Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szrx

szrx Járnitanuló

NAgyon, nagyon szépen köszönöm !

köszönöm szépen !

Köszönöm szépen !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.8.23
  2. macskaol5

macskaol5 Fórum-zöldfülű

Szia. Nagyon zavaró, hogy sz érési folyamatok nem látszanak. Vagy beérett a fa, de aratás után is úgy marad, vagy olyan, mintha most kezdené az érést, de learatható. Földterületekenként változó, hogy a beérett, vagy a vetett képet adja.

aida2330 kedveli ezt.
  3. blogger55

blogger55 Törekvő

I.D.:8981872
    Rackó nemadja a napi ajándékot.

Most meg csak tölt és tőlt .s semmi sem történik vége ugyérzem ..................

Tegnap meg kelett volna 44 felröpit kapnom s .s nem jött le....

Utoljára szerkesztett: 13.8.23
  4. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Nekem egyik malom sem tudja keverni a csoveket...

5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Jó reggelt!
    Ma reggel már a malom is bedöglött, nem kever semmit:( Sőt, a munkások sem vetnek, csak pörög a napraforgó. Kézzel még talán enged vetni, de arra nincs időm, ebédet kell főznöm a családnak, így üresen maradnak a földek:(

Utoljára szerkesztett: 13.8.23
    vampire_hunter és zsani_apja kedveli ezt.
  6. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    Már megint olyan lassú a játék, hogy borzasztó.... csak pörög a virág, de nem csinál semmi mást... nem látszik a keréken, hogy milyen nyeremények vannak, pörgetném, de nem mozdul :(

7. mezosimaria

mezosimaria Utánpótlás-írogató

a gyopáros is kinlódik össze vissza müködik akár mi is ez már sok ,hosszu ideje tart.tudjuk,hogy mindent megtesztek.elképesztő hogy ezzel is szórakozik v.ki. milyen világot élünk? ID 2222492758

8. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Szerintem feleslegesen kínlódunk az eventtel, mert hétvége van és a javítást hétfőnél vagy keddnél előbb úgysem fogják megcsinálni. Bánom hogy belekezdtem ebbe az eventbe. Az viszont megnyugtat, hogy ettől kezdve magas ívben teszek rá.

melcsi67 és mamszi5107 kedveli ezt.
  9. vampire_hunter

vampire_hunter Fórumlakó

Én már tegnap délután óta nem tudok belépni, most beengedett, de semmit nem tudok csinálni. Se keverni a malomban, se aratni-vetni. Sajnálom én is a ráfordított bónuszokat, a szupertrágyát stb. Hát ez van. Szomorú vagyok mert így nem fogom tudni befejezni az eventet én sem. A hackereknek, akik abban lelik örömüket, hogy mi ne tudjunk játszani a lehető "legjobbakat" kívánom!

10. farmerr72

farmerr72 Fórum-zöldfülű

Tegnap óta nem lehet használni... csak pörög a virág és nem történik semmi. Rosszabb esetben be sem tudok lépni

11. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Jó reggelt :) Egyre ganéb ez a játék, 1 kalap.. Ennyi hiba ami most van az utóbbi időbe . De az akciókat tolják mert pénzéhes mocskos bagázs lett . Még hogy támadás hagyjuk már van aki ezt elhiszi =D Rögtön a támadás után mikor helyre áll a játék tolják az akciókat az arcba oly módon hogy az már gyalázat ... Lehet törölni vagy bármit a hozászólásommal, nem érdekel , ezt csak az nem látja aki elfogult és a játék az élete ... De jó felé halad a játék a szakadékba . Mert hogy játszani nem lehet az biztos. Ma reggel is elég nehezen léptem be . Nem igaz hogy nem látják ezt a készítők, nem , nem látják be hogy nagy baj, nem tartanak egy igen komoly karbantartást egy olyat amivel helyre lehetne állitani még a játékot , stabillá tenni , nem pedig ha új játékelem vagy akció van vagy event össze omlik a rendszer, Persze a kicsi vágott szeműnek ez nem számít . Felhőt nem szedi le az arató, ajándékot rackónál nem lehet kinyitni és játszon az ember úgy hogy minden ilyen lépsénél frissíteni kell. Persze akor már nem lép be mert ki írja ....502 Bat Gateway Vagy épp a birkák csak talicskáznak .... Szóval hajrá csak így tovább ... Ja de a BP-nél minden a legnagyobb rendben van ugye ... =D Kb most is 10-15 perce perce próbálkozom de nem igazán megy a játék.. frissíteni és vagy be tölt vagy nem . De elengedem és lassan a játékot is mert ez nem az a játszható játék ami volt.. ez már rég nem az ... Aki játsza még sok szerencsét és jó játékot :)

evve00, Kukackukac, SzélvihaRonie és 9 más kedveli ezt.
  12. melcsi67

melcsi67 Haladó

Jó reggelt Mindenkinek!
    Tényleg idegörlő,hogy totál kiszámíthatatlan most már napi szinten,ez nem szórakoztató így! Már régen elhagytam volna ezt az egészet,ha nem lenne benne sok évem és mégtöbb pénzem!!:(:(

13. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Nálam sem megy a malom... be szuptrágyáztam az eventnövényeket, ezek is ugrottak :( már nagyon kezd bosszantani, hogy ennyi mindent vesztek egy-egy eventen..

14. debike00

debike00 Utánpótlás-írogató

három napja nem lehet be menni a játékba akkor hogy csináljam meg az eventet oda lett a sok kuppon amit fel használtam eddig csak este nem engedett be mostmár nappal se lehet be menni mért nem csinál valaki valamit hogy müködjön a játék normálisan?

Kukackukac kedveli ezt.
  15. vertesi

vertesi Járnitanuló

Sajna megint nem lehet belépni egy darabig igen aztán csak talicskáznak a barik
    Mi lesz evvel a játékkal?

16. stefano0606

stefano0606 Aktív író

Szerinted érdekli őket , majd löknek egy kódot 1 csatnit meg ilyenekkel és el van intézve, ha érdekelné őket már tettek volna ellene , hisz nem mostnai keletű ez a dolog évek óta ez van , csak mostanába egyre sűrűben :(

Kukackukac, SzélvihaRonie és fairmike kedveli ezt.
  17. Szomszika

Szomszika Rutinos

10 perce 86%-on tölt. A talicskában ülő bariból kirázódott a lélek is. Mai napra megint el kell engednem a kapálást. Isten is megpihent a hetedik napon. Ha ez így folytatódik, a 250. szinten elengedem ezt a játékot.

Kukackukac kedveli ezt.
  18. carmen421964

carmen421964 Utánpótlás-írogató

Már semmit sem lehet csinálni,ha véletlenül be is tudok lépni,se a napi ajándékot nem adja,se a malom nem kever,a gyopárvölgy sem működik. Azt hiszem feladom,ez már tényleg fárasztó.

19. paloooo

paloooo Fórumelemző

06h -tól most tudtam belépni, de területváltások lehetetlenek. Megdöglött minden, semmit sem lehet csinálni.
    Aratni nem lehet , event ismét csúszik, képtelenség játszani! Katasztrófa már ez a játék!

*goldfarmer* és pulykamama kedveli ezt.
  20. mári-néni

mári-néni Fórum-zöldfülű

Ugye ez nem komoly? Ma is így kezdődik? Hát nem tudom mire vélni ezt a sok hibát. :mad:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.