Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. scherika64

scherika64 Utánpótlás-írogató

Ez most már kezd nagyon fárasztó lenni,hogy már megint nem lehet befejezni egy eventet,ha be is sikerül lépni,semmire sem jutok. Csak pörög,pörög. Egyre többször van hiba a játékban. Ezt mégis mivel kompenzálják,hogy emiatt bukjuk el az eventet?

2. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Ráaadásul 2 böngészővel is játszom és le van tölve a gépemre is. Takarítás is volt és enne ellenére több, mint 6 órája nem tudok belépni! Most már annyira vagyok, hogy beadja a a kezdő képernyőt és akkor pörög tovább.

3. aragorn*

aragorn* Haladó

Gazda: aragorn* ID: 2925871

4. bodizolee

bodizolee Utánpótlás-írogató

Nagyon régóta játszom már a játékkal, de most már nagyon fel vagyok háborodva. Az utóbbi időben egyik event sem volt zavartalan. A fejlesztők minimális "ajándékkal" kiszúrják a szemünket. Sok játékos nem tud órákon át próbálkozni, hogy végre belépjen. Miért nem stabilizálják a játékot, s ha zavartalanul működik, akkor indítanak új eventet? Nagyon bosszantó. Sokkal jobb volt régebben a játék. Sajnos megfordult a fejembe az is, hogy érdemes-e folytatnom a játékot. Ha nem változik a helyzet, akkor azt hiszem abbahagyom.

mucus252, aragorn* és barracuda117000 kedveli ezt.
  5. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Max meghosszabbítják! De aki nem eventezik, azok is sokat buknak sajnos! Mióta egyszer így jártam, azóta nem érdekelnek az eventek. Befeccöltem több száz kacsakatát és szupitrágyát és nyertem érte 20-30-at. Na meg még a csp is csak fogyott, mert állatokat sem tudtam kirakni az állandó evenezés miatt. Néha kevesebb is több lenne!!! Egyik event vége, aztán kezdődik a másik! :(

picikém04 kedveli ezt.
  6. tremama0422

tremama0422 Haladó

Sziasztok! Korán örültem, hogy végre reggel óta sikerült belépni, de hiába örültem, mert semmit sem lehet csinálni. Nem engedi leszedni a napi ajándékokat, a bónuszokat, munkásokat nem lehet aktiválni, stb. tehát csak bámulni lehet a farmot, ha egyáltalán betöltődik! Nem tudom, hogy fogják ezt a rengeteg kiesést majd pótolni nekünk. Ma a kis farmokon is be tudtam volna fejezni, de így jártunk, a türelmünk is fogy.

7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Mindenki nyugodjon meg. A hibán dolgoznak. Megjelent Enike* Board Admin. tájékoztatója.#1
    Kedves Játékosok!

Szeretnénk tájékoztatni, hogy a Bigpoint jelenleg DDoS támadásokkal küzd, és ezért vannak bejelentkezési problémáink minden játékunkban, beleértve a Farmeramát is.
    Informatikai részlegünk aktívan elhárítja a támadást, és tartós megoldáson dolgozik.

Kérjük, nyugodjatok meg, a személyes adataitok és fiókjaitok biztonságban vannak. A DDoS támadások elsődleges célja a szolgáltatás megzavarása, és nem járnak érzékeny információk veszélyeztetésével.

Nagyra értékeljük a megértéseteket és támogatásotokat ebben az időszakban, és folyamatosan tájékoztatunk Benneteket, amint további információkkal rendelkezünk.

Üdvözlettel
    A Farmerama csapata

aida2330, jófarmerlány és inanna11 kedveli ezt.
  8. kicsikacsa1

kicsikacsa1 Fórummogul

Sziasztok

nekem ez az üzenet jelenik meg
    502 Bad Gateway

9. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Órákig nem lehetett belépni a farmra, de sehol nem látok ezzel kapcsolatban semmit. Mielőtt megkérdeznétek, igen, mindent elkövettem, hogy sikerüljön. Három keresőben is próbálkoztam. De most, hogy sikerült, nem működik most sem rendesen. Nem tudom aktiválni az aratógépet, az event ablak sem működik.

De nem csak ez az egy problémám van. Sorban tűnnek el az ólak. A múltkor írtam, hogy eltűnt a borz ól. Erre ti azt válaszoltátok, hogy elcseréltem valamire, már nem emlékszem, hogy mire, ami kizárt dolog, mert, ha véletlen ilyet is tettem volna, biztosan nem dekorációs, vagy elhasználódó tárgyra. Most pedig a botsáska ól tűnt el. Csak azt ne írjátok, hogy ezt is elcseréltem valamire. Valami biztosan nincs rendben. Kérlek benneteket, hogy nézzetek utána, mert már nagyon bosszant a dolog. Ja, és az sem lehet, hogy nem is volt.

HUNORKÁM2
    ID 54543070

10. Sali~*.*

Szia!
    Van hivatalos, Tájékoztatás a belépési problémák hátteréről

11. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Fórumot olvasni mindig lehet, végig elérhető volt.
    Innen tudod megnyitni - a főoldal aljáról:
    upload_2023-7-25_16-59-48.png

De elmentheted kedvencekbe ezt a linket is:
    https://board-hu.farmerama.com/

Sali~*.* és 435345 kedveli ezt.
  13. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia! A fórum bármikor elérhető, olvasni tudsz, csak írni nem(mostanában).

babar.bandesz kedveli ezt.
  14. cs.hajni

cs.hajni Utánpótlás-írogató

Van de az eventórán rákattintani és odavisz most voltam ott.

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. muru69

muru69 Junior szaki

sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a holnapra tervezett event indulni fog-e mert most sikerült belépnem a játékba de nem tudom hogy hová mit ültessek köszönöm

Andzsi1971 kedveli ezt.
  16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    amint kapunk Hivatalos információt, rögtön közzétesszük.
    Türelmeteket és megértéseteket köszönjük!

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Szia, bocsi! Látsz valahol ismertetőt? Hiszen most próbálnak valahogy lélegzethez jutni. Na én igazán nem szoktam védeni a BP-t, de azért hagyjunk már egy kis időt, hogy rendezzék soraikat! Éppen csak be tudtunk lépni......

18. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Szia! Jogos kérdés. Csak azt nem értem, ha nem ment a játék, akkor hogyan lettek közzé téve az akciók tegnap este 21.40-kor? Persze , tudom, hogy valaki biztos be tudott lépni. Én befejeztem ezt az eventet időben, de aki nem, annak lesz hosszabbítás? Szerintem megnyerőbb lett volna erről írni:)

melcsi67 kedveli ezt.
  19. Sali~*.*

Szia!
    Miért ne lenne meg?
    Esetleg nem ott keresed ahol van!

20. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Köszönöm, már közben én is megtaláltam. De volt egy másik kérdésem is tegnapelőtt. Eltűnt a botsáska ólam lennétek szívesek megnézni, hogy hol van. A múltkor a borz ól, amire azt mondtátok, hogy elcseréltem, pedig amit csereként felajánlottam, az mind műhely volt, de ezt hagyjuk, már túl tettem magamat rajta. A botsáska ólat viszont tényleg szeretném tudni, hogy hol van.
    Segítségeteket előre is köszönöm.

ID 54543070

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.