Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Bejike

Bejike Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem. A 8as kamrám ki van váltva, de növényt még egyet sem váltottam ki. Ha kiváltom a 9-ik kamrát akkor a 9ik kamrában ki tudom váltani a növényeket?? Vagy csak akkor amikor a 8-as kamrában kiváltottam minden növényt?

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, a kamrán belüli kiváltási sorrend (balról jobbra lehet haladni) más kamrától nem függ. Csak legyen nyitva az ahonnan vásárolni szeretnél, ez a feltétel.

3. agika48

agika48 Törekvő

Hogyan lehet kacsacsőrű emlőshöz jutni, játékkal - nem farmer arannyal? Nem találom a leírást, beteg vagyok???

4. -East17-

Szia!

Az ólja titokzatos tenyészetből fejlődhet ki, magát az állatot majd a piacon tudod megvásárolni ha lesz kínálat.

5. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Köszönöm a választ, de sajnos nem fejlődött ki!!!!! Ezért vagyok szomorú.

6. Tündike1818

Tündike1818 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Olyan problémám lenne hogy van ez az új itató felröppenő és nekem eddig egyszer sem röppent fel. Mi lehet a probléma?
    Név: Tündike1818
    ID: 38371714

7. -East17-

Szia!

Az újonnan bevezetett szerszámok (mint volt az íróecset, fémhulladék például) az első időben meglehetősen ritkák. Valamennyit javíthat az esélyeken, ha a szomszédoktól/barátoktól ezek után barkácscucc ajándékot kérsz esetleg.

8. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Szép estét! Kissé tanácstalan vagyok. Láttam a piacon búvárszemüveget... Kaphatnék 1 kis segítséget, hogy azt mivel lehet , kell előállítani?! Köszönöm.

9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia -Anyu-!

Pénteken került a Gazdakörbe egy állandó feladat : "Ki lehet az" néven. Ennek utolsó szintjén a Búvárbolt ól a nyeremény, ennek terménye a Búvárszemüveg. Kacsacsőrű emlős kell a beindításához, plusz kacsacsőrű táp.
    A Kacsacsőrű ól pedig a tegnap indult Titokzatos tenyészet akció legújabb Titokzatos ólja.

Feladatsor itt :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...detések-a-gazdakörben.6870/page-3#post-189884

Titokólról pedig itt :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-tenyészet-titokzatos-ólak.506/

-Anyu- kedveli ezt.
  10. -Anyu-

-Anyu- Fórumőrült

Köszönöm szépen! :)

11. -dia58-

-dia58- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Farmnevem: -dia58-
    ID: 30697811
    Befejeztem a Farkasszomszéd küldetést, s többszöri ki-, belépés után sem látom a felhősorom.
    Felvegyem jozzá esetleg a búvárszemüvegem? ;):p

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!

Farkas szomszéd felhősor
    • Várakozási idő: 40 óra
    • Jutalom: +20% Tp 12 órán keresztül minden (nem kifejlődött) titokzatos csemetére és titokzatos tenyészetre, illetve az ólgőzösről származó mini, közepes, és nagy csomagokra.
    • A felhősor nem tematikus, tehát tetszőlegesen választott tárgyakat tehetünk rá, amelyek megfelelnek a méretbeli követelményeknek.
    A felhősort megkaptad a feladatsor teljesítése után, telepítettél is rá tárgyakat, majd lezártad a bónuszért:
    ff.png

13. -dia58-

-dia58- Utánpótlás-írogató

Gyors választ kösz. Utána tudnál nézni annak is, mikor jött létre a felhősor?

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az adataid között úgy látom, az utolsó feladatot, amiért a felhősor járt, 2014-12-10-én 00:23:44-kor fejezted be.
    A felhősor lejárati ideje: 2015-03-16 03:58:51

15. Aniko

Aniko Junior szaki

Sziasztok! A lejart tragya hozzam se kerult vissza. Csak azert irom meg mert talan ez egy hiba most, hogy a lejart dolgok nem kerulnek vissza es nem szeretnem ha mas ertekesebb dolgok vesznenek igy el.

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Csak trágya esetében észlelhető ez a jelenség néhány farmernél. Fontos, hogy ne tekintsél úgy a piacra, mint egy "plusz tárhelyre", ahová irreálisan magas áron kitéve elmentheted magadnak a trágyádat 7 napig.

17. Aniko

Aniko Junior szaki

Ok, koszi. A tragyat az elmult eventnel tettem ki de mar nem kellett.
    Azert a biztonsag kedveert vissza szedtem a tenyeszallatokat :) Minden rendben visszakerult.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  18. norbci16

norbci16 Utánpótlás-írogató

Kiváltottam a tölgynél a lekvárfőzőt ,de nem tudom elindítani. Mi a gond? Köszi.

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Kérlek, add meg a farmod user id számát ahhoz, hogy ellenőrizni tudjam, mi a probléma. Köszönöm!

20. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

A kérdésed nem pontos:
    A démoni bármely szinten használható, előállítani a 3. szinten tudod. Bocs a pontosításért.
    A rózsaszín zselét egyenlőre olcsóbb megvenni, mint előállítani.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.