Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A VIII. képregény event 500 db-os barkácsdoboz nyereményét így osztja ki a rendszer. Bekerül a menübe a dekorációs elemek közé, ott rá kell kattintanod a "használom" feliratra, akkor kinyílik a doboz, és megkapod belőle a szerszámokat, úgy kerülnek be a pajtád "egyebek" részlegére.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/viii-képregény-event.12251/#post-198073
    Barkácscucc
    Az 1. szinten szerezhető barkácscucc, nem automatikusan kerül be a pajtába. Előbb a bal oldali menü váza ikonja alatt kell megkeresnünk.

Ha megtaláltuk, akkor nincs más dolgunk, csak rákattintani a "Használom" gombra és a kapott szerszámaink a pajtába kerülnek.
    A kép illusztráció, minden doboz más szerszámokat tartalmazhat!

yellowfire kedveli ezt.
  2. enikö32002

enikö32002 Junior szaki

kérdésem nincs fésüm mert kakukkolat csináltam én.....hogyan tudnék bajusz olat építeni vagy vége az eventezésemnek köszi a választ icu

3. Szelia

Szelia Járnitanuló

Sajnos be adtam mind 4 fésüt a kakukus temyészerbe és most nem tudok tovább haladni Ha valaki tud segiteni hogy most mit tegyek nagyon meg koszoném,,,,,,,

4. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

5. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A fésűt nem lehet leadni sehová, az ajándék. Nem tudod betenni tenyészetbe, abból építetted fel a 4b bajuszgyárat, amik a menüdben vannak. Tájékozódj kérlek az event ismertetőjében.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/viii-képregény-event.12251/#post-198073

6. cicamama51

cicamama51 Utánpótlás-írogató

elolvastam de nem lettem okosabb a második feladat ad négy fésüt én abbol kakukk olat csináltam azért kérdeztem mert nem látok lehetőséget a bajuszgyár építéshez ezért nem tudok tovább haladni 16 bajusz kellene de honnan mind a négy farmomon elszurtam kösz a segítö válaszod icu

7. Szelia

Szelia Járnitanuló

Köszönöm a választ csak az a bajom hogy nincs kártyám hogy euro ért nem tudnám venni de van pénz a telefonomomn csak ott meg nem lehet farm aranyárt kosarat vásárolni,

8. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    4 db bajuszgyár benn van a menüdben, a két ól viszont (kakukkos és bajuszos) hasonlít egymásra, ezért összekeverhetők. Használd a menüdben a kereső lehetőséget hogy könnyebben megtaláld, majd tedd ki a farmodra a gyártás megkezdéséhez.

9. talpas89

talpas89 Utánpótlás-írogató

Szia Köszi a választ

10. enikö32002

enikö32002 Junior szaki

enikö32002 ID9475300 beraktam az olakat a többi közé megnéztem és kakukk ol most átlépek cicamamához és ott is megnézem a harmadik farmom bajuszt gyárt köszönöm ha segítesz icu

11. cicamama51

cicamama51-nél bajuszgyár van hála isten ezek szerint csak az enikö tévedett ha tudsz segíts köszönöm szép napot icu

12. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Hogy ha lehet, akkor abból a farmodból írjál ahol a problémát tapasztalod, és add meg a farmnak az ID számát is!
    De előtte ellenőrizd minden farmodban a menüt!
    Köszönöm!

13. enikö32002

enikö32002 Junior szaki

köszönöm türelmedet minden rendben már ki is raktam minden jót kívánok és még egyszer köszönöm a segítséget icu

_tHUNder_ kedveli ezt.
  14. cicamama51

nem tudom ez a sors fintora de cicamama51 ID 11045495 farmon kakukkól van a raktárban nincs bajusz megnéztem ki akartam rakni és kakukkol SEGÍTS köszönöm előre is

15. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Arra kérlek, hogy ellenőrizd át a menüdet újra minden farmodban úgy, hogy az állatos ikont megnyitva a menü jobb felső sarkában használod a kereső lehetőséget!
    A farmodban 4 db bajuszgyár most is ott van, kihelyezhető.

Névtelen.png

16. cicamama51

most tényleg az de 10 percel ezelőtt kakukk volt valaki játszik velem bocs bocs remélem mire vissza megyek mégmindig bajusz lesz

_tHUNder_ kedveli ezt.
  17. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Nem változik át a menüben az ól, ebben a farmodban még akkor is bajuszgyár lesz amikor újra belépsz majd. Kérlek, használd a kereső mezőt a menüdben!

18. Dettibetti

Dettibetti Junior szaki

Azt hiszem valamit nagyon elrontottam.4 kakukklakkot váltottam ki a műhelyben,és elfogyott a fésűm.
    Így már nem tudom befejezni az eventet ugye? Sajnos nem olvastam el figyelmesen a leírást :(

19. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Bizony nem olvastad el figyelmesen, ugyanis a kakukklakot nem lehet kiváltani, azt jutalomként kapjuk. Amennyiben elfogyott a 4 fésű, akkor a 4 gyárat építetted meg. Kérlek nézz körül a farmodon és az állatos menüben is, Bajuszgyárat kell keresned.

20. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Hol tudom megnézni,hogy milyen barkáscuccot kaptam az event első feladatánál?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.