Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    A Teliholdas területen, Jack boltjában tudod megszerezni.
    Zombijuh-kifutó
    Beszerezhető a Jack boltjában: 50 Sötétlő szentjánosbogár, 3000 Zseléfülgomba, 2500 Vénusz légycsapója, 1750 Agyvelő, 2000 Alkonyi árnyvirág
    Érési idő: 6:00 óra
    Termény: 1 db Zombijuh
    Tapasztalatpont: 40 TP
    Trágya mennyisége: 2 db
    Kihelyezhetősége: Teliholdas terület, Gombaerdő
    Etetéséhez 1 db zombijuhtáp szükséges
    Kategória: Rémtermék
    Tárgy mérete: 2x2
    Pajtaértéke: 981 CSP

Zombijuh táp (malomtermék)
    Összetevők: 100 Gombszem, 25 Agyvelő, 75 Zseléfülgomba
    Keverési ciklus: 20 perc / db (1200 másodperc)
    Előállíthatósága: farmos malomban

Forrás: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-telihold-event.3019/page-2

Utoljára szerkesztett: 19.6.23
  2. b-meg

b-meg Aktív író

Sziasztok most csinálom az utolsó az utolsó alakzatot a lámpásnál de csak 11 van kipipálva pedig mindnél be váltottam az utolsót ajándékot is köszi ha megnézi valaki. b-meg ID:53802292

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ahogy jeleztem a másik bejegyzésedre válaszolva, várnod kell, amíg lesz olyan Kolléga, aki tud is ellenőrizni. Kérlek, több topicba már ne jelezd a problémát. Köszönöm türelmedet.

Sali~*.* kedveli ezt.
  4. Dolphin

Szia,
    türelmedet kérem a vizsgálatig, nincs fent olyan Kolléga aki az ellenőrzésben segíteni tudna. Amint megtörténik az ellenőrzés, jelentkezünk.
    Nézz rá azért Te is az utolsó alakzatra, hátha véletlenül kimaradt egy mezőn a beadás, ami az alakzat része, s ezért nem tudtad beváltani.
    Türelmedet köszönöm.

5. Dolphin

Szia,
    amint lesz fent olyan Kolléga, aki ellenőrizni tudja a problémádat, jelezzük az eredményt. Köszönjük türelmedet.

Amit tudok még javasolni egy próbára, kapcsold le a gépet, és a Wifi routert, várj kicsit, majd kapcsold be előbb a routert, utána a számítógépet. Lehet az internet hozzáférésben van/volt akadozás, s ez okozza a problémát. Érdemes az internet sebességet is ellenőrizni (magas feltöltési sebesség, alacsony ping (késleltetés) az optimális).

aida2330 és PaySkin kedveli ezt.
  6. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Sziasztok! Learattam úgymond a zombijuh kifutómat, 3 van kint a teliholdas részen. Kapnom kellett volna 3 zombijuhot, vagy nem? De nincs csak egy, amikor tenyészteni akartam őket. Ez, hogy lehet? Segítenétek?
    Flowers66 ID: 5469683

7. Dolphin

Szia,
    nézd meg kérlek, hogy Zombirkanyíró állomásod nincs-e kihelyezve valamelyik területen. Annak üzemeléséhez a táp mellett zombijuh is szükséges. Kérlek, jelezz vissza az ellenőrzést követően.

8. Dolphin

Szia,
    Kollégám ellenőrzése alapján készen vagy az eventtel, sikeresen kiraktad mind a 15 alakzatot. Köszönöm türelmedet.

9. Dolphin

Szia,
    köszönjük türelmedet, Kollégám ellenőrizte az evented helyzetét. Jelenleg 12 alakzat befejezett, még 3 kell a végéig.
    A kép a Te farmodon készült.
    upload_2023-6-19_22-14-30.png

Fontos, hogy amikor készen vagy egy alakzattal, akkor a lenti sorban kattints rá, ekkor kicsit kiemelkedik a többi közül, s megjelenik jobb oldalon az alakzatért járó jutalom és a beváltás gomb zölden világít. Erre kattints rá, ezt követően van készen egy alakzat.
    Hajrá a maradék háromhoz, a kéken világítók vannak még vissza.

10. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Szia!

Köszönöm, megtettem, változatlan :) speedtest: https://www.speedtest.net/result/14888621705.png
    Az a fő gondom, hogy a sok regisztrációhoz kötött oldalakon (p2p, sport, másik játék) nem jelentkezik semmilyen probléma, csak itt. A feleségem játszott egy Upt..ia nevű játékkal, még megvan neki, így belépett és 20 percig hajtotta a gépemen, de minden jól működött.
    Ezért nem értem miért csak itt és miért a múlt heti fejlesztés óta csak.

11. Flowers66

Flowers66 Fórum ismerője

Köszönöm a segítséget, tényleg volt kint egy birkanyíró állomás. Az vette el a juhaimat! xD:D

Dolphin kedveli ezt.
  12. b-meg

b-meg Aktív író

Köszi a választ.

Dolphin kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. A Gyopárvölgy növényes részében szerettem volna 2. szintű műkertészjelvényt készíteni, de sajnos nem sikerült.
    A jelvénygyártást megtaláltam, de amikor beléptem arra a felületre nem hozott ki semmifajta beadási lehetőséget.
    https://kepkuldes.com/images/ce8ad67f59149d17a835eb2116455b4a.jpg
    Az ismertetőben olvastam, hogy ide a rózsát és a gombát lehet beadni. (A gombát nem váltottam ki, de rózsám van, tudom hogy a mennyisége még nem elég egy jelvényhez, de nem kéne akkor is megjelenni a számnak, ha kevés van belőle?)
    https://kepkuldes.com/images/4f6f88e82a934e19126c076f08f74c60.jpg
    A klinessel játszom, most töröltem a programot és telepítettem újra. (Webes felületen sem jelenik meg a beadható növények felsorolása és a meglévő mennyisége) A 20. szinten van a völgyem és két 2. szintű jelvényre volna szükségem.

A segítő tanácsot előre is köszönöm: Gyöngy

Gazda neve: -gyöngy-581
    ID:40951777

aida2330 kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    kérdésedet, felvetésedet továbbítottam, amint lesz fent Kolléga, aki segíteni tud ebben, jelentkezünk a válasszal, addig türelmedet kérem.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. -gyöngy-581

Köszönöm szépen:)

aida2330 és Dolphin kedveli ezt.
  16. Dolphin

Szia,
    közben megnéztem az ismertetőt, s megvan a kérdésedre a válasz - a Műkertész jelvény - 2. szint gyártásához Gomba vagy Orchidea kategóriába tartozó növény adható be, ezért nem jelenik meg Nálad az Alpesi Rózsa készlete
    upload_2023-6-20_12-52-36.png

A 2-es jelvény gyártáshoz szükséged lesz a Vargányára, mert Orchidea kategóriás növényhez magasabb szint szükségeltetik.
    Köszönöm a türelmedet.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Szia !

Nagyon szépen köszönöm, azt hiszem én ezt most nagyon benéztem... :oops:sajnálom és elnézést kérek a felesleges munkáért. :music:
    Megyek és gyorsan kiváltom a gombát :) Pedig nagyon nem akartam...:eek:
    Továbi szép napot és jó munkát kívánok:D

18. Dolphin

Szia,
    semmi gond, sok volt az újdonság, még nincs minden a kisujjunkban :)
    Hajrá a gomba termeléshez :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. platina74

platina74 Fórum-zöldfülű

Szia, az északi erdőben nem tudom kivágni a fákat, sem egyesével, sem csoportosan, annak ellenére, hogy a raktárban van bőven hely, van megoldás? köszi

20. Dolphin

Szia,
    nézd meg kérlek a Zöldüzemanyag tárolódat. A múlt heti újdonságokkal együtt jött egy olyan változás, hogy a Gyújtófa a Fatuskók tárolóból átkerült a Zöldüzemanyag tárolóba, így mivel fakivágáskor azt is kaphatsz, ha tele van, akkor nem tudod a fákat kivágni.
    Fakivágás előtt két tároló kapacitását is szükséges ellenőrizni.
    Ha ez nem vezet eredményre, akkor az ellenőrzéshez kérlek írd meg a Farm nevedet és a FARM ID-t, mert enélkül nem tudunk segíteni. Köszönöm.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.