Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. NemzetiHarcos

NemzetiHarcos Fórum-zöldfülű

Sziasztok! a szomszédomtól kaptam ajándékba %item-et nem tudom hogy mi ez, mire használható és hol kell keresni. kösz a segítséget
    ID: 51606787

2. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Pintyő19!

"1. feladat:
    65.000 TP-t összegyűjteni eventnövények aratásából.
    Éppen ezért érdemes akkor nekikezdeni, ha már elegendő mennyiségű növényünk van arra, hogy megfelelő mennyiséget tudjunk elvetni és aratni (több növény, több TP).
    A feladat újrakezdésére nincs lehetőség!"

Tehát semmi más nem számít bele abba a feladatba, csak az eventnövények aratásából származó tapasztalati pont.

3. hekalé

hekalé Junior szaki

Sziasztok!
    Az event növényekre nincs hatással az édes rózsalekvár, répás kenyér,tavaszi koszorú,husvéti lekvár ???
    Az első feladat teljesítésénél / 65.000 TP / a növények is beadásra kerülnek, vagy csak a TP megy a
    feladatba???? / a

növények megmaradnak ? /
    Köszönöm szépen a válaszokat !

4. Nildia

Szia NemzetiHarcos!

Megjelenítési hiba.
    Az ajándékot ellenőrizheted, ha a Hírek menüdet megnyitod, bal oldalon a zöld nyilak segítségével addig lapozol lefelé, amíg az "Ajándékok" menüt el nem éred. Ide bekattintva dátum szerint megtalálod, kitől, mikor milyen ajándékot kaptál.

5. Pintyő19

Pintyő19 Járnitanuló

Köszönöm szépen a segítséget!

6. Nildia

Szia hekalé!

A termékek által nyújtott Tapasztalati bónusz hatással van az eventnövényekre is, mint a Háziállatok által nyújtott Tapasztalati bónuszok is.

7. kaposilajosne

kaposilajosne Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Hol tudnám megnézni hogy régebben milyen recepteket szereztem meg?

8. Nildia

Szia kaposilajosne!

Amennyiben konkrét receptre vagy kíváncsi, pontos farmnév és ID szám megadása után ellenőrizhető.

9. kaposilajosne

A cukkinis almatortára lennék kiváncsi. Farmnevem kaposilajosne ID szám 7277139

10. Nildia

Szia kaposilajosne!

A 2011-es Szüreti fesztivál nyereménye volt. Nem szerezted meg a Cukkinis almatorta receptjét.

11. kaposilajosne

Köszönöm a választ.

12. csillagvirágfarm

csillagvirágfarm Aktív író

Sziasztok! A holnapi eventtel lenne kapcsolatos a kérdésem.Amit a bahára ültetek az is beleszámít a 65000Tp-be,és ha igen akkor növeli aTP-met a mókus-illetve a táltostojás bónusza?

13. Nildia

Szia csillagvirágfarm!

Eventnövényekből aratott Tapasztalati pont kell a feladat elvégzéséhez, az nincs megkötve, hogy ezt melyik területen is termeled. A növény minden ültetős területen ültethető, így mindenhonnan beleszámít.
    A Tapasztalati pontra ható termékek, háziállatok is segítségünkre lehetnek a pontok gyűjtésében, hatnak az eventnövényre is.
    A Mókus pedig eleve az eventnövény kategóriára fejti ki a hatását.

14. csillagvirágfarm

csillagvirágfarm Aktív író

A tojásokkal meg úgy a többivel képben vagyok,csak megzavart a bahaTp.Tehát akkor nem számít,hogy bahamara TP-t ad vagy sem.Köszönöm a válaszodat Jó éjt!!

15. szinusz

szinusz Haladó

már jórégóta! várjuk a javítást

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Ne felejtsd el kérlek, hogy a moziban lévő ajánlatok nagy százalékban harmadik féltől (külső szponzortól) érkeznek. A hibát jelentettük, meg kell várnunk a javítási fázis befejezését.

17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

18. Olli1227

Olli1227 Junior szaki

Üdvözlök mindenkit! Szerbusztok!
    Segítséget kérnék mozi ügyben. Nagy örömmel fezetem fel, hogy működik!:) A probláma az, hogy a családból kettőnknek van farmja, és ha az egyik megnézte a három mozit, akkor a másik, már nem kap csak 1 pontot pl. ma. Arra gondoltam, hogy IP szám alapján működik, de egy IP számon bőven lehet több farm is pl. Hogy lehet ez , hogy nem a farmok ID száma szerint adja a mozi a pontot?
    Köszönöm a választ Olli1227 ID52287275 ez az a farm, ahol már nem kaptam meg a mozipontokat.

19. szszabuska

szszabuska Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Igyekeztem mindent elolvasni a fórumban, de egy dologra nem találtam utalást. Nemrég kiválasztottam a virágkötészetet, mind leendő mesterséget. A gazdakörben a 2. feladatnál teljesen elakadtam, mert nem tudom, hogyan juthatnék hozzá a bizonyos festékpalettához, mint anyaghoz, amiből 5 db kellene, hogy folytathassam az épület felépítését.
    Tehát a kérdésem, hol/hogyan juthatnék hozzá a festékpaletta nevű anyaghoz?
    Köszönöm szépen a választ!
    szszabuska ID: 52537493

20. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Nem ennyire egyszerű az eset mint gondolod. A moziban lévő ajánlatok nagy részét harmadik fél (szponzor) biztosítja a számunkra.
    Farm és farm között is lehet különbség. Lehet, hogy a Te farmodban napokig kell várni egy vetítésre még akkor is, ha egy másik farmban esetleg naponta jön új ajánlat, de előfordulhat ugyanez fordítva is.
    Sem filmet prezentálni nem tudunk azokba a farmokba ahol nincs vetítés, sem elveszettnek vélt mozipontokat pótolni.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.