Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. turbosne10

turbosne10 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sajnos nekem a legnagyobb internetem van mégis akadozik a játék de már nem kis mértékben. Most jutottam el odáig már le sem tudom szedni a terményt és az ólakat sem. De venni sem tudok semmit sajnos így nem lehet játszani és az Eventet sem lehet teljesíteni. És élvezhetetlen a játék.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha böngészővel játszol először kísérelj meg egy böngészőváltást.
    Illetve még a kérdésed felett leírtakat tudom javasolni.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. magika

magika Fórum nagymestere

Kösz a kimerítő választ. Nem csináltam semmit, de nem sokkal azután, hogy ide írtam, megjavult. Angliában játszom itt nincs hosszú hétvége, holnap munkanap. Az internetem tényleg gyakran gyenge, az lehetett probléma, de nekem az a hosszú évek óta tapasztalt észrevételem, hogyha panaszkodom, itt akkor valahol egy távoli szerveren történik valami..

Othep kedveli ezt.
  4. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Sziasztok!

Szeretnék segítséget kérni. Most kevertem a malomban 3 db-ot, bementem a minijátékba de valamiért lefagyott, ezért frissítettem és utána eltünt a 3 malomtermék, ujra frissítettem és még mindíg nincs ott.
    ID 27405329

5. Othep

Szia.

Amikor valamiért kijössz egy megkezdett minijátékból, majd visszatérsz, akkor egy pillanatra felvillan a zöld gomb a malomtermékekkel.
    De természetesen újra a minijáték képernyőjét látod a következő pillanatban.
    A malomtermék megvan eközben is, csak nem látod.
    Biztos nem egy megkezdett minijátékban vagy épp most?

6. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Nem tudtam megkezdeni a tápkeverés után a minijátékot, mert amikor beléptem lefagyott de ott volt a 3 malomtermék. Frissítettem és utána eltünt. Nem játszottam le 1 db-ot sem. Most hogy ki-beléptem sincs ott.

Nem tudjátok megnézni miért tünt el? Kapok valami segítséget?

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.10.22
  7. Othep

Természetesen segítünk.
    De sajnos várnod kell.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.

Kuzdern kedveli ezt.
  8. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Köszönöm!

Kuzdern kedveli ezt.
  9. Othep

Szia ismét!

Kollégám ellenőrizte:

Nem tűnt el a malomterméked:

upload_2022-10-31_0-8-37.png

Ha esetleg nem ezt látod, kérlek, végezz el egy géptakarítást a CCleaner programmal.

10. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Van egy olyan problémám, hogy a Teleholdas farmon, nem tudok kriptamécsest ültetni, mert nem jelenik meg az ültethető növények táblázaton. De a pajtában bent van, igaz, csak 4 db. De most szeretném azt a 4 db-ot tovább termeszteni. Kérlek benneteket nézzetek utána.

ID 54543070

11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Azért nem jelenik meg az ültethet növények között, mert az egy fa 350 órás érési idővel.

12. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Köszönöm!

Sziasztok, de még így sem találom, sem kiültetve, sem sehol a kriptamécsest. Megtudnátok mondani, hogy merre keressem?
    ID 54543070​

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.10.22
  13. Olgi52

Olgi52 Törekvő

A rémes területen a fák között

14. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Köszönöm hogy megnéztétek mindig takarítással szoktam kezdeni de nem láttam, reggelre ott volt.

15. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Ma már írtam a hiányzó kriptamécsesről. Átrendeztem mind a három területet egyesével a fákat, olakat, de a kriptamécses sehol sincs. Pedig kellett, hogy legyen, ha van belőle 4 db termés. Hogy tűnhetett el? Előfordulhat az ilyen? Esetleg betudok -e szerezni valahol másikat. Válaszotokat előre is köszönöm.
    ID 54543070

16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem rendelkezik a farmod "Kriptamécses kaktusz" - fával.

Ez a teliholdas fa

Titokfa -Titokfák a teliholdas területen - a zöld szöveg megnyitható linket tartalmaz, kattolj rá, kérlek.

SorszámKépeNeveAlapXLXXLTermés neveTermés pajtaértéke
    1.[​IMG]Kriptamécses kaktusz350:00 óra
    2500 TP
    350:00 óra
    3500 TP
    6 db termés
    350:00 óra
    5000 TP
    8 db termés
    Kriptamécses2240
    Kaphatott a gazda ilyen fát ritka esetben: "Kísértet" rémítő talányos fa bontásából.
    Volt ilyen fa Faválogatásban is.

Ajándékozás és csere mini-eventben is hozzá lehetett jutni már több alkalommal is.

A fa termése érkezhet ládákból is, nálad ez a jellemző helyzet.

Boszorkányos holmik ládája S, Boszorkányos holmik ládája M, Boszorkányos holmik ládája L is adhatta.
    Van még 2 más néven szereplő láda, amiból kaphattad:
    Teliholdas éj láda II. és Teliholdas éj láda III.

A ládák rejtelmeiről olvashatunk: ITT

17. babar.bandesz

babar.bandesz Járnitanuló

Sziasztok! Olyan problémám akadt, hogy van 2db szörnymentes párnám elakartam indítani a játékot és nem indul, ráadásul 999db-ot ír ki. Tudnátok nekem segíteni? Előre is köszönöm.
    Farm neve: babar.bandesz ID: 56420582

18. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A megadott adataiddal az ellenőrző panelről a farmodra léptem, ezt láttam:
    babar.png

Vélhetően megjelenítési hibával találtad szemben magad.
    Egy kilépés majd visszatérés, egy frissítés, vagy másik böngészőből való próba belépés segíthet.
    A Ccleaner- takarítás is jó módszer, mert a mini-játék hamar megtölti a sütikkel a rendszert, így össze is akadhatnak.

babar.bandesz kedveli ezt.
  19. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Köszönöm.

20. babar.bandesz

babar.bandesz Járnitanuló

Köszönöm meg próbálom.

szpiró61 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.