Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!

A Bigpoint.com szerver elérhető, de sem a Farmerama.hu, sem a Farmerama.com szerver nem érhető el, már 9 perce. Azaz 07:50 óta.

Gazda: kigyo51
    ID:16990724

2. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Problémák ugyanazok, mint tegnap. De azért az előre meghirdetett, nyamvadt akciót fel bírták tenni...Rackót meg nem bírom leszedni, játszani nem tudok...

Kukackukac és kigyo51 kedveli ezt.
  3. blogger55

blogger55 Törekvő

A talicskázó bárányokon kivül semmi.................

bokaerzsi kedveli ezt.
  4. rózsika58

rózsika58 Utánpótlás-írogató

sajnos megin nem lehet belépni a játékba, már legalább 1órája probálom

5. Hbelushi

Hbelushi Utánpótlás-írogató

Sajnálom a moderátorokat!
    Rajtuk csattan az ostor, pedig a központban balfékeskednek, nem kicsit!
    Nagy , nagy kompenzáció a megoldás! hehe

Kukackukac, zoldert és böbe764 kedveli ezt.
  6. ginacica

ginacica Junior szaki

Sziasztok! Ma nagynehezen be tudtam lépni a játékba de semmi nem működik lehetséges ez? a játék kezdete óta játszom de nem igazán voltak problémáim mostanra csak kínlódás az egész.Megint van hiba?

7. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Most éppen lehet használni a farmot.

8. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Ismét gond van hol a belépéssel, hol a játékkal. Van, hogy be sem enged lépni, de, ha mégis sikerül, akkor nem lehet semmit sem csinálni. Az aratógépet ugyan engedte aktiválni, de már aratni nem lehet vele. Nagyon érdekesnek tartom, hogy mindig a hétvégén történnek ezek a dolgok. Egyszer éjfél után betudtam lépni, de már ismét nem enged, max belépni, de azt is 3-4 próbálkozás után.

Előre is köszönöm a megnyugtató válaszotokat!

ID 54543070

9. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Ma sem megy a játék!
    Érdemes itt szenvednünk avagy történik érdemben valami?
    Esetleg nem akarna a BP néhány napos karbantartást tartani, amíg rendbe teszi ezt a hatalmas káoszt!
    Annak talán lenne értelme és kevesebben sírnánk a belépési hibák miatt.

10. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Nekem sikerült belépni, minden területet arattam vetettem... egyenlőre kész a mai napra tervezett "munka"

Kukackukac kedveli ezt.
  11. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Sajnos ez már tényleg nem játék, hanem az idegeken való táncolás. Nem szoktam panaszkodni, de ez már nagyon bosszantó. Este hagytam az egészet, reggel bedobtam mindent, még az 5 db szezon zsetonomat is. Minden ment a levesbe. Jobban örülnék neki én is, ha 2-3 napra lezárnák a farmot és egy nagy karbantartás után élvezhető játékot kezdhetnénk.

Kukackukac, zoldert és peter1022 kedveli ezt.
  12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Nálam /pillanat minden működik, de most mennem kell, majd délután benézek.

Kukackukac és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. peter1022

peter1022 Rutinos

Még egy hét is beleférne. Javítsanak, cseréljenek... és gondolják át mit bírnak. Egy nagy pucolás a játékban, és a vezetőségben sokat segítene. Kínában ezért már akasztás járna. Észak Koreában pedig nyílvános kivégzés... Itt meg csak puszimuszi megy.xDxDxDxD

14. evve00

evve00 Utánpótlás-írogató

Teljesen igazad van, ez már igy kesz szenvedes ! lehetetlen belepni! Kicsit szuneteltetni kene a sok eventet es inkabb stabilla es megbizhatova kene tenni a jatekot! kicsitt vicces, hogy ha vegre be tudsz lépni akkor is lehetetlen vegig csinalni egy aratast es ultetéstT teruletek kozott lehetetlen lépkedni! nem is beszelve a rengeteg vesztesegről! veszed a farmunkásokat pénzért ! de minek amikor napokig nem lehet normalisan jatszani! es ezert nem karpotolnak! kárpotlasnak kapod a sok hulyeseget!!!!!

15. damien

damien Haladó

Akkor szólj a kínai tulajdonosnak, hogy kezdheti ácsolni a bitót, mert hiába tudok belépni, kín szenvedés bármit is csinálni, de igazából még úgy sem csinálja. Teljes mértékben játszhatatlan most nálam a farm.

16. nagyanyo7

nagyanyo7 Utánpótlás-írogató

Most léptem be nálam működik már minden,pörgetem a kereket:D

sutimami57, vampire_hunter és Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Én tegnap amit a szédültön kézzel nagy nehezen,bevettem, hát most ,hogy arattam, csak a negyede volt bevetve, sejtettem különben ezt, hogy így lesz, hisz négyszer vettem be, mert amikor frissitettem vagy más teületre akartam bemenni mindig üres lett a föld, mintha semmit sem csináltam volna.

18. mazsilany66

mazsilany66 Utánpótlás-írogató

Jobb reggelt! Szenvedős belépés a kb a 30. frissítés után. A terménybónuszom szépen elúszott. Gondolom, nem vagyok ezzel egyedül. Kompenzációnak meg talán fogunk kapni pár szupertrágyát, meg szupertápot. Rendjén van ez igy?

sutimami57, Kukackukac és melcsi67 kedveli ezt.
  19. *goldfarmer*

*goldfarmer* Haladó

Kb.5-6 éve is ez volt, hiába mondtuk, hogy túl sok az event, és rengeteg a hiba, szinte naponta nem lehetett több órán keresztül belépni, sőt talán volt olyan is hogy több mint 10 órán keresztül sem lehetett belépni, de nagyívben tettek a játékosok kérésére.
    Ahogyan most is :mad:

20. Gazdasszony

Gazdasszony Kivételes tehetség

Szép napot A legyártott csöveket nem találom megnéztem a boltkínálatába de egy fillért se kaptam nem játszhattam el tudom sok dolgotok van de én se akarok felesleg munkát fáradozásotokat köszönöm tisztelettel IO33224951 Gazdasszony

szöszi50 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.