Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Genka!
    Ez az írásod volt az optimizmus, sajnos belépni nem enged, semmilyen felületről sem.:cry::cry::cry:

Andzsi1971, aida2330, cicimsincs és 2 más kedveli ezt.
  2. Blanka20020627

Blanka20020627 Utánpótlás-írogató

Hurrá!! >:( Megint nem lehet be lépni a játékba! >:( csak 45%-ig tolják a barik! >:(

cicimsincs, sutimami57 és *goldfarmer* kedveli ezt.
  3. mártonb

mártonb Járnitanuló

most kezdtem belépni: 35-perc alatt sikerült is, DE NEM enged csinálni semmit!
    Nagy a BAJ a SZERVERNÉL!!!
    Többször írtam ,hogy VEGYENEK FEL egy " HUMÁNUS HECKERT " aki segít helyreállítani mindent,és MI tudunk játszani.

cicimsincs, sutimami57 és mamszi5107 kedveli ezt.
  4. *goldfarmer*

*goldfarmer* Haladó

Nálam 45%-on erőlködnek a barik jó ideje már, hiába frissítek szakadatlanul :mad:
    És még csodálkozunk, hogy bankok megtagadják az együttműködést?!
    De akkor miért is fizessek, ja és még járkáljak utána napokig hogy mégis hogy a fé..... fe... tudjak előfizetni a c@ játékra :mad::mad::mad:

Marika312, cicimsincs és sutimami57 kedveli ezt.
  5. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

*** nem értek az informatikához, de igazad lehet. Elég hihetetlen, hogy egy hónap alatt nem tudták megoldani ezt a túlterheléses támadást. Mi lehet az igazság?

mártonb és sutimami57 kedveli ezt.
  6. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Az viszi a pénzt, nem hozza, nem fussa rá ezeknél....
    https://kepkuldes.com/image/D1SiFi
    Na változtattak a proxi szerveren, de nincs minőségi változás!

Utoljára szerkesztett: 19.8.23
    mártonb és sutimami57 kedveli ezt.
  7. csepelszigetfarm

csepelszigetfarm Fórum-zöldfülű

Sziasztok
    nagy nehezen be tudtam lépni de a területek között nem enged ez így már nem játék !!!

sutimami57 kedveli ezt.
  8. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Úgy tűnik elkiabáltam a szerencsémet. :cry:
    Beengedett ugyan, de hiába kattintgattam bármely területre, nem csinált semmit, csak újra indította a barik talicskázását.
    A szezon ablakban akartam kiszolgálni a megrendelőket, de csak az üres ablakot mutatja, hiába kattintok a jobb szélen a jegyzettblokkra, ahol elő lehet csalogatni a vevőket, semmi nem történik.
    Újabb frissítés, és ismét 502 Bad gatewei, úgyhogy irány a konyha.

9. Tundeati

Tundeati Utánpótlás-írogató

cicimsincs kedveli ezt.
  10. cili53

cili53 Fórum bárója

Sziasztok!

Sajnos nálam 10h kellett volna aratni az eventesen:( nem lehet lépkedni:(

cicimsincs, sutimami57 és Nagyii58 kedveli ezt.
  11. Blanka20020627

Én 9 órától probálok be lépni, hogy arassak, de semmit nem csinál! >:(

-maya64-, sutimami57, melcsi67 és 2 más kedveli ezt.
  12. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok! Eltolom én is a talicskát a boltba. Amúgy is gyűlölöm ezt az eventes területet, nem lehet gyorsítani. Nekem meg ne dumáljanak, hohy így a kicsiknek is ugyanannyi esélye van. Így senkinek sincs. Nincs idő 0-24-ben itt ülni, embernek van egy pici ideje, aratna, de...Megyek patikába is, veszek nyugtatót:(

*goldfarmer*, sutimami57, Nagyii58 és 2 más kedveli ezt.
  13. Bozolo

Bozolo Járnitanuló

szia
    hiába fog megjavulni a játék állandóan azon aggódom, hogy mikor áll le megint ez már nem túl szórakoztató

14. mártonb

mártonb Járnitanuló

Én is ezt érzem.
    Egyet értek veled!
    Én már jeleztem a VEZÉR-KARNAK,de lese szartak.

-maya64- és sutimami57 kedveli ezt.
  15. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Bent vagyok a farmomon, de sehová nem tudok belépni területre, mert csak pörög a napra forgó.
    Nem is tudom van e ételme folytatni a játékot, hetek óta van mindig valamilyen hiba.
    Bezzeg vásárolni arra mindig jó a farm aztán amit veszünk el is száll, mert nem megy a farm.
    Ez nem játék, ez szenvedés és az idegek harca.
    Választ egyetlen moderátor nem ad, csak a néma csend a válasz a mai hibára is! >:(>:(>:(

genka53, sutimami57 és Nagyii58 kedveli ezt.
  16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Megkérek Mindenkit, hogy aki nem segítséget kér, csupán panasza van, az keresse fel a Törzsasztalon a Panaszkönyvet:
    Panaszkönyv

A Segítségkérő topikok nem is Csevegők, azok szintén a Törzsasztalon találhatók.

Minden, nem a Segítség kategóriájába tartozó hozzászólás innen törölve lesz.

A megértéseteket köszönjük és köszönjük, azt is hogy Ti is hozzájárultok a Fórum rendjéhez. :)

17. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

A szolgáltatás ki van fizetve, csak éppen a szolgáltató nem teszi tisztességesen a dolgát,
    aztán jön a hülyeség hogy törölj cokit meg frissítsél, mert a hiba nálad van, látjuk!

18. Blanka20020627

Biztos szabadnaposak, vagy már nem tudnak mit ki találni.

sutimami57 kedveli ezt.
  19. cicimsincs

cicimsincs Haladó

Szia! Az a jó itt, hogy a játék nem müxik,de a radir igen!!:):):)

damien, zoldert, melcsi67 és 4 más kedveli ezt.
  20. mártonb

mártonb Járnitanuló

Megyek az Újságoshoz hogy vegyek 2-3 keresztrejtvényt!!!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.