Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A ragasztót a kaméleon terményes ólja állítja elő, amit a városi műhelyben tudsz megépíteni a 71. szinttől.

2. lambada56

lambada56 Utánpótlás-írogató

Megtaláltam! :) Köszönöm szépen! :) Szép estét! :)

3. Gézavár

Gézavár Fórum-zöldfülű

Gazda: Gézavár ID: 7200003 vagyok. Nekem volt a rendes farmomon egy olyan állatom ami félóránként 5 vagy 10 % TP-t adott 30 percen keresztül. Tegnap a termőföld törlésénél az is törlődött és azóta sem találom a menüben. Talán varjútojás( nem emlékszem, nagyon régen vettem FA-ért)

4. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Ha törölted, akkor a váza ikon alatt (dekor elemek) keresd a menüdben.
    Két lehetőség van:

1.
    "A bagoly fája"

"A bagoly fája" tulajdonságai a következőek:

• szüreteléskor 10% -os Tp táblát kapunk, 10 percre
    • érési idő: 30 perc
    • törléskor a menübe kerül, a dekor elemekhez

2.
    "Varjúfa"

A "Varjúfa" tulajdonságai a következőek:
    • szüreteléskor 5% -os Tp táblát kapunk, 15 percre
    • érési idő: 12 óra
    • törléskor a menübe kerül, a dekor elemekhez

5. encibaba52

encibaba52 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Egy kis segítséget kérek!
    Bahán volt 40 AB-om és kerestem, hogy hova használjam fel és eltűnt, de nem tudom mire kattintottam!:cry::mad:

ID:42505030
    Köszi!

6. Gézavár

Gézavár Fórum-zöldfülű

Ne haragudj, félórája kerestem már és most megtaláltam egy almafa mögött. Köszönöm :)

7. MadameRose

Szia!
    A 8. kamrát nyitottad meg a 40 aranybanánnal. Ha inenn szeretnél valamit, akkor előbb a kamrát kell kiváltani. Ez most nálad megtörtént. Most már kiválthatod amit szeretnél, ha van rá elég aranybanánod.

8. kakasdomb

kakasdomb Junior szaki

Érdeklődöm, hol lehet a piacon kívül búvárszemüveghez jutni ? melyik ól adja?

9. MadameRose

Szia!
    A "Ki lehet az" Gazdaköri feladat nyereménye a Búvárbolt, ennek terménye a búvárszemüveg:

10. Brazzil

Brazzil Utánpótlás-írogató

Helló

a megrendelési oldalon hogyan tudom a német zászlót magyarra váltani?
    Köszönöm :)

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

12. mari0248

mari0248 Utánpótlás-írogató

Azt szeretném megkérdezni, hogy a mozi miért nem működik?

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az általad is említett probléma ismert. Erről a hibáról értesítettük a központot.

14. fruska1

fruska1 Junior szaki

Sziasztok!

Tetszik amit az új malomról olvastam :) Nagyon jóóóóóóó a programozott keverés.
    De azért megkérdezném, hogy mi van, ha esetleg azonos táp kell és a kijelöléskor az egyiknél lefogy annyira, hogy a máik keverés elindul ugyan, de megáll hozzávaló hiánya miatt. Ebben az esetben nem veszi a következő kijelölést, vagy leáll az egész keverés?

Hozzá teszem nem tudom van e olyan hozzávaló ami egynél több táphoz kell.

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Mivel lefoglalja a keverés azt a mennyiséget magának, amire szüksége van az előállításhoz, így a második keverésnél, ha ugyanazt a tápot választod, akkor ott nem lehet többet beállítani, mint ami rendelkezésre áll.
    Tehát nem állhat elő ilyen probléma, ez eddig is így működött és ezután is így fog, ez a része nem változik.:)

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

17. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Gazda: donkartacs07ID: 9741269
    Nemrég vásároltam a "turbó malom" szolgáltatást, most az ikon eltűnt,
    a malom Szupertáp keverést tesz 1db van hátra, mégis 33. óra van még abból hátra. Nem értem ez most miért ilyen, az előfizetésem a turbómalomra is eltűnt. Lehet tudni mi a helyzet evvel kapcsolatban?

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Látom az adataid között a megrendelést, március 5-én. Értesítést kapott a központ a jelenségről, türelmedet kell kérnem.

19. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Nagyon várom, ugyanis a szupertáp eddigi keverése 9 óra volt alapjaiban, turbómalommal 4 óra és a 33 óra nagyon bosszant, amit ír a malom, és nem értem.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  20. krisztike2317

krisztike2317 Fórum-zöldfülű

Szép napot!
    Már napok óta szeretnék mozi pontot szerezni a városban található moziban ugye meg lehet nézni egy videot vagy külömböző feledat ( pl:a kérdőív van) csak amikor rákattintok a mozira egy ilyen fekete képet mutat nemtudja lejátszani a videot. Most az lenne a kérdés hogy nálam van a hiba vagy nálatok?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.