Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok. Milyen szerencse, hogy nem voltam itt időben. Bekapcsoltam a gépet, rögtön indult minden, még el is tudtam ültetni a növényeket.
    Valószínű időközben megjavult a játék.
    Mindenkinek szép napot, érje el amit célul tűzött ki maga elé.
    Zsuzsa

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

3. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Sziasztok!

Sikerült belépnem ugyan de az eventes területen nem engedi a földeket rendesen elhelyezni.
    A 2x2-esből 22 db-nál többet nem tudok letenni.

GreekYogurt
    ID: 56621895

4. ibolyám

ibolyám Junior szaki

Szia! Nálam se mutatkozik a plusz növény! Viszont a Top területen múködik

Utoljára szerkesztett: 16.11.23
  5. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törekvő

csak hogy jó is legyen...nem tudom, ki tette most rendbe a dolgokat, de pöccre indul, megy minden....lehetne, hogy minden hibát ő javítson? :sleepy:

6. Dolphin

Szia,
    csak az event területes növényre hat a Kárpótlási csomag bónusza, az ismertető javításra került.
    Megértésedet köszönjük!

7. Dolphin

Szia,
    csak az event területes növényre hat a Kárpótlási csomag bónusza, az ismertető javításra került.
    Megértésedet köszönjük!

8. Dolphin

Szia,
    ha nem géppel rakod ki a földeket, akkor manuálisan így tudsz 25 db-ot kirakni:
    upload_2023-11-16_16-42-33.png

9. GreekYogurt

Szia!

Próbáltam de nem lehet.

10. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Nekem nem engedi normálisan kirakni a mezőket! Vajon miért? Köszönöm.
    El van csúsztatva az egész vetőterület. Ezt hogy tudom én megreparálni? Fontos lenne, mert így sokkal kevesebb helyre tudok vetni.
    Köszönettel: Éva0315 44903957
    Bocsánat, h írtam a másik csevegőbe is, de utólag jöttem rá, h ez valami hiba. Először azt hittem, h én vagyok ügyetlen:)
    Amúgy meg számomra érthetetlen, h miért nem lehet központilag elhelyezni a legoptimálisabban a mezőket, mert akkor nem fordulhatna elő ilyen. És ha valakinek az nem tetszik, variálhatná, ahogy akarja. De biztosan kevesebben lennének!​

táti_eszti kedveli ezt.
  11. Lexy73

Lexy73 Junior szaki

Sziasztok!
    Mai naptól meg lehet szerezni 2 db baha múzeumot, egyet farmaranyért, egyet banánért.
    Ezen a farmon, ahonnan írok, problémamentesen meg tudtam vásárolni mind a kettőt.
    A másik két farmomon csak 1 db-ot enged vásárolni banánért, az arannyal történő vásárlás nem lehetséges. Kérem segítségeteket. Cleaner megvolt. Fedezet van.
    Ahol már meg tudtam venni mindkettőt: Lexy73 ID: 2894368
    A másik kettő, ahol nem lehetséges:
    AGY74 ID: 3813775
    AgyRex ID: 3075442
    Köszönöm, ha megnéztek.

Valamit javíthattak időközben, mert mostmár sikerült megvásárolni a másik két helyen is. Köszönöm

Utoljára szerkesztett: 16.11.23
  12. GreekYogurt

Szia!

Sajnos én akárhogyan próbálom pakolgatni a földeket van, hogy visszaugrik amit áthelyeztem és van, hogy nem is engedi letenni.
    Olyan mintha szét lenne csúszva a terület.

13. szepesej

szepesej Fórumlakó

Sziasztok! Nekem sem engedi normálisan kirakni a mezőket! Vajon miért? Köszönöm.
    El van csúsztatva az egész vetőterület, így sokkal kevesebb helyre tudok vetni.
    Köszönettel: szepesej ID : ID: 16046490

14. Dolphin

Szia,
    itt kaptál választ 16:40-kor - sajnálom, ha még nem olvastad
    https://board-hu.farmerama.com/thre...k-haladók-részleg.19471/page-154#post-1355197

15. Dolphin

Szia,
    időközben kaptunk a Központtól jelzést, hogy probléma merült fel az event terület felosztásában. Attól mert többször leírod a problémádat, nem tudok előbb választ hozni, az utánajárás / ellenőrzés időbe telik - csak nekünk okozol több munkát :-(
    Dolgoznak a hiba elhárításában, addig türelmedet kérjük!
    Megértésedet köszönöm!

16. Dolphin

Szia,
    közben kaptunk a Központtól jelzést, hogy probléma van az event terület felosztásával. Dolgoznak rajta, reméljük mielőbb orvosolják a problémát.
    Addig megértésedet és türelmedet kérjük!

Sali~*.* kedveli ezt.
  17. Dolphin

Szia,
    a Központ tud az időközben felmerült problémáról. Dolgoznak rajta, reméljük mielőbb sikerül orvosolni a helyzetet.
    Megértésedet és türelmedet köszönjük!

szepesej kedveli ezt.
  18. GreekYogurt

Szia!
    Egyetlen egyszer jeleztem a problémát ID-val és köszönöm, hogy megpróbálsz segíteni.
    Másodszor csupán egy gazdatársamnak írtam, hogy nekem még nem sikerült a földek kihelyezése.
    Nem állt szándékomban ugyanazt a hibát újra leírni és még egyszer moderátori segítséget kérni.

19. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján mindkét jelzett farmon ott van a piros kosár / váza alatt a Baha-múzeum megvásárolhatóként - kezd el begépelni a keresőbe, hogy múzeum, vagy baha és remélhetőleg Nálad is előbújnak. Vélhetően ezen a két farmodon más a beállított sorbarendezési metodika, mint ahol sikerült a vásár, s gondolom első ábraként kerested.
    upload_2023-11-16_17-15-1.png

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. táti_eszti

táti_eszti Haladó

Én is kézzel raktam, de max 22-t enged.
    táti_eszti 35048648

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.