Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Goldros

Goldros Fórumlakó

drága már azzal kezdem és ha kilépek szintén CCeaner használom most ujra megcsináltam és nincs sehol a malomba.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Igen.
    El kell olvasni az eventismertetőt, amelyben le van írva, hogy 1 minijátékhoz két kockaszett kell. :)
    Boldog Karácsonyt! :inlove:

stb_farmer, -ágianyu33- és Kuzdern kedveli ezt.
  3. Othep

Közben megnézettem a kollégával még egyszer, újra.

Kérlek, nézz be még egyszer a Malomba, ott van az a Fenyőág, bizony.
    upload_2022-12-25_11-2-33.png

Goldros kedveli ezt.
  4. Goldros

Goldros Fórumlakó

Te vagy az én karácsonyi angyalom nagyon köszönöm- további kellemes ünnepeket.

Sali~*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  5. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Kettes útvonalnál valami majom segít lépni de nem találom sehol Kérlek segíts Válaszod köszi

6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Talán ez segít. katt ide #3

Sali~*.*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  7. Othep

Szia.

Nagyon aranyos vagy köszönöm! :)
    De azért azt se felejtsük el, hogy a segítségünkre siető kolléga sem maga az ördög! ;) :)
    Csodás napot kívánok Neked!

Goldros, stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
  8. Othep

Szia.

Menj be a lila ajtón, és kezdd el beadni a villogó útvonalon, amiket kér.
    Az első térképen megszerzett színes kulcsokat és pajtatermékeket.
    Így végig tudsz majd ezen az úton is menni.

stb_farmer kedveli ezt.
  9. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Sziasztok! Nekem most az a problémám, hogy nem kaptam meg az ajándékcsomagot. Ami 24.-én 00.01-től van elvileg 26.-ig. ID: 34380707. Nevem: Calibaby1

10. Othep

Szia.

Ne egy konkrét csomagot keress!
    Minden abban szerepló dolog a helyére kerül.
    Kellett kapnod, egy felugró, tájékoztató ablakot, de ha ezt elmulasztottad, Te is le tudod ellenőrizni pl. a
    Boldog magyalnapot! (+) dekor meglétét a Láda / Váza ikon alatt a keresőt használva, vagy a
    Boldog magyalnap felhősor meglétét az üres, szürke felhők között:

upload_2022-12-25_12-13-41.png

(Minta, nem a farmodon készült)

Ha ezek megvannak, az "apróságok" is a helyükre találtak.

Ismertető (katt): https://board-hu.farmerama.com/thre...-a-hírek-felületén-2022-december-24-26.23137/

zsani_apja, stb_farmer és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. cicamama51

cicamama51 Utánpótlás-írogató

kellemes ünnepeket sjnos nem tudom mit nem csinálok jól de már két farmomon is megkaptam a 9999 dbakármit de nem tudom idítani mert nem adja az 5 bocs de pipa vagyok és nem találom a nevét ennek a...frissítíttím kiléptem újra indítottam de nem tudom indítani a malmot ..köszönöm a segítséget ..icu..

12. Othep

Szia.

Fenyőágat az elfogyástól számított 5 óra múlva ad a játék.
    Addig sajnos várnod kell, nem tudod a következő területhez való koszorút keverni.

Érdemes lenne elsajátítanod a Malomban dugdosás technikáját, hogy ne kelljen várnod a következő területnél:
    Tegyél be keverni a malomba valami jó hosszút (pl. szupertápot), mögé pedig a koszorút azzal a színnel, amit épp használsz..
    Mert csak olyat tudsz keverni, amilyen területtel épp dolgozol.
    Amint jön az újabb 5 db fenyőág, ezt lehet törölni, és utána 10-et berakni, és így tovább egyre többet.
    Aztán amikor kiváltásra kerül az újabb szín, csak azt kell az így összegyűjtött "sok" fenyőággal keverni.
    Persze figyelni kell, hogy a sorban előtte lévő ne járjon le közben...

stb_farmer kedveli ezt.
  13. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Szia! Köszönöm szépen a segítséget! Ablakot nem kaptam. :( A felhőnél beírtam, a nevét, és valóban ott volt. ;) Viszont az összes többi pl. dekor, ládák, party pörgetés, neon ólak nincsenek sehol. A farmpengőt nem tudom, mert fogalmam sincs, hogy abból mennyi volt. :( Boldog Karácsonyt

14. enikö32002

enikö32002 Junior szaki

Köszönöm megprobálom további szép napot icu

15. Othep

Ólakat például azért nem találsz, mert azt nem is kaptunk.
    Neon ólak ládája II-t kaptunk.
    Kollégám ellenőrizte:

2022-12-24 11:56:58 órakor ki is nyitottad a Neon ólak ládája II-t - Hiúzüreg 5. szint: neon bújt elő belőle.
    Minden mást is könyvelt nálad a játék.
    A farmpengőd 20 db most, de vásároltál szupertrágya csomagot a farmárudából.
    A bónuszládákat ma nyitottad.

A dekorok a Láda / Váza / Dekorációs tárgyak fül alá kerülnek, az ajándék így néz ki (minta): upload_2022-12-25_13-13-1.png

Ha nem találod a menüben, már biztos kitetted valahová.

Calibaby kedveli ezt.
  16. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

Sziasztok
    Már írtam a problémámról de még mindig fenn áll este a gyopáron learattam a fákat indította egy nyolc órás átalakítót inditottam termék előállítást de még mindig nem lett kész semmi ma még a fákat sem tudtam beszedni.A multkor mikor az admin ránézett pont kész volt minden,de az is fontos hogy meddig vártam arra hogy minden kész legyen ID 11396026​

17. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrizte, és jelen pillanatban minden ismét aratásra vár:

Az átalakítód 2022-12-24 18:10:38 2022-12-25 02:10:38 órakor készült el.

upload_2022-12-25_13-47-5.png

A fáid is be vannak érve:

upload_2022-12-25_13-48-24.png

upload_2022-12-25_13-49-23.png

Egyszerűen nem tudjuk, mi lehet Nálad.
    (Nincsenek tömegével ilyen panaszok, bár tény, hogy a Gyopáros bevezetése óta a tapasztalatpont-számlálók elléggé megkergültek.
    De ez a hiba javítás alatt van.)
    A képek tanúsága szerint minden rendben van.
    A legokosabb, amit javasolni tudok, hogy írd fel az indítási időpontokat, és a leteltükkor lépj oda, ahol aratni, begyűjteni szeretnél.
    Amikor már biztos le kell(ett), hogy járjanak.

Sali~*.* kedveli ezt.
  18. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

Köszönöm pont most sikerült aratnom de te is láttad hogy az este indított nyolc órás átalakítom mikor lett kész és hogy este learatott fáim is csak most voltak megint arathatók.

Sali~*.* kedveli ezt.
  19. Othep

Az átalakítód másodpercre pontosan 8 óra alatt járt le, éjjel 2 óra 10-kor...

Ezt írtam: Az átalakítód 2022-12-24 18:10:38 2022-12-25 02:10:38 órakor készült el.
    Rendesen tagolva (óra : perc : másodperccel) ez így néz ki: Az átalakítód 2022-12-24-én 18:10:38 órakor indult, és 2022-12-25-én 02:10:38 órakor készült el.

Elnézést, hogy nem tagoltam....
    Számomra egyértelmű volt. De ettől másnak még nem biztos, hogy az... :)

A fákról biztos tudod, hogy 3x arathatók.
    Aratás után újraindul az érés ciklusa, a számláló is, a 3. aratás után meg ki kell őket vágni.

Azt viszont saját tapasztalatból tudom, hogy néha "megakad" a számláló más területeken is, nemcsak a Gyopároson, ha sokáig álldogálok ott, vagy másik ablakban tevékenykedek.
    A mozgás a bájtoknak is kell...) :)
    De ilyenkor ez rendbejön frissítéssel ki- belépéssel.

Mindenképp próbáld ki a "felírós" módszert, amit javasoltam. Vajon akkor is lesznek-e ilyen furcsaságok?

Zsu-muci kedveli ezt.
  20. Zsu-muci

Zsu-muci Aktív író

Köszönöm este nincs is baj de te láttad hogy hajnal kettókor kész volt én csak este négykor tudtam leszedni.Próbálom a ki be lépést az újra inditást takarítást de nem reagál a rendszer legalább is én nem látom.Azóta tudtam aratni kivágni újra kirakni.Kilépés elött felírom aztán reggel majd látom. Köszönöm hogy karácsonykor is ílyen segítő kész vagy.Boldog karácsonyt kívánok.Küöszönöm.

Sali~*.* és Othep kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.