Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Kérlek áruld el : Szerinted hol van a probléma!

varga1234 és fairmike kedveli ezt.
  2. Borka68

Borka68 Haladó

hát éppen ez az, hogy nem történik semmi, a köszönjük a türelmeteket, meg a dolgoznak a központban bejegyzéseken kívül. Én mára fel is adtam, szenvedjen az akinek 5 anyja van. Majd írjanak e-mail, ha képesek megugrani a feladatot.

-greycat- és mucus252 kedveli ezt.
  3. szepesej

szepesej Fórumlakó

Miért nem tudom megnézni hogy mi lett a tenyésztésem eredménye teljesen üres az a mező? Lakatok vannak a farmos állataimon.
    Gazda: szepesej ID: 16046490

4. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

nem csínál semmit forognak a vírágok kiléptem beléptem már 5ször

5. apus54

apus54 Utánpótlás-írogató

Szerintem: nem tudom de nem a szervereknél, tehát nem támadás.
    Az www.isitdownrightnow.com oldalán ellenőrizheted a szerverek elérhetőségét.

Fenyvesi1010 és alex0824 kedveli ezt.
  6. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

igaz

upload_2023-9-8_17-37-33.png

igaz

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.9.23
    Sali~*.*, Fenyvesi1010, tixar és 2 más kedveli ezt.
  7. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Napraforgó van mindenhol

8. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Bármi is az oka ennek az egésznek, úgy tűnik csak a játékosoknak kellemetlen.

9. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Hello Farmer,

és sajnos újra kezdődik. Az IT tájékozott és dolgozik ezen.

---

Sziasztok Gazdák!

Értesültünk, hogy újabb DDoS támadás történt, és a játék nem érhető el. A játék technikai részlege már dolgozik az újraindításon.

Üdvözlettel,
    Farmerama csapata

-----------

Üdv gazdák,

A játék jelenleg leállt. Az informatikai osztály már keményen dolgozik a megoldáson.

Elnézést kérünk a kellemetlenségért, de
    ez
    Üdvözlettel:
    Farmerama csapata

----------

A Farmerama ismét DDoS-támadás alatt áll.
    A műszaki osztály már dolgozik rajta.

Az Ön Farmerama csapata

-----------

Kedves gazdálkodók!

Értesültünk, hogy újabb DDoS támadás történt, ami után a játék nem érhető el. A játék technikai részlege már dolgozik az újraindításon.
    Elnézést kérünk a kellemetlenségért, de ez idő alatt türelmüket kérjük.

Az Ön Farmerama csapata.

10. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

Erröl sajnos ök nem tehetnek a tulajok szerint igy megint nem adnak kárpotlás!csak aszt nem veszik észre a fizetösek abbahagyák a játékot az ilyen sz..t huzásokért,majd a végén bezárhatják a boltot aszt hiszik a játékosok hülyék?????
    !

Evita-55 és Csamo1519 kedveli ezt.
  11. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Szia! Ezt jól összeszedted, de reméljük ez az újabb és újabb támadás csak kamu, mert ha igaz, mi van az adataink biztonságával?:oops:

Csamo1519 és HéricsBáró kedveli ezt.
  12. Csamo1519

Csamo1519 Fórum-zöldfülű

A részemről is ennyi ! Egy kaki az egész!

bonba73_Gazda kedveli ezt.
  13. tixar

tixar Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Nálam a farm műxik.

14. -Jozsefpapa-

-Jozsefpapa- Fórum-zöldfülű

Ha le mered írni a véleményed és az egy negatív komment a játékra nézve akkor törlik!!!
    Mi a következő, fórumtiltás, esetleg a játékból való törlés?

15. masterandservant

masterandservant Junior szaki

Sziasztok!
    Egy fél órája én is erőlködtem, hogy belépjek, de csak fehér ablak fogadott a kliensben, a chrom-os be se akart tölteni. Jó, hogy kívülről ide tudok jönni olvasgatni, és köszi, hogy írtok, mert akkor megerősítitek, hogy nem a mi készülékeinkben van a hiba! A támadás belülről jön, kb. 2 napja minden kliensen játszott farmban "megtámadnak a szomszédaim", az az kijön a füle és nem elég egyszer beküldeni, csak két kattintásra megy a helyére. Ezt minden egyes területváltásnál megcsinálja, hogy próbálgassa a türelmem. Viszont érdekes, miután végre bejutottam olyan simán ment minden, csak a szomis fül játszik tovább az idegeimmel.>:(:mad:

kovácspissti kedveli ezt.
  16. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Csak a tisztánlátás kedvéért...
    Te magad törölted a saját hozzászólásodat. A trágár részt kitakartam.-.-
    upload_2023-9-8_18-31-0.png
    A továbbiakat pedig nem szeretném kommentálni...

17. egri_eszter_[eszti]

egri_eszter_[eszti] Junior szaki

Nálam is baj van,a tenyésztést nem tudom indítani már többszöri próbálkozásra sem, ha frissítek akkor nem enged vissza. Aratás is maradt ki már ma ez miatt. Csak azért szólok,hogy a többiek sem a lvegőbe beszélnek. Időnként van gond,ha nem is mindíg rinyálunk.

mártonb kedveli ezt.
  18. mártonb

mártonb Járnitanuló

a FARM-MUNKÁSOKAT visszakapom? és a szuper trágyát és a Répás-almás csatnit??????

barracuda117000 kedveli ezt.
  19. pecástündér

pecástündér Fórumszaki

Halihó Kedves Modik!
    Végső elkeseredésemben kipróbáltam @alex0824 tippjét, és a Revo Uninstaller nevű ingyenes programmal is takarítást végeztem.
    Nem tudom, hogy emiatt, vagy a ti közbenjárásotok miatt, de 2 nap után, végre sikerült felélesztenem a klienst.
    Most nagyon boldog vagyok. :D
    Köszönöm szépen Alexnek, és nektek is a segítséget!
    Szép estét, zökkenőmentes játékot mindenkinek, a modiknak pedig kitartást is kívánok az egyre türelmetlenebb, elkeseredettebb játékosokhoz!
    Üdv.: pecás

Dolphin, zsani_apja, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  20. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Mit intéz?
    Részlet a fórumszabályzatból:
    • Ha egy moderátor töröl vagy átszerkeszt egy hozzászólást, esetleg kioszt egy-egy büntetőpontot, annak oka van! Ha visszatérésed után tovább provokálod, vagy megpróbálod lejáratni a többi játékos előtt, az személyes sértésnek számít, és további kizárást von maga után!
    • Az adminisztrátorok a Bigpoint bizalmát élvezik, mert bizonyították a játék és a Bigpoint iránti lojalitásukat és hozzáértésüket. Ezért joguk van azt tenni, ami megítélésük szerint a legjobb a fórumnak és a játéknak, beleértve a felhasználók kizárását is a szabályszegők esetében, mindezt természetesen a játék és a fórum szabályzatának figyelembe vételével, illetve folyamatos kommunikációval a Supporter felé.
    • Csak azért, mert Te nem értesz egyet a moderátorok, adminisztrátorok vagy a support által meghozott döntéssel, nem jelenti azt, hogy az nem korrekt, vagy nem helyes.
    • Végleges kizárás esetén a felhasználó a kitiltása után 3 hónapra kérheti felülbírálását a Fórum Adminisztrátortól.
    • Ha valaki durván megsérti a fórum etikettet, az akár azonnali, végleges kizárást is kaphat, nem csak a fórumból, hanem akár a játékból is!

Magyarul!
    Valótlanságot állítottál a moderátorokról mert Te törölted magad a hsz-ed!
    Alaptalanul gyanúsítottad meg a moderátorokat mert amit állítottál nem történt meg!
    Megfenyegetted a moderátorokat jogi következményekkel, miután alaptalanul meg nem történt dologgal vádoltad őket!
    A törlésed indoklásában, trágár módon üzentél a moderátoroknak!
    Szerinted most ki húzhatja a rövidebbet?

Utoljára szerkesztett: 8.9.23
    Othep, csopke1, kovácspissti és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.