Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Köszönöm erre gondoltam, de így a biztos. Muszáj leszek kosarat venni, és akkor hagyok a tartályban helyet

2. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét kívánok!Segitséget szeretnék kérni,valamit nem értek,tettem ki a piacra 10darab szentjános bogarat,és az enyém nincs az eladások között!Megnéztem,és ott lapulnak a piaci előzmények között!Pedig az áraik még alacsonyabbak mnt a kintlévőéké?Talán ezek nem olyan bogarak mint a többi?,el kell dugni,hogy eladni se lehessen?szöszi50

Jaj lemaradt az ID:24825308

Moderátor által utoljára szerkesztve: 15.8.23
  3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján a Szentjánosbogarat 2023-08-15 18:49:17-kor sikeresen eladtad, 541726.88 CSP-t kaptál érte.

szöszi50 és Sali~*.* kedveli ezt.
  4. nagyjuli

nagyjuli Fórum mestere

Köszönöm, most megpróbáltam újra, és sikerült! Lehet, hogy az egy kis átmeneti nyitási probléma volt, de már annyira unalmas az örökös belépési és egyéb probléma, hogy akkor is farkast kiált az ember, amikor nincs is farkas, v. csak éppen benézett!

*Napsugárlány* kedveli ezt.
  5. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen,csak azt nem értettem,hogy miért találtam az előzmények között,de kapisgálom,hogy tudjam,hogy volt egy tételem!:);)

6. Dolphin

Szia,
    köszönöm türelmedet.
    Ellenőrzésünk alapján a 15.08.2023 - 17:01:58-kor gyártott Arborista jelvény - 1. szint jelvényedet felhasználtad 15.08.2023 - 17:02:30-kor az Alpesi sárgabarack rúnájának kiváltásához.
    Ahhoz, hogy a területet fel tud nyitni, egy újabb jelvényt kell gyártanod, s ha elkészült, akkor figyelj rá, hogy ne máshol használd majd fel.

upload_2023-8-15_20-14-4.png

Csatolt fájlok:

7. Dolphin

Szia,
    ott látod a piaci sikeres tranzakciókat. Akár Te veszel vmit, akár Te adod el az árut :)
    További sikeres piaci tranzakciókat kívánok!
    A még eladásra váró termékeket a Saját standon látod, ha meggondolod magad az eladás tekintetében, akkor ott tudod törölni a tételt.

szöszi50 kedveli ezt.
  8. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

cONFIDENCE - NEM KAPTAM MEG AZ AJÁNDÉKOT.
    Jánosgazda38 ID 11407891
    Köszönöm!!!

9. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján 2023-08-15 21:59:19-kor váltottad be a kódot, s a kódhoz tartozó ajándékok jóváírásra kerültek Nálad.

10. -emmucika-

-emmucika- Junior szaki

Szia ,Köszönöm a választ de még egy kérdésem lenne ,a teliholdas éj ládája az mi után kapható mert van mindenféle láda csak éppen a teliholdas éj v. láda nem található ? köszönöm -emmucika-

11. Dolphin

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Köszönöm a válaszod. Csak nem tudom, hogy ezután, ha meg lesz a jelvény, akkor miként tudom azt a rúnánál hasznosítani.

Szia! Tegnap nem kaptam arra választ, hogy miként kell a jelvényt úgy élesíteni, hogy feltudjam oldani egy másik rúnát. Ma ismét elértem az újabb jelvényt és ismét eltűnt. Kérlek, hogy válaszolj pontosan mit kell tennem ahhoz, hogy másik földterületet szerezzek? Én a jelvényre rákattintottam, ami elnavigált a barackfa terméshez és ott aktiváltam. Ismét ott volt, hogy van 1 jelvényem, aztán újfent nincsen. Mit csinálok rosszul? Kérlek, írd le a menetét, mert sehol sem találok hozzá útmutatót. Már nagyon megbántam ezt a Gyopárvölgyet, hogy aktiváltam. Rengeteg munkát fektettem bele és nem azt kaptam, amit vártam. Eléggé kuszának tűnik és főleg, nincs hozzá rendes útmutató!
    ID 54543070

Moderátor által utoljára szerkesztve: 16.8.23
    hekalé kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    miután elkészítetted az új jelvényt, akkor be kell menned az Északi erdő területre. Ott rákattintasz a heverésző bagoly melletti területre, ahogy azt tegnap képpel jeleztem is Neked (lenti első kép). Feljön egy ablak (lenti második kép), s ha megvan a jelvény, akkor a mostani piros x helyén zöld pipa lesz, arra rákattintasz, és máris feloldódik a terület.
    A barackfa rúnáinak kiváltása is hasznos a játékodhoz, Neked kell eldönteni, hogy melyik számodra a nagyobb prioritás.
    Berakom újra a tegnapi képeket:
    [​IMG] [​IMG]

14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    A sárga baracknál ha a 4. runa, (hajtass fát gyakrabban + 1 ) ki van váltva, akkor 5x lehet trágyázni és 29 perc alatt vágható a barack.
    Ezzel gyors a tuskó, a gyümölcs, nem utolsó sorban a felröppenő gyarapodása.;)

15. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Nem enged be játszani megint, tölt csak és semmi más.

16. Dolphin

Szia,
    böngészőn vagy kliensben játszol? Megpróbáltad más módszerrel is a belépést? Mikor érzékelted a problémát?
    Jelzésedet követően beléptem böngészőn, s nem tapasztalok problémát.
    Javaslom indítsd újra a böngésződet, s ellenőrizd az internet szolgáltatást. Lehet egy pillanatnyi leszakadás történt Nálad.
    Kérlek, próbáld meg újra.

szpiró61 kedveli ezt.
  17. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Lehetséges mert közben el ment az internet Próbálom újra. Köszönöm.

18. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Sikerült még egyszer nagyon köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  19. Dolphin

Örülök, hogy helyreállt a szolgáltatásod, további jó játékot!

szpiró61 kedveli ezt.
  20. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Sziasztok! Jól látom, hogy egy-egy gyümölcsfát csak háromszor lehet learatni, utána csak a kivágást engedi????

Marika312 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.