Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Antata

Antata Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Rég játszottam most újra belevágok :) csak azt szeretném kérdezni az már nincs játékban , hogy ha vannak gondos szomszédaid akkor van hasznos plusz föld területed is? ha jól emlékszem régen ez így volt :music:

2. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Ez a terület a Szédült szántó. Részletesen itt olvashatsz róla:

Szédült szántó - szomszédok:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/szédült-szántó-és-a-szomszédok.1824/

3. Antata

Antata Utánpótlás-írogató

4. petra11972

petra11972 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Két kérdésem lenne... Az első, a felhősorra a négy virágom már megvan: diszkórózsa, éneklő tulipán, vigyori csillagfürt, és a boldog liliom. Viszont kellene az 5. a betöltő virág. Ezt még lehetőségnek sem adja be soha a malom, pedig arra tartogatom a party pörgetésem. Az első négy azóta is van rendszeresen, de ez a betöltő nem töltődik be... :(. A másik kérdésem is valahol itt akad el... a tanyaházban a megrendelők között van egy, aki rendszeresen kér tőlem party malom lapátot. Ezt honnan tudok előállítani?? Mert a termények között kéri, mint strucctojás, lovaglóóra.. stb. Köszi a válaszokat! :)

5. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    A nyeremény lista a Kerek keréken véletlenszerűen változik. Van, hogy szinte nem is ad be egy adott nyereményt van, hogy többször is egymásután.

A hatodik képregény event nyereménye volt a "Szárnybontogató".
    Szárnybontogató

• 2x2-es területigény
    • Etetéshez 1 db vakondtáp és 2 db vakond szükséges
    • 24 óránként 280 TP és 1 db Party malomlapát
    Ha nincs ilyen ólad, a party malomlapátokat a piacon szerezheted be.

6. Bence140602

Bence140602 Aktív író

Sziasztok !
    Vannak 2-es szintű ólak a farmomom, és nagy örömre kaptam 3-as szintű ólakat , és nem tudom ráhelyezni !
    Mit nem csinálok jól ?
    Köszönöm a segítséget !!!
    Bence140602 ID:6898134

7. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

8. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni hogy a malom miatt a holnapi karbantartás miatt 15 óra előtt akkor nem várható eventkiirás?

9. Laboviti

Szia!
    A két tevékenység független egymástól. Az egyik a farmmal kapcsolatos a másik a fórumot érinti. Ha lesz eventismertető...

10. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Nem tudom miért független mert szerintem karbantartás alatt a fórumba sem lehet belépni, igy elolvasni sem, vagy tévedek,

11. Laboviti

Tévedsz.
    Aki a karbantartást megelőzően már bejelentkezett a fórumra, az írhat hozzászólásokat és olvashat is.
    Kívülről (bejelentkezés nélkül) bárki olvasója lehet a fórumnak.

12. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Kedves Laboviti..készítettem képet a virágzó fák képpályázatra..lementettem...és a Mutasd a Birtokodba is mivel tag vagyok kitettem..gondolom nem baj?..és az lenne a kérdésem onnan nem lehet pályázni?..igaz ott nem szerepel az alján az ID szám..és a név..de lehet látni hogy az enyém..
    és ott mutatósabb..mivel keretet is tettem köréje. Sima mentéssel nem lehet keret...és vannak kis turbó jelek is:) Köszönöm előre a választ.

13. Laboviti

Szia!
    Kérlek, az érintett topicban pályázz a "kertecskéddel" a megadott feltételekkel. Félek, az adatok hiányában a farmodat kizárnák a pályamunkák közül.

szellorozsa kedveli ezt.
  14. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Halihó.Szeretném megtudni,hogy a malom karbantartás és átállás okozhat valami problémát az éppen folyamatban levő tápkeverésnél?Mert ha igen akkor inkább addig leállítom a malmot.

15. Laboviti

Szia!
    Egy ajánlást idézek a hivatalos közleményből:

16. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Johh rendben:) Köszönöm.

17. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Köszönöm a segítségedet további szép napot.

18. babi-kovacs

babi-kovacs Utánpótlás-írogató

Szia! Érdeklődni szeretnék hol található az itatóról információ mert nem találom.Köszi.

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Felreppenő szerszám, a kaméleon színes ólakhoz, illetve a kaméleon terményes óljaihoz használható.

20. lambada56

lambada56 Utánpótlás-írogató

Sziasztok :)

Ragasztót hol tudok beszerezni? Csinálnám az eventet,de nem találok a módjára sehol.....:/ Köszönöm a választ!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.