Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kakasdomb

kakasdomb Junior szaki

Szia:)
    Érdeklődöm:
    most vásároltam FA-t, megkaptam a 100% Tp bónuszt, ha vásárolok még az idő lejárta elött akkor 200%-os lesz a bonuszom?

2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ennyire azért nem.. A tp bónusz halmozódásáról itt olvashatsz:
    Egy napon csak egy megrendelés után kaptok ilyen ajándékot, a megrendelések számától függetlenül.

Az akció keretén belül szerzett TP bónuszok alakulása:
    • Az akció időtartamán belül történő első megrendelés= 100% Tp bónusz 24 órára
    • Ha az akció másnapján is történik megrendelés, = 100% Tp bónusz 24 órára
    A Bónuszok százalékos értéke adódik össze a korábbi események tapasztalatai alapján. Ez tehát azt jelenti számunkra, hogy akár 200% értékű bónuszt szerezhetünk egy bizonyos időtartamra (amíg a két 100% ideje együtt fut).

kakasdomb kedveli ezt.
  3. mirmur67

mirmur67 Utánpótlás-írogató

Érdeklődni szeretnék babér levélhez hogyan lehet hozzájutni, kivifészek fejlődött ki a tenyészetből de a tápba babérlevél kell

4. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    * A kivimadártáphoz szükséges babérlevél a 95-ös farmszinttől vethető.
    Azoknak a farmereknek, akiknek a régi eventből maradt néhány darab a pajtájukban (a növényt az event végén nem váltották be, játékban maradt), a malomban a tápkeverés lehetséges. Amikor azonban az elfogy, akkor nem tudnak vásárolni újabb babérleveleket sem a gazdaboltban, sem a piacon.
    Számukra a kivitáp vásárlás lehetséges a piacon a 95 szint eléréséig.

5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Tiszteletöm! Miután a beköszöntőhöz és a TeamLeader topikjához nem lehet hozzáfúzni semmit kérem ezt itt engedtessék meg a Nép nevében közölni.
    "
    Zászlótörténész kolléganője szerint az is bonyolítja a kérdést, hogy ha van farka a kokárdának, akkor szabályos a kívül piros – belül zöld; ha nincs, akkor viszont a heraldikai szabályok szerint kívül kellene lennie a zöldnek, belül a pirosnak. Hermann rögtönzött ikonográfiai kutatása során csak két korabeli Vasvári-ábrázolást talált, amin van kokárda is; miután azonban ezek litográfiák, nemigen lehet megállapítani, milyen a színsorrend. “De nekem úgy tűnik, hogy inkább a piros volt itt is kívül, s belül a zöld” – írja.
    Kérdésemre, hogy a hagyományőrzést vagy a szabályt tartja fontosabbnak, azt válaszolta: ő maradna az eredeti formánál, ugyanis “mégiscsak így hordták-hordjuk 162 éve. No és azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy a ‘heraldikai tévedés’ tudatos volt. Vagyis hogy a kokárdát hordók ilyen módon kívánták kifejezni a rokonszenvüket az olasz forradalmi egységmozgalommal. De ez csak feltételezés, bizonyítani nem tudom” – írja. By Urban Legends". Nem akarok vitázni de ez a történelmünkhöz tartozik.

Sauvage és Gabi922 kedveli ezt.
  6. Alnassram

Alnassram Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Azt szeretném megkérdezni, hogy hol olvashatok olyan listát ahol le van írva, hogy a titokzatos ólakból milyen különleges ólak fejlődhetnek ki és melyek azok a különleges ólak amelyeket már nincs esély megszerezni a titokzatos ólak vásárlásakor.
    Konkrétan ezek a különleges ólak érdekelnek:
    -Mormotavacok
    -Bagolyvár
    -Rénszarvas

7. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A keresett topik itt található:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/titokzatos-tenyészet-titokzatos-ólak.506/

Farmer*54 kedveli ezt.
  8. beryke7070

beryke7070 Járnitanuló

Sikerült egy RAGASZTÓMÜHELYT összehozni de nem találom sehol.ID-ém11809876.Kérlek segítsetek.Előre is köszönöm.

9. -East17-

Szia!

A megadott ID szám alapján az ellenőrzés azt mutatja, hogy nem építettél semmit a mai napon.

10. Alnassram

11. beryke7070

beryke7070 Járnitanuló

Ezt még a múlthéten építettem csak nem adtam meg az Id-émet mikor reklamáltam és most nem találtam meg,hogy hova is irtam.Azért Írtam újra.

12. -East17-

Végignéztem a március hónapot, egyáltalán nem találtam építkezés nyomát. Összesen 5 itató áll rendelkezésedre jelen pillanatban, az építéshez 10 darabra van szükséged.

13. -East17-

Emlékezetem szerint egy karácsonyi akció vagy event keretében juthattunk hozzá, de talán még titokólban is volt, de erre nem esküszöm meg (elképzelhető, hogy kimaradt innen a fórum költözése során). Annyi biztos, hogy már nem kaphatjuk sem így, sem úgy.

14. norbci16

norbci16 Utánpótlás-írogató

Szia! id számom:6425209 ,köszi

15. -East17-

Szia!

A Lekvárfőzőt nem lehet kiváltani a Tölgyfán. Vagy megveszed valódi pénzért vagy Valdemár vidámparkjában váltasz ki egy ingyenes helyet 1250 zseton ellenében és úgy felépíted. A Tölgyfán olyan rúnát találsz ami a mesterségek terményeinek előállításakor több mesterségpontot biztosít.

16. Veliana

Veliana Fórum-zöldfülű

Sziasztok..
    Tudna nekem valaki arra válaszolni,hogy mit kell ahhoz termelnem, hogy a felröppenők között itató is legyen, mert nekem sajnos egy sincs, és ezért nem tudok építkezni, ami ragasztót állít elő..
    Köszönöm...

17. -East17-

Szia!

Nincs ilyen kitétel, hogy mit kell hozzá termelni, gyakorlatilag bármiből jöhet, plusz a barkácscuccokban található. Így, a bevezetése után közvetlenül, elég ritka szerszám.

18. Veliana

Veliana Fórum-zöldfülű

Köszi a választ, akkor várakozok egyszer csak felreppen....

19. Alnassram

Köszönöm a választ, akkor megyek piacozni.

20. _PöttyösPanna_

_PöttyösPanna_ Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni! Farmaranyat szeretnék rendelni telefonos fizetéssel (nem mobil, sms). 80 farmaranyat adna 458 ft/perc hívásért. Azt szeretném kérdezni, hogy belefér a rendelés leadása 1 percbe (általában). Mert gondolom, ha megkezdem a hívásban a 2. percet, akkor már 1016 Ft a 80 farmarany. Jól gondolom? Előre is köszönöm a segítséget.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.