Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nagy valószínűséggel belefér, de a hívás másodperc alapon kerül számlázásra. Amennyiben túlléped az 1 percet, annyival több farmaranyat is kapsz, nem csak a hívás kerül többe.

Telefonálás:
    Hasonló az SMS küldéshez, egyszerű és praktikus azok számára, akiknek kisebb mennyiségű játékpénzre van szükségük, vagy nincs lehetőségük más fizetési módszert használni.

• Hívd fel a megadott telefonszámot
    • Add meg a megadott ID számot (a készüléken kell bepötyögni)
    • Készen vagy. A vásárolt dolog néhány perc múlva már rendelkezésedre is áll.
    A telefonálás másodperc alapon kerül elszámolásra. Percenként 80 farmaranyat kaptok.

2. Sauvage

Sauvage Fórumelemző

A 2010 esben volt a karácsonyi ajándék és akkor még ezt is úgy kellett kiköltetni majd csillagot adott, 2011ben már karácsonykor pörgetni is lehetett meg titkosban is volt de akkor már az adakozó tudománya nem volt meg.Bocsika a belekotnyeleskedésért.

3. -andi1974-

-andi1974- Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Szeretném megkérdezni az új Flash Player paraméterét számokba. Mindenhol le van irva , hogy hogy kell csak az új szám nem szerepel sehol.
    Köszönöm a segítséget.

4. -East17-

Szia!

A Firefoxba beépülő: 16.0.0.305

5. _PöttyösPanna_

_PöttyösPanna_ Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

6. -andi1974-

-andi1974- Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget.

7. Viol83

Viol83 Fórum-zöldfülű

Erről az farmról próbáltunk rendelni. Először a párom, majd én. Sajnos egyik hívás után sem kaptuk meg a farmaranyat. :( Ennél már csak az lesz jobb, ha a telefonszámlát is jól "felrúgja"!!!

8. -East17-

9. FalusiBika

FalusiBika Aktív író

Sziasztok!

Nagyon örülök annak,hogy végre annyi trágyát tudok tárolni amenyit csak szeretnék. Igy a trágya ára is elfogatható a piacon,hiszen régen 1-2 csp volt az ára,még most nem igazán esik le 20 csp alá. Ha event van akkor meg jóval 100 csp felett van. Most ezt olvastam "Tudjuk, hogy a trágya változásai a vártál nagyobb mértékű hatást váltottak ki, és azon dolgozunk, hogy megoldást találjunk ennek minimalizálására." Miért akarják minimalizálni? Szerintem nincs ezzel így semmi baj! Tudtok erről valamit bővebben mondani?

10. -East17-

Szia!

Még semmi információnk nincs a dologról, hogy mit terveznének ez ügyben.

11. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Sziasztok!

A Malomban az első helyen van a Fotó, előállításához film kell. Leírást sehol nem találok róla. Mihez kell ez a fotó?

Választ köszönöm szépen! :)

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A városban, a gazdakörben lévő képregény gyűjteményben lévő feladathoz kell a fotót előállítani.

A fotó a II. képregényhez kell, a " II. Képregény - "Bubó albuma" " feladatsorhoz. A feladatsor teljesítése során kapsz nyereményként filmeket, ezeket tudod majd felhasználni a fotó keveréséhez.

Holdsarló kedveli ezt.
  13. viki1025

viki1025 Fórum-zöldfülű

14. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Köszönöm szépen!

A bölcs tölgynél a Cukorbomba rúnát váltottad ki még március elsején. Ez a rúna több szintből áll.
    Legendás lekvárfőző - Cukorbomba I-III.

Ennek a résznek több szintje van.
    1. szint: 100 adag zselécukor. Ára: 30 csillag
    2. szint: 150 adag zselécukor. Ára: 40 csillag
    3. szint: 250 adag zselécukor. Ára: 50 csillag

Új mesterséget a tölgyön rúnával csak két esetben szerezhetsz. Alkimista és Természetgyógyász mesterség.
    A többi ilyen rúna a mesterségekhez kapcsolódóan vagy alapanyagot biztosít a számodra, vagy a mesterségben szerezhető mesterségpontok növelésére szolgálhat.

Részletesen olvashatod az erdei tisztás ismertetőjében:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/

15. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Nagyon szépen köszönöm!
    Kellemes napot! :)

_tHUNder_ kedveli ezt.
  16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Pandákat a bahamarama szigeten tudsz tenyészteni. Ehhez Maja templomban kell szobrot kiváltani aranybanánért. Ha a szobrokat nem váltod ki, az állatot sem tudod megvenni a piacon.

17. Szama

Szama Fórum veteránja

Sziasztok! Nekem az lenne a kérdésem, hogy amikor egy adott termékből (pl.: cédrátcitrom) nincs kint a piacon egy darab sem, de én szeretnék eladni, akkor miért van lekorlátozva az ára? Maximum 1800-ért tudom kirakni darabját, míg más fák termései 7-8ezerért is kint vannak?? Ez miért van így, és miért nem tudom többért kirakni? A Tölgynél kb. fél órája váltottam ki a piacra vonatkozó rúnát...Köszönöm
    Gazda: Szama ID: 1997550

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A paci alapárak szerverenként és termékenként változóak lehetnek. A maximum ár annyi lehet amit a sáv legmagasabb pozíciójában láthatsz. Mivel a tölgyes rúnád is aktív már elmondásod szerint, így emelkedett is ez az összeg.

19. Szama

Szama Fórum veteránja

Hát épp ez az, nem emelkedett, eddig is 1800 volt a maximális összeg, és most is az! Másik, mi az, hogy szerverenként eltérő? Ez azért így nagyon nem korrekt! Tehát, mivel én ezen a szerveren vagyok, amelyiken (nem tudom melyiken), ezért én simán kevesebbet kapok az árumért, míg más, aki egy "jobb" szerveren van, az pedig akár a többszörösét is kaphatja érte?? Szerintetek ez hol fair? Komolyan kérdezem, mert nagyon érdekelne, hogy ez még is így hogy?? Nehogy már azért érjen hátrány engem és még sokakat, mert mi másik szerveren vagyunk.

20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Kezdjük akkor elölről.

A piaci alapára a cédrátcitromnak a dinamikus piac miatt eltérő lehet. Ez a piac ismertetőjében is szerepel, sőt szerepel minden olyan moderátor által leírt ismertetőben is ahol piaci árakat jelölünk meg.
    Ez azt jelenti, hogy sokban eltérő lehet egy termék ára más felhasználóhoz képest.
    Az én farmomban pl. a 14.800 a maximum tölgyes rúnával együtt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.