Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Szőkebácsi

Szőkebácsi Fórum ismerője

2. Blasio86

Blasio86 Junior szaki

Szia
    Ez így ok, de miért írja a százas csomagnál, hogy mind eladva?

3. Gabi922

Gabi922 Rutinos

Szia!
    Amíg nem pörgeted 0-ra a parttipörgetéseidet, addig nem enged újabb 100-as csomagot vásárolni.

4. Divagarde

Divagarde Fórum veteránja

Szia!

Ha veszel egy kisebb csomagot, akkor már a százas nem fér bele a limitedbe, így azt kiveszi a sorból azonnal.

5. Blasio86

Blasio86 Junior szaki

Értem ezt is, de írtam tegnap, hogy "egy darabot nem vettem, nem hogy százat". :D
    Majd szólok Muldernek és Scullynak, hogy járjanak utána.
    Köszi a válaszokat Diva.

Szia
    Na ez így meg egy kicsit vicces..
    Akkor már miért nem kell a farmaranyaimat is lenullázni, ha új adagot akarok venni?

Utoljára szerkesztett: 12.9.14
  6. Divagarde

Tartalékban sem volt 1-2 pörgetésed? Amíg nem fér be a 100 pörgetés a helyére, addig piros. 100 a maximális tárolható, kivéve a 200-as csomagnál.

7. Blasio86

Blasio86 Junior szaki

Áháá
    Szóval 100 a maximum tárolható, de nem egészen, mert 200 a limit, de még az sem, mert nekem most 204 van.
    Értem én. xD

8. Divagarde

Tudod, mint a trágyánál. A nyereményként kapottakat is mindig hozzáírja.... ez az egyik lehetőség...
    ....vagy vásároltál 200-as csomagot, de már volt 4 db előtte.

A 200-as csomag akciós lehetőség, ezt kezeld kivételként a 100-as limitnél.

9. kokler1944

kokler1944 Utánpótlás-írogató

Van egy csomó minitortám a raktáramban.Mit kell velük csinálni? Mire jók?

10. Divagarde

11. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok!
    A keréken nyertem egy gumikacsát. Egyrészt nem találom, másrészt mondjátok meg mire jó?
    A választ előre is köszönöm.

12. Divagarde

Szia!

Tenyészállatok között keresd. Eladhatod, tovább is tenyésztheted, gazdakörbe is beadhatod.

13. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Hát gumikacsa, mint tenyészállat!!!!!! Sosem találtam volna meg. Köszönöm a gyors válaszod. Szia.

14. whiteswam11

whiteswam11 Törekvő

Szia! Kérdésem, ilyenkor szokott lenni akcióba munkások.Most nem lesz a közeljövőben?

15. Divagarde

Szia!

A híreket érdemes figyelni. Amit megtudunk, az ott azonnal közzé is tesszük.

16. Khirra

Khirra Kivételes tehetség

Sziasztok!
    szeretném megkérdezni hogy a party pörgetéseket meg lehet beszélni a többiekkel valahol?

17. ketrin

ketrin Utánpótlás-írogató

Üdv! Kitakarítottam a böngészőt,de a lekvárfőző most sem jó. A másik 3 mesterség működik,de ez nem. Köszönöm.

18. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Tisztelt Moderátorok!

2 napot ki kell hagyjak ezért kérdezem,

Event növény, illetve a jelenlegi torta ültetése után, az is gazosodik, tönkremegy 48 órán belül?
    Nem szeretném ha a torta elveszne, mert a fenti történik.

Tündi1001 kedveli ezt.
  19. Divagarde

Szia!

Javaslom a CCleaner használatát is. Valamint takarítás után érdemes bezárni, majd újra megnyitni a böngészőt.

20. Divagarde

Khirra kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.