Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. paloooo

paloooo Fórumelemző

Sziasztok!
    Nem találtam a Gyopárvölgyi leírásban a humusszal kapcsolatos leírást. Van alap humusz, minőségi és luxus.
    Ezek előállításáról hol lehet informálódni?

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a különböző humuszokat a csuszka beállításával tudod szabályozni az Átalakítóban: a két csillagos adja a minőségit, a három csillagos pedig a luxust.
    Ha ha rámész kiválasztottnál, és megnézed (egérrel rámutatsz) a lehetséges termelés alatt, akkor látod, hogy mit is adna neked a játék

3. paloooo

paloooo Fórumelemző

hmmm..., igen, így már tiszta, köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  4. tuxumuxi

tuxumuxi Junior szaki

Igazad van! Tényleg csak némelyik eventről kapunk emailt. Ez plusz felháborító, hogy itt várunk több, mint 1 napot, a fórumra sem tudtunk feljönni, mert bejelentkezéshez kötött. Akkor talán egy emailt valóban megérdemelnénk! A mi időnk is drága!!!

.Angyalka666. kedveli ezt.
  5. vigyor36

vigyor36 Járnitanuló

Szia,megszereztem az ansu barackfa építési tervet és nem lehet gyártani.Tudnátok segíteni? vigyor36 ID 50615788

6. szimpla01

szimpla01 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A naptár nekem még ma sem működik.

7. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Sziasztok. Ti olvastatok róla hivatalos infót hogy lefutottak a javító szkriptek? Mert én még nem. Majd utána kell reklamálni

8. Farmeranyu39

Farmeranyu39 Utánpótlás-írogató

Bocs, már töröltem is, az egy régebbi javítás volt!

SnéDóri kedveli ezt.
  9. szimpla01

szimpla01 Utánpótlás-írogató

Már nem aktuális mert visszaléptem már van, a kérdésem a tegnapi napot jóvá fogják írni ?

10. Dolphin

szimpla01 kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    a fórum végig elérhető volt, olvasásra bárki meg tudja nyitni. Akár a játék főoldaláról, akár a kedvencekbe berakott linkről. Böngészőben telefonról is olvasható.
    Link, ha esetleg szükséged lenne rá: https://board-hu.farmerama.com/

12. Dolphin

Szia,
    az ansu barackfa rúnája a sárgabarack másik ágán van elhelyezve. Ha ez a hozzáférés kiváltásra került, akkor kezdődhet az ansu fa előállítása.
    Az ansu fa előállításához szükséges anyagok.
    Ezt a fát úgy éred el, ha a barack alatt lévő kis zöld háromszögletű nyílra kattintasz:

aida2330 kedveli ezt.
  13. vigyor36

vigyor36 Járnitanuló

Kösz megtaláltam.vigyor36 ID 50615788

aida2330 kedveli ezt.
  14. Dolphin

15. Dolphin

szrx kedveli ezt.
  16. tuxumuxi

tuxumuxi Junior szaki

Sajnos a hibákról nem tudtunk meg semmit és jelezni sem lehetett.

17. Dolphin

18. schnuppe83

schnuppe83 Utánpótlás-írogató

Szia! Július 24-25-én este 7óráig nem engedett belépni a Farmerama játékba mert "error"-t írt ki mindíg! Tegnap este óta már újból rendesen működik a játék. Sajnos a nyári ajándékot csak 12arany befizetésével kaphatom meg. Lehet valamit tenni ilyenkor? Rajtam kívülálló ok miatt történt ez így , talán a központtal való kapcsolattal lehetett probléma ? Előre is köszönöm a válaszod :
    Schnuppe83 ID:13789344

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezt olvasd el! :)
    https://board-hu.farmerama.com/thre...áról-várható-események-újratervezéséről.23839

20. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Az event órán titokfa akció látszik, nem az utolsó, hanem az utolsó előtti, mellette 21órára csere event. Fórumon semmi róla. Ez valami hiba?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.