Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Farmnevet és ID-t adnál, hogy ránézzünk a farmodra?
    Ezek nélkül semmit sem tudunk tenni.

stb_farmer kedveli ezt.
  2. Eszter.apa

Eszter.apa Utánpótlás-írogató

Bocsi, ezt tényleg elfelejtettem.
    Gazda: Eszter.apa ID: 29391173
    Köszi!

stb_farmer kedveli ezt.
  3. Othep

Szia.

Megtörtént az ellenőrzés.

Kollégám szerint:
    nem adtad be a teljes feladathoz még a malomtermékeket.
    A képet nézd meg, kérlek, és kattintsd a felső beadandónál a malomtermék ikonját ... amid van, az is kevés még.

upload_2022-12-10_9-55-16.png

upload_2022-12-10_9-56-8.png

stb_farmer kedveli ezt.
  4. Kisfenyő

Kisfenyő Fórum mestere

Köszi szépen a válaszod, nekem a gyors megoldás kellene..... ez pedig a ládák..... nagyon köszi !!

stb_farmer kedveli ezt.
  5. avonbanya

avonbanya Utánpótlás-írogató

Szépnapot .Kérdés mindenkinek kicsi a kliens kép mikor játszik vagy csak én nem csinálom jól?.....gondoltam azzal játszom mert csak úgy tudok kilépni a googlecrom böngészőben a játékból ,másikat nyissak hogy bezárom a böngészőt, vagy kiikszelem a játékot fent a böngészőben, majd újra megnyitom és akkor már engedi a kilépést .Sajnos a kliensnél is ez van be kell zárnom a klienst hogy kléphessek a játékból másképp nem megy. A helyesírási hibákért bocsi tudom hogy nem vagyok tökéletes. További szép napot :)

6. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Köszönöm a választ. Azért kételkedtem, mert előtte csak egy félét kellett beadni a teljesítéshez. Szép napot !

stb_farmer kedveli ezt.
  7. gege2000

gege2000 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Napok óta kilépéskor hiába nyomogatom az x gombot szinte semmi sem történik!!!
    Néha halandzsa nyelven valami kiíródik, ha azt le okézom akkor megtörténik a kilépés.
    Jó lenne ha meg javítanák végre, mert így igen bosszantó!!!

8. Kisfenyő

Kisfenyő Fórum mestere

Sziasztok ! A paszulyon a Gyopárvölggyel kapcsolatos két új felhősort hol lehet megszerezni? Ha rákattintok a két felhőre , akkor a gazdakörbe dob, ott pedig a Nagy munkacsere gazdaköri feladatra. Ha azt a feladatot végig nézem, ott nincs felhő és a másik 2 új gyopárvölgyi állatos gazdakörinél sincs felhősor. Ezért szeretném tudni, hogy akkor milyen módon szerezhető meg a két új paszulyág.
    Köszi előre is.

9. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

A Gyopárvölgyben kell elérni a 10. és 15. szintet a 2 felhősorhoz.

stb_farmer kedveli ezt.
  10. Kisfenyő

Kisfenyő Fórum mestere

Ohhh.... köszi szépen! Akkor így. Sajnos még a Gyopárvölgy kiváltásához nincs meg a megfelelő csillagmennyiségem, úgy hogy még várnom kell. De köszi szépen a tájékoztatást, nagyon hasznos volt.

stb_farmer és Baby72 kedveli ezt.
  11. stb_farmer

stb_farmer Fórum ismerője

A beállítások alatt lehet módosítani a kliensben is a méretet a fogaskerekek alatt a legalsóban. A Chrome-ban ha a "Vissza nyilat" nyomod meg, akkor is ki tudsz lépni a játékból, nem feltétlenül kell az adott böngésző lapot bezárni. De ha kilépés előtt nyomsz egy oldalfrissítést, akkor "simán" is ki tudsz lépni.
    A szerdai új elemek bevezetése után jöttek elő ezek a váratlan hibák, dolgoznak rajta a fejlesztők, addig a frissítést / F5-t többször alkalmazva tudunk játszani. És türelemmel várjuk a javításokat.

Baby72 kedveli ezt.
  12. Sandor1959

Sandor1959 Junior szaki

szép reggelt.jobb felső sarokban lévő három zöld gomb sokszor csak frissités után müködik.Ha kiszeretnék lépni vagy a forumba szeretnék eljutni akkor elöbb frissitenem kell.

13. stb_farmer

A 6-os feladattól kezdődően 2 dolgot kell beadni, a felhőhöz pedig 3-t, de fajtánként kéri, miután az egyiket beadtad előírja a következőt. Lásd itt a táblázatot

Othep kedveli ezt.
  14. stb_farmer

Sziasztok!
    Szerda délután óta (a Gyopárvölgy új terület indítás után), több váratlan hiba merült fel a játékban, melynek javítása folyamatban van.
    Átmeneti megoldás, hogyha lefagy a játék akkor frissítjük az oldalt (F5), a kilépés pedig kliensben történhet az ablak bezárásával, böngészőben a lap bezárásával, vagy az oldalon a "Vissza nyíl" használatával.
    A javításig türelmesen várunk.

soresne és Othep kedveli ezt.
  15. apuka12

apuka12 Utánpótlás-írogató

Szia.

Köszi,hogy ilyen részletesen leirtad,de vettem oda arató gépet azzal se megy se igy....

16. Othep

Már a fejlődés utolsó fázisában vannak a fa (fák a farmodon).
    Nincs betakarítási ikon a kör alakú ikonsoron.
    Csak kivágni tudod, amiért fatuskót kapsz.

A fa több növekedési fázison megy keresztül és többször is aratható, amíg el nem éri az életciklusa végét és ki kell majd vágnunk. (3 alkalom (életciklus)
    A kivágás után fatuskókat kapunk, amelyek alapanyagként a fűrészmalomban tovább hasznosíthatók.

upload_2022-12-10_14-13-14.png

Ez a munkás foglalkozik a favágással:
    upload_2022-12-10_14-17-3.png

Még azt is ki tudod választani, hogy milyen fákat szeretnél kivágni.
    Példa:
    upload_2022-12-10_14-19-36.png

Húzd az egyes ikonokra az egeret, kiírja a játék szövegbubiban, mit tud a munkás.

stb_farmer kedveli ezt.
  17. Boccio71

Boccio71 Fórumprofi

Sziasztok Modik !

lenne egy olyan gondom, h reggel minden helyen rendben mentek a dolgok a fűrészmalomban, most ahogy beléptem csak egy- egy helyen. a humuszban mindhárom ment tegnap óta.
    ránéznétek?

Gazda : Boccio71
    ID : 21211759

18. -sormar-

-sormar- Fórum-zöldfülű

Mikor lesz már újra a játék zökkenőmentes ? Nem mindig lehet a fórumban olvasgatni,nem lehet kilépni:(

soresne kedveli ezt.
  19. soresne

soresne Fórumgróf

Oké,hogy javitják! Szerda óta nem sikerűlt ? Az új terűleten nekem szerverhibát ir ki ?Az mit jelen ?

20. avonbanya

avonbanya Utánpótlás-írogató

köszönöm,hátha segít a csatolt kép

Csatolt fájlok:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.