Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -pekudli-

-pekudli- Törekvő

ok.köszi

2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Dolphin !
    köszönöm ellenőrzésed. De továbbra is kérdésem, hogy hová lett az 1 db Árkádnövelőm. Játék indítása előtt (tehát 11:51:41 előtt) volt készleten egy db. Ismét ezt jelöltem, hogy kérem, de vmi oknál fogva nem ezt kaptam, - viszonta készletem is eltűnt a játék alatt. Erre szeretnék választ kapni. (Előző napról tartogattam a mai napi ól aratáshoz, hogy még este is le tudjam aratni).

3. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Szia Dolphin!
    Köszönöm a választ! Sajnos ki fogok futni az időből, az event befejezése kapcsán. Idézem édesapámat: " Sajnos ez van, ezt kell szeretni."

Gazda: kigyo51
    ID:16990724

4. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Olyan érzésem van ezt ma már nem fogják rendbe hozni így ez az event megint nem lesz mindenkinél befejezve.
    Több mint 2 órája jeleztem, hogy nem kaptam meg a +2 ingyen játékot.
    Az eredmény nulla és hamarosan jól jönne néhány bónusz.

5. Hugi561

Hugi561 Utánpótlás-írogató

Sziasztok !! még nem kaptam meg a mai 2 ingyenes belépőm !!! Kérem segítsetek !! Köszönöm
    Hugi561 ID:49915161

6. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Akkor a mai kétszeri szív begyűjtése ezzel ugrott, vagyis így akkor 6 szívet buktunk, mert most teljes idővel kell elindítani (mai 2 begyűjtésből és a holnap reggeliből marad a holnap reggeli)!
    Remélem ezt kárpótolni fogják, elég lesz az a 6 db szív!
    Ma este meglehetett volna ezzel a felhő, így reggelre sem lesz, a többiről nem beszélve!

GA-BI-O-Farm, cecillia53 és amina032002 kedveli ezt.
  7. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Köszönöm a válaszod, arra lettem volna kíváncsi,hogy a Pixel szívet ami 4084 pontot ér megkaptam és betettem csíkba vagy nem?
    az időpont 11 h körül volt

8. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a már lejárt bónuszokat én nem tudom megnézni, hogy mikor mit aktiváltál. Csak az éppen aktivált bónuszokat látom.
    Azt látom a Játék naplójából, hogy Árkádsebesség-növelőt összesen 3-t szereztél:
    - 2023-10-28 00:19:52-kor befejezett Minijáték után 2 db-ot
    - 2023-10-29 00:21:10-kor befejezett Minijáték után 1 db-ot.
    Ezt követő mini játékokban nem ezt választottad ajándéknak.

Marika312 kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    a játék naplója alapján 2023-10-30 11:25:49-kor beadtál 3 db Pixelszívet.
    Előtte 2023-10-29 15:38:42-kor adtál be, szintén 3 db-ot.

10. Dolphin

Szia,
    dolgoznak rajta a Központban, tudják, hogy ezek a bónuszok fontosak az event sikerességéhez. Dolgoznak azon, hogy mielőbb megkapják azok a Játékosok is, akik még nem kapták meg ezidáig. Aztán meglátjuk, hogy a kiesett bónuszért, időért mit kapunk még esetleg.
    Kérlek Benneteket, legyetek még kicsit türelmesek.
    Megértéseteket köszönöm!

zoldert kedveli ezt.
  11. -ElisaP-

-ElisaP- Utánpótlás-írogató

, a két ingyenes belépő jóváírásra került ""
    Minden farmomra megérkezett, de erre nem. Gazda: -ElisaP- ID: 38760615

12. Dolphin

Szia,
    sajnos néhány Játékos nem kapta még meg a 2 belépőt. Vizsgálják ennek okát, és dolgoznak rajta a Központban, hogy mielőbb mindenkinél megtörténjen a jóváírás.
    Addig türelmedet kérem, megértésedet köszönöm!

13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Nagyon köszönöm az időd amit rám szántál !
    üdv.

Dolphin kedveli ezt.
  14. CrystalDmon

CrystalDmon Junior szaki

Nagyszerű...megint nem tölti be a játékot csak 88%-ig

Többszöri nekifutással végre sikerült, de ha új területre lépek, akkor megint nehezen tölti be a játékot

15. Dolphin

Szia,
    összevontam a bejegyzéseid, kérlek, legközelebb Szerkesztéssel írj az eredetibe, ha kiegészítenéd a mondandódat.
    Böngészőben nem tapasztalatok jelenleg problémát, lehet pillanatnyi internet szolgáltatás lassulás volt Nálad, az is okozhat ilyet.
    Időnként érdemes a WiFi routert is újraindítani, szokott segíteni.

16. kevinerika52

kevinerika52 Járnitanuló

Nálam 15 órától ugyan ez a helyzet. Gép takarítva, újraindítva.

17. Dolphin

Szia,
    böngészőn vagy kliensben tapasztaltad a problémát? Próbálkoztál más módszerrel is belépni? Internet szolgáltatást / sebességet ellenőrizted? Őszi szünet van, így lehet terheltebb a hálózat.
    Ha ellenőrzést szeretnél, ahhoz szükségem van azonosítókra: Farm név, Farm ID
    S kérlek pontosítsd a problémádat is. Köszönöm!

18. judit19761

judit19761 Járnitanuló

Sziasztok.
    Csak jelezni szeretném, hogy a 2 játékot ezen a farmon még mindig és még Én sem kaptam meg, pedig már igencsak délután van és csak azért közlöm, hogy rajta legyek a listán.
    Gazda: judit19761 ID: 2209213

Kedves Dolphin nem kell válaszolnod mert visszaolvastam, hogy dolgoznak rajta. Mivel a remény hal meg utoljára az ólak helyét megint üresen hagytam. Köszönöm a többiek nevében is, hogy ebben a lehetetlen helyzetben is állod a sarat és töretlen türelemmel válaszolsz a panaszokra.

Dolphin kedveli ezt.
  19. vircsiii

vircsiii Fórum-zöldfülű

Én sem kaptam meg:
    Gazda: vircsiii
    ID: 17539698

20. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Köszönöm szépen a válaszod, további szép napot!

Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.