Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Szia:)
    kiscicuka 15810327
    Itt arattam ezen a farmon, kb. 1 órája.
    Minden aratás előtt megnézem, (felírom), hogy mennyi a TP és aratás után szintén megnézem. Kíváncsiságból:) Kb. 2-2.5 milliárd szokott lenni 1 aratás után a szerzett TP pont. Eddig ez nem volt hiba. Ki-be léptem, CCleaner-rel takarítottam, akkor sem változott.

2. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia ismét!

Jelenleg 932.484.547.989 TP-vel rendelkezel.

3. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Sajnos sokan érzékeljük.
    A központi kollégák már dolgoznak a javításon.

4. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Ez igaz. De én nem erről írtam. Biztosan rosszul fogalmaztam. Azt szoktam megnézni, hogy mennyi kell még a következő szintig. Azt hogy összesen mennyi van, azt nem szoktam nézni. Ez ma reggel, amit felírtam 173661..........milliárd volt, ami aratás után is ugyanennyi maradt. Mivel tudom, hogy 1 aratás után kb. mennyi a kapott TP, ebből tudom ellenőrizni, hogy nem maradt-e ki valamelyik terület aratása:D

Utoljára szerkesztett: 14.12.22
  5. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Mikorra várható, hogy a Gyopárvölgy normálisan fog működni, mert szerintem a mostani minden csak nem normális. Nem győzöm az F5 nyomkodását, a sorozatos kilépés - számítógép takarítást és a belépést- szinte eredmény nélkül. Itt egy kép : https://kepkuldes.com/image/i5SkoH
    A raktár szerintem nincs teli, de a 6. Alpesi sárgabarackfát nem hajlandó kivágni. A folyamatos ki-, belépést nem akarom emlegetni. Jelen esetben mi lenne a megoldás? Fejezzem be a játékot? Farm nevet és ID számot azért nem írok, mert a képen tökéletesen látszik. Köszönöm, ha elfogadható magyarázatot kapok!

Caccus kedveli ezt.
  6. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia. nem biztos, hogy ez lesz a tuti megoldás, de helyedben én megnézném, a fatuskónak van még hely? nem az van telve? (60 db a maximum)

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. fryczyland

fryczyland Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a válaszodat.

Üdvözlettel

Fryczyland

smoldering kedveli ezt.
  8. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Fél 1-kor léptem ki Gyopárvölgyből, és már csak 455 ATP hiányzott a 7. szinthez. Most amikor beléptem 3510 ATP-t ír, hogy még ennyi hiányzik. Mi okozta/okozza ezt a nagy hibát ? Kliensről, böngészőből is a rossz ATP-t mutatja. ID: 24455391

9. klada0430

klada0430 Járnitanuló

Segítséget kérnék!
    Valaki nézzen utána, hogy hova tűnt 3000 ATP-m a gyopárvölgyben! Egy órája még 600 ATP körül hiányzott a 7. szinthez, most pedig 3600 ATP!
    Gyakorlatilag "visszalökött" a rendszer a 6. szint elejére, pedig a szint végén voltam!
    Előre is köszönöm!

10. kiscicuka

kiscicuka Aktív író

Én is hasonlóan jártam. Már a 6. szinten voltam, most belépés után 5. szint>:(

11. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Érdeklődni szeretnék, hogy pár órával ezelőtt már elértem a 6. szintet sőt már az ottani tp-ből is 200-at teljesítetten most vissza dobott a rendszer az 5. szintre, hogy is van ez? a játékos kepeszt, dolgozik ezerrel a rendszer meg azt csinál amit akar. Jó lenne végre egy normális játékot összehozni elvégre 12 éve csinálják.

12. damien

damien Haladó

Nekem is eltűnt jó adag ATP-m.
    Amúgy sem lehet gyorsan haladni, legalább amit már összeszedtem, az ne tűnjön el.

13. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórum mestere

Sziasztok!
    Nálam is gyopárvölggyel van a problémám!
    13 óra 45 körül 195ATP hiányzott a szintlépéshez, most 995!
    A fáradozást előre is köszönöm!
    BÚÉK2011 ID:20081120

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. -bauer70-

-bauer70- Fórummogul

Nekem is "eltűnt" 800 ATP. Már csak 5ATP hiányzott a 6. szinthez, most az újrahasznosításból származó 25 ATP után 780 ATP
    hiányzik.
    Viszont sajnos, ha kiszámoljuk a leírásban szereplő ATP szükséglet/szintlépést, akkor most állt helyre a dolog.

Utoljára szerkesztett: 14.12.22
  15. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

A gyopárvölgybe vissza estek a tp pontjaim már csak 210 kellett volana a 6-os szinthez most meg 910-et mutat id 5016110

16. Bokalmgazda

Bokalmgazda Fórumszaki

Sziasztok!
    Reggel elértem a 7.szintet a gy.völgyben.Gyártottam amerikai bükköt,ki is tettem 3 db-ot.Most néztem,a 6.szintre visszatett a játék,de a 3 fa kinn van.Nem tudok újabbat gyártani,sőt újra ki kellene váltani jelvénnyel.
    Köszi,ha utána néztek.
    Bokalmgazda ID:21772844

17. Enikő65

Enikő65 Törekvő

A most induló event első pályán az egyik autómata nem adta meg a síbérletet. Alul a bal oldali . Ez a pálya teljesen kész van :( Aktiválódott is csak épp nem adott semmit :(
    Valaki meg nézné hova lett ? :(
    ID:1804235

bokaerzsi kedveli ezt.
  18. hitchcock

hitchcock Utánpótlás-írogató

Nálam ugyanez a helyzet, hiányzik 14 drb.

bokaerzsi és Enikő65 kedveli ezt.
  19. Puszpang

Puszpang Rutinos

A most induló event első pályán én sem kaptam az egyik automatánál síbérletet.
    Valamint a gyopárvölgy szintjelzője visszaugrott az 5.szintre,pedig már a 6.szinten voltam.
    ID: 15198490

20. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Amikor berakom a kiválasztott 132 állatot tenyésztésre, az idő nem indul el, de amikor úgy gondolom, hogy már bőven letelt az 5 perc, rákattintok az aratóra és learatja a kész tenyészetet.. Kint a felkiáltó jel se működik, hogy kész.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.