Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ábrahám80

ábrahám80 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a fáradozásodat, most már rendben van.

Dolphin kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Köszönöm visszajelzésed, további sikeres dobálásokat :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  3. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Sziasztok ! Falu főtere Füles Karcsinál a jutalmak begyüjtésénél azt írja, hogy "Tárolási kapacitás elérve". Szerintem bőven van hely. Segítségeteket előre is köszönöm. apumbiapa ID 17884801

4. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatokat, és hogy áthoztad a problémát a megfelelő helyre.
    Továbbítottam a problémádat, a válaszig türelmedet kérem.

cicimsincs és apumbiapa kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Prémtag vagyok, a fő farmon nem szoktam fákat tartani. Ma dél körül raktam ki hosszabb érésű fákat, a faaratót bekapcsolva
    hagytam, még szerencse, hogy a Pannik is kinn voltak.
    Nemrég léptem be a játékba, a térkép a kezdő oldalam. Innen egyenesen a zuhatagok szigetére mentem.
    Onnan a főfarmra és meglepve tapasztaltam, hogy a fák learatott állapotban vannak, kivéve az 5 fűvészkert és még néhány
    pettyes fűz, ami még nem volt beérve. Ráadásul semmi nyoma nem volt, még a felröpiket mutató oszlopon sem jelent meg
    amiket aratáskor adott a rendszer, az aranykockákat is a malomba néztem meg.
    Végül is most nem keletkezett belőle hátrányom, de könnyen lehetett volna az is.
    Olvastam véleményeket, volt akinél nem szüretelődik le a fa, van akinél igen.
    Egy biztos, nem léptem a főfarmra, még mielőtt az lenne, hogy lehet véletlen odamentem.
    A tegnap olvasottakat akartam tesztelni, nálam hogyan is működik.

Szeretném, ha utána járnátok mi lehet a hiba oka és főleg az, hogy van olyan prémtag, akinél nem szüretelődik le
    bekapcsolt faaratóval a fa, van akinél igen, annak ellenére, hogy a területre léptünk volna.
    GA-BI-O-Farm
    ID 1508500

6. paloooo

paloooo Fórumelemző

kincsembogaram67 kedveli ezt.
  7. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok. A gyopárvölgyben nem működik az átalakító. még délelőtt tettem be alapfaanyagot és humuszt, de még mindig nincs kész. A számláló megy, de mégsem halad!

8. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! nem tudok a kockával dobni.az első dobást megengedi és vége.leáll az egész.

9. Dolphin

Szia,
    a kérdésedet elvittem, mert én nem tudom rá a választ.

(Saját tapasztalatom az, hogy ha bekapcsolt állapotban van a faarató, akkor aratja a főfarmos fákat a háttérben, függetlenül attól, hogy bemegyek-e a főfarmra, vagy sem.)

GA-BI-O-Farm és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  10. Eva0220

Eva0220 Fórummogul

Sziasztok. Én semmit nem tudok.

11. Dolphin

Szia,
    Farm név és ID megadása nélkül sajnos nem tudunk segíteni. Kérlek pótold az adatokat. Köszönöm

12. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

sziasztok nem tudok belépni kb félórája 45százalékon csak a birkákat nézem

vihence kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    picit pontosítanád a problémádat? Így nem tudunk sajnos segíteni :-(
    Én böngészőben elérem a játékot, s nem észlelek problémát.
    Farm nevet és ID-t is adj meg, illetve írd meg, hogy böngészőben vagy kliensen próbáltad, esetleg mind két helyen. Köszönöm

14. Dolphin

Szia,
    böngészőben vagy kliensben tapasztaltad? Próbáltad más módon is, mint amit alapban szoktál?
    Én Chrome böngészőben nem tapasztalok problémát jelenleg.

15. Dolphin

Szia,
    sajnos Farm név és ID megadása nélkül nem tudunk segíteni, sem ellenőrzést végezni.
    Kliensben vagy böngészőben tapasztaltad?
    Próbáltad más úton is mint a megszokott?

16. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Erős lassulást tapasztalunk a játékban (a kliens konkrétan lehalt, semmit nem lehet csinálni), de nem csak itt, hanem más játékban is, meg a böngészésben is. Nem kizárt, hogy általános, egy vagy több szolgáltatót érintő, a sávszélességet jelentősen csökkentő probléma áll a háttérben.
    Türelem, akinek mindenképpen kell, használjon böngészőt. Lassú és akadozik ugyan, de működik!

Frissítés: immáron a böngészős is inkább holt, mint eleven...

17. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

ID 22240340 most úja próbáltam de az első dobás után leáll,beszürkül.se kép se hang!

18. -kriszta71-

-kriszta71- Aktív író

-kriszta71-
    id9138869
    crhome

19. masterandservant

masterandservant Junior szaki

Sziasztok!
    Ma valami katasztrófa az egész játék(nem)menet! 15x léptem ki-be kliensből a chrom-ba, amit utálok, mert még lassabb, de most a klienst is sikerült elmarni. Olyan az egész kézzel aratás, mint a lajhár ásítás. Az f5 gombot kb. cserélni lehet, mert úgy odavágok neki, mintha az tehetne az egészről. De már az sem segít. A felhőre beérve 2 db-ot mutatott, kb. mintha nem is lenne. Másodjára beerőlködtem magam, akkor megvolt végre mind, de mivel ellenőrizni akartam érdemes-e egyáltalán elkezdeni bármit is, egy területváltás után, ami egy örökkévalóság f5 után ismét 2db felhőm lett. Tele megjelenítési hibával stb.. stb.. Őszintén már nem is nagyon érdekel. Csak azért írtam le, mert biztos vagyok benne, hogy más is szenved, ha van még olyan őrült, aki játszani próbál a lehetetlennel. Így tájékozódhat, hogy nincs egyedül. Közben köszönöm a fent jelzett problémát és annak okát Minimaci!

juliannakoczkas kedveli ezt.
  20. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján nincs probléma a játékkal Nálad.
    Elvégezted a 3 dobást (pirossal jelölve), s bár kockát nem raktál be a tárolóba, végül lett egy drilled. Ennek ajándékát kell átvenned - kékkel jelöltem. Ez a kocka a jobb oldali táblán sárgán látszik. Ha ezt átveszed, akkor fogod tudni folytatni.
    upload_2023-9-21_18-4-27.png

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.