Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Hello

A fürészmalomban a termény kész van, begyüjteni nem tudom, újat elkezdeni nem tudok...
    Printscreen: https://prnt.sc/EmSUsx941AOa
    Mondjuk nagyon sok a bug az ujdonságokban, de így nem tudok tovább lépni.

István

2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Próbáld meg az újrahasznosítást, nálam is jelenleg ketyeg [​IMG]

stb_farmer kedveli ezt.
  3. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Igaza van Pokimoki72 Játékostársunknak. Itt írt számodra.

Ha fákat vágunk ki a gyopárvölgyben, akkor az fatuskóvá válik.

Érdemes megnézni ilyenkor a Raktárat. Telítődhet, nem tudja "befogadni" a kivágott fa anyagát.

veva59.png

Javaslat, érdemes használni az átalakítót, kettős nyíl jelzi a fűrészmalomban.
    Hasznosíthatóvá kell tenni a tárolt anyagokat, inkább, mint a törlést választani. (piros kuka ikon jobb alsó sarokban)
    Ezzel felszabadul a hely, és kivágható lesz a fa, vagy fák.

stb_farmer kedveli ezt.
  4. mamarygen

Szia!

Ez nem bug!

Ez a Gyopárvölgy egyik sajátossága.

Nem raktárra gyűjtünk, hanem termelünk, felhasználjuk, hasznosítjuk valamint eladjuk a megrendelőnek haladási pontokért cserébe.

Ha a kis felkiáltó jel megjelenik egy begyűjtés során, azt jelenti, hogy a raktárban az adott anyag készlete megtelt, vagy túlcsordulna, ha bekerül az.

Folyamatosan figyelemmel kell kísérni, mi halmozódik, mi fogy a bontott részletekből ott.

Hasznosítható például, a kettős nyíllal jelzett fűrészmalom részlegben.

Így nézz szét a raktárban, illetve a fűrészmalom hasznosító részlegében.

stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  5. mamarygen

Szia!

A vásárlás dátuma: 2022-12-22-én 15:22:49 óra

A dekorációs tárgyak között megtalálható a váza ikon alatt - használtam a kereső mezőt:

zöldért.png

stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Kalapóleon

Kalapóleon Fórum-zöldfülű

Sziasztok, miért ünnepi csúszdát lehet kiváltani, ha ünnepi libikókát kér, így nem lehet feltenni a felhőre. Vagy én néztem be valamit?

7. mamarygen

Szia!

Az "ünnepi libikóka" dekor az eventben, a Télapó sziklához vezető út 2. részében váltható ki.
    18. sorszámú feladatnál kaphatjuk.
    ITT tájékozódj, majd a saját farmodon az eventablakot keresd fel ... - 2. út térkép kell hozzá.

stb_farmer kedveli ezt.
  8. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Tegnap, 2022-12-22-én 18:48:16-kor vásároltál 2x 10 db ezüstfenyő dekort.
    A dekorok között kerested a váza ikon alatt?

stb_farmer kedveli ezt.
  9. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

Sziasztok segítsetek a boszorkányos gombakuckót nem találom a farmomon, lehet, hogy nincs is nekem? előre köszi csibegazda2014 ID 51330790

10. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Az általad keresett dekor 2022.12.30-tól lesz elérhető.

11. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Köszönöm

Köszönöm

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.12.22
    Kuzdern kedveli ezt.
  12. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Az F5 nem igazán működik. Ha rákattintok a főfarmra akkor vagy a Baha, vagy a szédült számtó jön vissza hiányosan.Ki kell lépni és újra be. Mikorra várható a javítás a gyopárvölgy miatti hibák miatt?

13. mamarygen

Szia!

Nem tudjuk!
    Mi is boldogok lennénk, ha ezen is túljutnánk. :)

Ám amíg van megoldási lehetőség az ilyen látványos hibákra, addig ezek használata mégis segíti a játékot.

Köszi, hogy magad is írtad, nálad milyen lépésre tér vissza az eredeti játszóhely, amin a feladatokat tudod végezni.

stb_farmer kedveli ezt.
  14. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Köszönöm!

15. vlaci62

vlaci62 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az ünnepi boltban megvásároltam a Vidítsuk fel egy mufurcot felhősort és a két tárgyat a hintát és a csuszdát, de csak a hinta jó a felhősorba. Az ünnepiboltban nincs a felhősorba illő tárgy /libikóka/ kellene. Hogy van ez ? Most van egy felhősorom ami nem aktiválható.

16. mamarygen

Szia!

Az "ünnepi libikóka" dekor az eventben, a Télapó sziklához vezető út 2. részében váltható ki.
    18. sorszámú feladatnál kaphatjuk.
    ITT tájékozódj, majd a saját farmodon az eventablakot keresd fel ... - 2. út térkép kell hozzá.

stb_farmer kedveli ezt.
  17. klaramagyar

klaramagyar Rutinos

Szia, szép estét, a gyopáros akármivel van még mindig gondom. Most 3 db 100 tp-s újrahasznosítás volt betéve amiből 2 most járt le és egyszerre kellett leszednem, ugyanakkor csak 100 tp-t számolt el és ez nem előszőr fordult elő, vagy külön külön lehessen leszedni vagy pedig számoljon már normálisan, nem hiszem el, hogy már hetek óta kinlódunk vele és még mindig tele van hibával.

18. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Sziasztok, jó reggelt!
    A Hogyan vidítsunk fel egy mufurcot eventnél az imént bedobáltam az 1080 db Farmkoszorút, ami 4 db kockajáték szettet ad ajándékba. Mikor a kockajátékba beléptem, valóban 4 db-ot mutatott, aztán a 2. játék után lenullázta a lehetőséget.

19. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

2 kockajáték szett 1 minijáték.
    Tehát a 4 db kockajáték szett 2 minijáték.

stb_farmer kedveli ezt.
  20. Mari210761

Mari210761 Junior szaki

Köszönöm a választ! Elkerülte a figyelmemet, hogy két szett kell egy játékhoz! :inlove:

Swallow kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.