Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia!

Köszönöm a munkádat. Most én is böngészőben játszom. Eddig amióta bevezették csak kliensen játszottam. Azaz érdekes, hogy a gyopáros völgy gyorsabban fut böngészőben mint kliensen bármikor is tette.
    Gazda: kigyo51 ID: 16990724

Dolphin kedveli ezt.
  2. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Ha valaki még mindig a kliens problémájának központ általi megoldására vár, annak javaslom a kliens újbóli letöltését és telepítését. Régi, elfeledettnek hitt, de legalább ismerős bugok térnek ugyan vissza, de működik... (a minijátékot még nem próbáltam!!)

3. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórum mestere

Sziasztok!
    Érdeklődnék, a kliens működik már? Nálam csak ennyi van (400 Bad Request).
    A gépeim a böngészővel (Win. 7 ill. 8.) nem igen alkalmasak játékra.

Köszönöm a választ előre is.

4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Játékosok visszajelzése alapján működik igen. Kérlek töröld le a klienst (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is), futtass egy Ccleanert, majd telepítsd újra.
    Nekem is Win8 van még a gépemen, és probléma nélkül játszom Chrome böngészőben.

5. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórum mestere

Szia!
    Törlések megtörténtek, tisztítás is, telepítés közben ugyan az a hibakód jelent meg (400 Bad Request).
    Nálam a Win8 -nál a területek közötti váltások kb. 1-1 perceg tartanak.
    Kisebb farmokon, ahol kézi aratás van, ott még lassúbb minden.

farmerSS kedveli ezt.
  6. Dolphin

Szia,
    kérlek adj meg Farm nevet és Farm ID-t, enélkül nem tudunk segíteni

7. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórum mestere

BÚÉK2011
    20081120

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!

A kliens hibájára szeretném felhívni a figyelmeteket:
    Képekkel szemléltetve részletesen leírtam itt az aktuális csevegőben. Böngészőt váltottam és a Chrome-ben már jól jelent meg a felhő képe.
    További szép napot kívánok Nektek és jó munkát:)

Utoljára szerkesztett: 8.9.23
    aida2330 és cicimsincs kedveli ezt.
  9. papessz1982

papessz1982 Aktív író

Szia!
    Köszönöm, meggyógyult! :)
    További szép napot! :)

cicimsincs és Dolphin kedveli ezt.
  10. fagyalne58

fagyalne58 Utánpótlás-írogató

Szia volna egy kérdésem 2 farmmal játszom fagyalne58 az egyik a másik farmom Dino6464 A Detektív játékban az egyik farmon csak keresek meg 90 másodperc alatt a legtöbbet míg a másiknál csak a tíz külömbséget keresek ami gyorsab miért van igy

11. Dolphin

Szia,
    a kérdésedet, problémádat nem pontosan értem. 3 féle játéktípusból lehet választani az event során, ezt Te választod ki, mielőtt indítod.
    A kékkel jelölt részen kell választanod:
    upload_2023-9-8_13-58-19.png

A 3 féle minijáték ismertetőjét itt találod - kérlek olvasd át újra, s válasz belőle, hogy melyik játék Neked a leginkább kedvező:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-nagy-hajsza-2023-szeptember.23976/#post-1343032
    A pályák gyakorlásához is találsz segítséget, az event csevegő 4-es oldalán, a #76-os bejegyzésében.
    Sok sikert a játékhoz!

genka53 és cicimsincs kedveli ezt.
  12. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Sziasztok, nagyon szomorú és csalódott vagyok, úgy érzem magunkra hagytak minket, most valószínű kevesen vagyunk akik nem tudunk játszani és talán nem is vagyunk elég hangosak. 2 napja nem működik a Kliens, hiába megy a játék böngészőből, mert valószínű azért játszik klienssel, aki azzal játszik, mert nem bírja a gépe a webes felületet, nagyon lassú így a minijáték játszhatatlan. Nem látom, hogy bármit is szeretnének tenni az ügy érdekében, tehát nekünk felejtős ez az event, vagy már maga a játék is? Első nap csak felvillant a belépési felület és el is tűnt, most nekem is ezt a 400 Bad Request írja ki tegnap óta. Úgy lenne korrekt, ha kapnánk tájékoztatást, hogy egyáltalán meg kívánják-e javítani. A törlést és újratelepítést tegnap és ma is próbáltam. A türelmem meg elfogyott és nem ,nem ideges vagyok vagy mérges, most már csak szomorú. Köszönöm ha egyáltalán elolvassa valaki és még hajlandó válaszolni, vagy továbbítani az illetékeseknek.

katimami51, vazulneni8, BÚÉK2011 és 5 más kedveli ezt.
  13. GIN47

GIN47 Aktív író

Szia, rövidzárlat állt be nálam, szerinted a béka az hűlő? köszi, GIN 47

Bocs : hüllő ily helyes, köszi

Szia, már rájöttem, hogy mi a béka, úgy, hogy köszi ne fáradj, üdv. GIN47

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.9.23
  14. Dolphin

Szia,
    minden jelzést és probléma felvetést elolvasunk, s amit nem tudunk helyből megoldani, azt továbbítjuk a Központba. Mi Modik is munka, család mellett, szabadidőnkben kezeljük a Fórumot, így van olyan eset, amikor nem tudunk 5 percen belül reagálni egy-egy bejegyzésre, de igyekszünk minden napszakban (éjszakát kivéve) jelen lenni - és a lehetőség még mindig adott a Csapatba jelentkezésre. :)
    A Központban a hibákat igyekeznek mielőbb orvosolni, sajnos nem mindent sikerül hamar megoldani.
    Farm név és Farm ID hiányában viszont nem tudunk sajnos segíteni.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm

cicimsincs és genka53 kedveli ezt.
  15. -Marcsika7400-

-Marcsika7400- Aktív író

Szia, -Marcsika7400- ID: 17574531

16. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Sziasztok Kedves Modik!
    Nálam sem működik a kliens 2 napja.
    ,,Kérlek töröld le a klienst (a Programok közül, a Letöltés mappából, és a Lomtárból is),, ----- Megtörtént minden, többször is..
    Újratelepítés után ugyanúgy a (400 Bad Request) hibajelzést kapom.
    Ha esetleg tudtok valamit intézni, nagyon boldoggá tenne. :)
    Köszönettel.

farmnév: pecástündér
    ID.: 18105172

BÚÉK2011 és cicimsincs kedveli ezt.
  17. paloooo

paloooo Fórumelemző

Üdv..., eljött a hétvége s vele együtt a problémák halmaza! Se kliens, se böngésző, se kombájn, se gyopárföld..., azaz ismét a hibák tömkelege!
    Csak egy kérdésem lenne, az informatikusok mikor csinálják már meg a hibákat? Mert már hosszú hetek óta BORZALMAS ez a játék! KATASZTROFÁLISAN borzalmas!
    Nincs már türelem, csak mérgelődés!!!

KicsiVid és katimami51 kedveli ezt.
  18. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Sziasztok!

Nagyon nehezen tudtam belépni, és nem nyitja meg a területet. Ez kb 10 perce van így. Ne írjatok tisztitást és egyebeket mert ezeken túl vagyok. Nem tudom másnál is elfőfordul?

katimami51 és bokaerzsi kedveli ezt.
  19. zsóka65

zsóka65 Fórum-zöldfülű

Sajnos ugyan ez a helyzet nálam is! >:(:cry:

katimami51 kedveli ezt.
  20. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Nálam sem működik semmi.

katimami51 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.