy bele lehet módosítani, ahogyan más általad megvásárolt szoftverben sem végezhetsz változtatásokat. Továbbítani lehet feléjük a javaslatot, amit aztán valószínűleg mérlegelnek valamilyen formában.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.