Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

nem tudom a BP miért nem elégszik meg 1 eventtel most is bezsufolt többet a játék nem bírja el csak bosszuságot okoz ---kapziság

Gólyaláb kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    pont feletted jeleztem, hogy sajnálatos módon belassult a Játék, de dolgoznak rajta az Illetékesek. Panaszra kérlek a Panaszkönyved használd.
    Türelmedet és megértésedet köszönöm!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. csernigy

csernigy Haladó

Ismét nem lehet belépni a játékra!!! Vagy 45%-nál, vagy 88%-nál megáll!! Ha beenged a térképre, onnan egyik kertbe sem lehet belépni! Nem adja meg a kárpótlási csomagot sem, a Bahama múzeumot sem, a agzdakörre sem lehet belépni! Csak pörög a virág!

4. Dolphin

Szia,
    panaszodat kérlek a Panaszkönyvbe fejtsd ki, pont feletted jeleztem, hogy tudunk a hibáról, dolgoznak a Központban rajta.
    Ennél többet mi nem tudunk tenni.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

.barbi1. és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  5. Dolphin

Sziasztok!
    pont felettetek jeleztem, hogy sajnos belassult a Játék.
    Pici türelmeteket kérjük!
    Attól mert többen jelzitek, nem lesz előbb megoldás.
    Megértéseteket és türelmeteket köszönöm!

Kuzdern és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  6. tavirózsa1

tavirózsa1 Utánpótlás-írogató

Bocsi Dolphin! Természetesen nem a Modiknak szól, de már sokunk hócipője és más mindene is tele van az állandó "megértéseteket és türelmeteket kérjük" szöveggel! Jó lenne már ha egyszer véglegesen normálisan is tudna működni ez a játék!

sutimami57, Gólyaláb, fairmike és 4 más kedveli ezt.
  7. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Olvastam én is a hsz-eket és bocsánat a helyesbítésért, de nem "belassult" nálam a játék, hanem egyszerűen el sem indul!

sutimami57, Gólyaláb, fairmike és 3 más kedveli ezt.
  8. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Az a baj hogy ez nem lesz pici türelem mert már több mint 20 perce tart és már nagyon tele a hócipőnk azzal hogy nem lehet beütemezni az eventet, nem mindenki tud egész nap itt lógni. Ez nem neked szól hanem a központnak. Folyamatosan kiteszik a vásárlás lehetőségét, ugyanakkor nem nyújtanak hibamentes játékot. Én is úgy terveztem hogy bedomálom a növényeket és megyek a dolgomra, nem érek rá órákig itt ülni hogy mikor indul rendesen.

sutimami57, Gólyaláb és fairmike kedveli ezt.
  9. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Igazán nincs miért rosszul érezni magunkat. Aktiváltam az ajándékot, amiben a 120 órás munkáskupon már dolgozik nélkülem. :)

Kuzdern és Gólyaláb kedveli ezt.
  10. Evettke31

Evettke31 Fórum-zöldfülű

nem lehet az eventes területre lépni

11. fairmike

fairmike Járnitanuló

504 Gateway timeout

Nem mukodik. A kerdes inkabb az, hogy erdemes-e "kicsit" varni, vagy 8-10 ora elteltevel ujra probalkozni???

12. Jucus1949

Jucus1949 Fórumszaki

Egyszerűen nem értem miért kell két eventett elindítani mikor még egy sem bírja el a terhelést.

13. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Sokkal atisztességesebb lenne a központtól ha kiírnák hogy ma nem indul az event és holnapra minden rendben lesz. Az meg csak ámítás hogy "pici türelmet kérünk". Főleg az eventes területen számít ahol nem lehet semmit használni a vizen és a trágyán kívül a felszaporításhoz.

vörcsi66, melcsi67, paloooo és 4 más kedveli ezt.
  14. Dolphin

Sziasztok!

Hivatalos közleményt itt találjátok:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/probléma-a-játékkal-2023-november.24231/

A Játék leállás mindenkit érint, hiába jelzitek még többen, hogy Nálatok sem megy, nem lesz előbb megoldás.
    Megértjük, hogy bosszantó, de mi mást nem tudunk tenni, mint türelmeteket és megértéseteket kérni.

Reméljük a Központban sikerül mielőbb megoldani a problémát és utána mindannyian tudunk játszani.

genka53 kedveli ezt.
  15. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Fogy az aratógép ídeje

melcsi67 kedveli ezt.
  16. Dolphin

17. mártonb

mártonb Járnitanuló

Ma még jó lesz a játék?
    Miért lett törölve az előző , mondatom????

18. Dolphin

Szia,
    nem tudjuk megmondani mikor lesz jó a játék, a Központ dolgozik rajta.
    Türelmedet köszönjük!
    (azért lett törölve, mert egy kijelentést tartalmazott, amiről már rég megjelent hivatalos közlemény - attól mert még x-en leírjátok egyesével, hogy nem megy a Játék, nem lesz előbb megoldás)

mártonb kedveli ezt.
  19. tuxumuxi

tuxumuxi Junior szaki

Ha nem jelzi senki, csak egy ember, akkor nem tudjátok, hogy probléma van.

20. Dolphin

Szia,
    de tudjuk, mert mi is játszunk és tapasztalva a problémát rögtön jelezzük az Illetékeseknek és ugyanígy jár el a többi ország Moderátor csapata is. S ha megnézed, nem egy jelzést jött. A Hivatalos kommunikáció utáni jelzés meg felesleges.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.