Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Zsuana55

Zsuana55 Fórum hercege

Szép jó reggelt!

Tegnap este betettem a 2. házba a 75 katicabogarat, ma reggel újra kérte ugyanezt. Ki akartam tenni a 253 titokzatos tojást, de nem engedte. ID: 24442836

2. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

A 2. ház 5. szintjén a 75 katicabogarat korlátlan mennyiségben be lehet szállítani a többi szükséges kellék mellett.
    Az eventismertetőben is szerepel, hogy mindegyik háznál az utolsó szint ismétlődik.
    253 titokzatos tojást egyik területre sem tudsz kirakni, hiszen egyik területen sincs ennyi hely.
    Hova szeretted volna kirakni?

cicimsincs, Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  3. méhecske53

méhecske53 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az event leirásában, azt irja, hogy a 4. feladat után megjelennek az állatok. Én már kétszer adtam be 75-75 katicabogarat, de még mindig kéri az állatok még nem jelentek meg. Mivel az ötödik feladatot is megcsináltam kétszer ezért nem jelennek meg az állatok.

Utoljára szerkesztett: 19.8.23
  4. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Megjelennek igen! Nézd:
    https://kepkuldes.com/image/D19C05

Sali~*.*.* és kigyo51 kedveli ezt.
  5. Zsuta

Zsuta Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Megint nem lehet belépni a játékba

Nagyii58, Mogyi, -ladybug01- és 2 más kedveli ezt.
  6. Tundeati

Tundeati Utánpótlás-írogató

kezdődik !!!

Nagyii58 kedveli ezt.
  7. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok! Nálam is csak pörög-pörög a kerék aztán jön az hogy Bad Gateway.

Nagyii58 kedveli ezt.
  8. Lexy73

Lexy73 Junior szaki

Sziasztok! Nálam is 45%-on talicskáznak. Ez egy vicc!

Elnézést, átfogalmazom.
    Segítséget szeretnék kérni, mert nem tudok belépni a játékba. Mi a teendő?
    Nem panaszodni szeretnék, hanem játszani.
    Lexy73 ID: 2894368

sutimami57 és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  9. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nálam is ugyan az a helyzet. Percre pontosan, mint tegnap volt.:cry:

sutimami57, mucus252 és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  10. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Bár bent vagyok a farmon, de egyetlen területre sem lehet belépni, ha meg sikerül akkor nem lehet aratni!
    Így az eventes területem már 20 perc késésben van!
    Sejtéseim szerint a központban lázasan dolgoznak a hiba elhárításán talán, csak azt ne írjátok ki, hogy türelmet kértek, mert avval már tele a padlás!

-maya64-, Cincilke, bercy58 és 5 más kedveli ezt.
  11. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

• Napi szintem nyomorult az oldal működése, amit nem sokáig tudok tolerálni, most sem tudom a 98db vackot aratni.
    • Köszönöm!

*goldfarmer*, Andzsi1971, damien és 3 más kedveli ezt.
  12. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Igazad van. Ez egy vicc. Bár viccnek elég otromba. Mostanság menetrendszerűen nem lehet reggelente belépni, vagy a területeket leszedni. Furcsa egy támadás ez. Mindig akkor jön elő amikor valami új dolgot tesznek be, tetézve a már meglévő eventeket. Én szerintem nem a BP van támadás alatt hanem a szervert támadja maga a BP azzal, hogy túltolják az egyszerre bentlévő eventek mennyiségét. Mert most nagyon szükség volt új titokállatra, na meg gyümölcspiacra. Szerintem a szerver nem birja a gyűrődést. Érezhető ez abból, hogy amikor rendesen lehet játszani akkor is sokszor kell frissiteni, mert egyszerűen lelassul, meg nem hajtja végre azt amit az ember csinál.

dalmária, -maya64-, Andzsi1971 és 8 más kedveli ezt.
  13. damien

damien Haladó

Most véletlen sikerült belépni, hosszas próbálkozás után, de csak belépni sikerült, mert csinálni nem lehet semmit. Elég bosszantó, hogy van ilyen akció, olyan akció, vegyél ezt, vegyél azt, van event az event eventjében, és azon kívül is, csak éppen játszani nem lehet! Ez addig csak egy játék, amíg nem kerül semmibe, és nem vesztünk vele semmit. Viszont onnét kezdve, hogy sokan fizetünk érte, már nem csak játék, hanem egy szolgáltatás is, és itt a pénzünkért nem kapjuk meg azt amiért fizettünk, előfizettünk. Mikor kapunk egy kompetens csapatot a mostani fejlesztőknek csúfolt brigád helyett, akik képesek a játék futását biztosítani? Normális szerverek kellenének, normális sávszélességgel, és megfelelő védelemmel, igen ez pénzbe kerül, de sajnos egy vállalkozás ilyen, kiadás is van. Mi sem érünk rá egész nap itt ülni és próbálkozni, mikor sikerül az 5-10 perces aratást 1 óra alatt elvégezni, nekünk is pénzt kell keresni, hogy ide be tudjuk fizetni!

14. Kismoha76

Kismoha76 Aktív író

Megint nem lehet csinálni semmit!:mad::mad::mad:

csopke1, mucus252 és sutimami57 kedveli ezt.
  15. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Sziasztok! Nálam is tele, meg a hócipőm is. Az utolsó gyalázatos csomag óta meg aztán végképp tele van. A mostani event azért lett egy nappal hosszabb, mert ebbe már bele van kalkulálva a minden napos leállás is. Hétvége van, majd hétfőn csinálnak valamit.
    Nálam 88-ig tolnak a barik, aztán ennyi.

Szirák, Marika312, Andzsi1971 és 2 más kedveli ezt.
  16. donkartacs07

https://kepkuldes.com/image/D1A5kR
    vagy beenged és elszámol100%-ig és utána semmi. ilyen informatikusokat ki kell rúgni, akik hónapok óta nem képesek problémát megoldani. Persze ha a szerver gyenge az is teheti.

17. KataMara

KataMara Fórumlakó

Sziasztok!
    Nálam is ugyan ez a helyzet !!!!!!!!

sutimami57 és Nagyii58 kedveli ezt.
  18. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Lassan el kell döntenem, hogy farmozás mellett keresztrejtvényt fejtek-e, vagy keresztrejtvény fejtés mellett farmozok. ;)
    Mindkettőt szeretem, de a kettő közt azért van egy lényeges különbség. A rejtvényfejtés előnye, hogy azt akkor hagyom abba, amikor én akarom, a farm művelhetősége pedig nem csak tőlem függ.
    Akartam írni az előbb, hogy most próbáljatok meg gyorsan belépni, mert engem beengedett, de aztán mégsem tettem, mert láttam, hogy 88%-nál leállt a betöltés, és csak szegény barikák talicskáznak rendületlenül.
    Frissítés után már el se jutottak addig, immár 45%-on erőlködnek a barik.
    Újabb frissítés, 45% -ot túltolták, most ismét 88% lett a sláger. Újabb frissítés éééééééééééééés bent vagyok a farmon! :D
    Usgyi! Most lépjetek be! :inlove:

aida2330, sutimami57, mamszi5107 és 5 más kedveli ezt.
  19. donkartacs07

503-l kidobott, Hajrá!
    Szerver elérhetősége lassú megint, ilyen ha valaki olcsót bérel.

cicimsincs, mamszi5107 és Mogyi kedveli ezt.
  20. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Szia!
    Szívesen belépnék, de 502 hibát ír ki.

cicimsincs, sutimami57 és genka53 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.