Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Azt, hogy kinek a készülékében van a hiba, én nem tudom megmondani.
    Amíg hivatalos közleményt arról nem kapunk, hogy valami valóban központi hiba és dolgoznak rajta, addig a modik csak azt tudják javasolni, amit ők maguk is megtesznek szoftverfelhasználóként, hogy a játékélményt javítsák.
    Én biztosan ezt teszem.
    Hogy Ti ezeket a javaslatokat megfogadjátok-e, vagy sem, rajtatok múlik.

-ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  2. belovics57

belovics57 Járnitanuló

Le van töltve a játék a gépemre igy lépek be.

3. Othep

Szia.

A jobb oldali feladatsorban nem csak Teliholdas jelvényeket kér a feladat (vélhetően az újabb Játékosokra is gondoltak a Központban, akik még nem rendelkeznek annyi zombijuhhal), hanem a 6-os feladatrészben Ízeltlábúak jelvényt (lila) és a 8-as feladatrészben Madarak jelvényt (kék). Ahogy írtam az event ablakban van egy megjelenítési probléma, de ezen sajnos mi nem tudunk változtatni.
    Innen hoztam a képet:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...sztős-event-2023-november.24188/#post-1353465

4. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Elvileg van 127 narancssárga jelvényem, de nem engedi beadni. Úgy tesz, mintha nem lenne. Megnéznétek kérlek.
    takizsuzsi40, id.:8520082

5. kerge-30

kerge-30 Junior szaki

Gazda: kerge-30 ID: 16935590

6. állatvilág61

állatvilág61 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

A barkócáscinegét és a tápját nem engedi a játék piacra tenni, meg sem jelenik.
    Másnál is van ilyen probléma?

7. Othep

Köszönöm.
    Akkor klienssel játszol.

Az előző hozzászólásomban javasoltam néhány dolgot.
    Ha nem segítettek, töröld a gépedről és telepítsd újra a klienst.
    Ügyelj arra, hogy újratelepítés előtt mindenhonnan töröld a régit: a Programok közül, a Letöltés mappából és a Lomtárból is.
    Csak ezután telepítsd újra.

8. Othep

Szia.

A jobb oldali feladatsorban nem csak Teliholdas jelvényeket kér a feladat (vélhetően az újabb Játékosokra is gondoltak a Központban, akik még nem rendelkeznek annyi zombijuhhal), hanem a 6-os feladatrészben Ízeltlábúak jelvényt (lila) és a 8-as feladatrészben Madarak jelvényt (kék). Ahogy írtam az event ablakban van egy megjelenítési probléma, de ezen sajnos mi nem tudunk változtatni.
    Innen hoztam a képet:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...sztős-event-2023-november.24188/#post-1353465

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

Sajnos a Barkóscinege még nem árulható piacon egy hiba miatt, melyről tud a Központ.
    Várhatóan jövő hét második felében kerül javításra.

zsani_apja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Othep

Szia.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.

Azt látta, hogy elkezdted a játékot, el nem tűnt semmid, egy csempe kint az adagolóban (kemence), 14/15-t mutat a számláló.
    Ki tudná tenni a pályára.
    Persze, ezt böngészőben látja, mert ellenőrizni mi csak ott tudunk, hiszen a kliens mindenkinek a saját gépére van telepítve.

Ha van lehetőséged próbálj meg böngészőben játszani, ha kliensben játszottál eddig.

upload_2023-11-11_16-40-9.png

Utoljára szerkesztett: 11.11.23
  11. paprika011

paprika011 Utánpótlás-írogató

Szép napot!!
    Van egy problémám. Ma vettem észre,hogy nincs meg a pizzás felhősorom. A többi farmomon megvan, csak erről hiányzik.
    Légyszíves nézd meg. Köszönöm!!!

ID 52127638

12. Othep

Szia.

Néhány Játékosnak megjelent a paszulyon a 2021-es Pizzaparti event felhősora. Kérlek, hagyd figyelmen kívül, remélhetőleg mielőbb orvosolják a helyzetet.
    A jelenleg futó Pizzaparti eventnek nincs felhősor nyereménye.

13. Othep

Szia ismét.

Kollégám elvégezte az ellenőrzést.
    Problémát nem talált.
    2023-11-11-én 14:06:16-kor indítottál pillangós tenyésztéseket, összesen 13 db-ot. Kaptál is 13 jelvényt.
    2023-11-11-én 10:58:27-kor is indítottál pillangós tenyésztéseket, összesen 18 db-ot. 18 jelvényt kaptál érte.

80 jelvényt pedig már beadtál az eventbe, 20 db-ot 14:36:50-kor, 25 db-ot 15:48:59-kor, 35 db-ot pedig 16:16:23-kor.

Ninett79 kedveli ezt.
  14. kerge-30

kerge-30 Junior szaki

Igen, de a többit nem látja amit elindítottam és nem kaptam érte semmit csak amiért kaptam, de mindegy.
    Ezt viszont most csinálja. A teliholdanál rengeteg jelvény van de nem engedi betenni és a kék jelvény mutatja hozzá. upload_2023-11-11_18-13-55.png

15. Othep

A jobb oldali feladatsorban nem csak Teliholdas jelvényeket kér a feladat (vélhetően az újabb Játékosokra is gondoltak a Központban, akik még nem rendelkeznek annyi zombijuhhal), hanem a 6-os feladatrészben Ízeltlábúak jelvényt (lila) és a 8-as feladatrészben Madarak jelvényt (kék).
    Az event ablakban van egy megjelenítési probléma (narancssárga jelvény látszik), de ezen sajnos mi nem tudunk változtatni.
    Innen hoztam a képet: https://board-hu.farmerama.com/thre...sztős-event-2023-november.24188/#post-1353465

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Köszönöm, de egy kicsit félrevezető volt a teliholdas feladatsor.

17. paloooo

paloooo Fórumelemző

Ez borzasztó, hogy még most sem jó a rendszer, egy percenként kell frissíteni a játékot hogy 3 kattintást tudjak csinálni! Csak a virágzó kurzol működik, de az tuti! Gyopárvölgy katasztrófa!
    S nem gép / böngésző probléma, mert minden más süvít ezerrel!

18. Othep

Valóban.
    Azonban az eventismertető helyes volt.
    És itt a fórumon is rengetegszer leírtuk, hogy az eventablak megjelenítési hibás, narancssárga jelvény látszik.
    Volt, hogy egy oldalon többször is, elnézést is kértünk érte, nem egyszer.
    Sajnos ennél többet most nem tudunk tenni. :)

19. imike90

imike90 Járnitanuló

Sziasztok nem találom a nasitanyát utána tudnátok nézni

20. Othep

Szia.

Faarmnév és ID nélkül nem.
    Kaphatunk?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.