Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Ezzel a problémával kérlek keresd fel a supportot.

2. turitunde

turitunde Fórum-zöldfülű

sziasztok lenne egy kérdésem a lekvárfözö meg van 3 szinten vagyok és hogy tudom sms be ki váltani a virágkötöt vagy a péket létszi segitsetek köszi

3. Laboviti

Szia!
    Jelenleg sms-sel való megrendelésre nincs lehetőség. A megrendelési oldalon a felsorolt fizetési módok közül kellene választanod.

4. mimi

mimi Fórum elő legendája

Szép napot Laboviti!
    Arra kérlek, mutasd az utat, eltévedtem :) Nem találom a vizipipa adottságait. Ha adnál egy linket, megköszönném.

5. Laboviti

6. mimi

mimi Fórum elő legendája

Ahogy ígértem ;) : Köszönöm szépen!!

7. KUN4540

KUN4540 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,szeretném megkérdezni h telefonon keresztül mikor lehet lesz pénz rendelni?

8. Laboviti

9. KUN4540

KUN4540 Utánpótlás-írogató

10. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia KUN4540!

A lakóhelyed szerinti ország rendelési feltételei szerint tudsz vásárolni.
    Mi csak a magyarországi rendelési feltételeket ismerjük, a Rád vonatkozóról az ottani fórumon kaphatsz felvilágosítást.

11. teke0411

teke0411 Junior szaki

Sziasztok!
    A Renzónál ki tudnám váltani a Moringa xxl-es fát, de még nincs meg a 9-es kamrám. Érzésem szerint így hiába is akanám elültetni, nem tudnám. vagy van mégis valami lehetőség használatba venni ?

12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia teke0411!

Használni csak akkor fogod tudni, ha a Maja majmok szentélyében kiváltottad a Moringa fához tartozó szobrot. Ha ez nincs még kiváltva, attól is látod a menüdben, csak áthúzva, és használni sem tudod.

13. Szajoska

Szajoska Utánpótlás-írogató

Meg lehet valahol nézni, hogy most az utolsó aratáskor mennyi izzó forma gyűlt ?

14. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, a játék alján kinyitod a zöld gombbal a Gazdanaplót.

15. Kati22222

Kati22222 Járnitanuló

Sziasztok egy kis segítséget szeretnék kérni sehol sem találom hol lehet felröpiket kérni az eventhez mert még kellene 370 db és félek nem lesz meg :(pedig az event növények mind meg vannak és a többi hozzá való is a pajtába várakozik ;)

16. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Kati22222 kedveli ezt.
  17. Kati22222

Kati22222 Járnitanuló

18. berzsike

berzsike Fórumszaki

- Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, kinemesítettem a hagymát , de nem tudom aktiválni, csak a több TP- adó aktív , a többit nem tudom hozzáadni. Előre is köszönöm ha segítetek beilleszteni.

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A növénynemesítés és a nemesítési bónusz felhasználásának lépései itt olvashatóak:

20. máté20031

máté20031 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! a Valdemarnál kiváltottam azt az "M" betűs fát, /sajnos elfelejtettem a nevét/
    de sehol nem találom! ID50064387 Vajon hova lett?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.