Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Nori9205

Nori9205 Aktív író

Sziasztok! Kedden olvastam, hogy a fórumon lehet megtalálni az ajándékkódot. Meg tudnátok írni, hogy pontosan hol?
    Köszönöm.

2. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

3. -evica17-

-evica17- Utánpótlás-írogató

:) Köszönöm szépen! :)

4. csillagvirágfarm

csillagvirágfarm Aktív író

Köszönöm a válaszodat.Végül az 5 csokor az nem jár.Én meg a 93.szintet taposom.Viszont a barátnőm nem olyan régen kezte el azért kérdeztem rá.Fogalmam sincsen milyen gyorsan lehet szintet lépni a kicsiknek,de az biztos ,hogy ez nem az ő eventjük ezt azért lássuk be.Jó éjt mindenkinek!

5. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Szia!
    Így igaz, nem a kezdők eventje, de ha még emlékszel rá, nekünk sem ment azon a szinten, de szintlépés is sokkal nehezebb volt. Most sem könnyű, de gyorsabb. Ha most nem is sikerül neki befejeznie, attól még remek ajándékokat zsebelhet be a csokrokkal. Én az első eventemet 60-as szint után tudtam végig vinni. Annál jobban örültem neki, mert pont a Halloween event volt és lett nekem Denevérbarlangom. :) Kitartást a barátnődnek, hamarosan neki is sikerül.

6. FalusiBika

FalusiBika Aktív író

Köszönöm a választ!

7. -panama12-

-panama12- Aktív író

Szia.Segítségedet kérem.Volt 20 pirosbólém amit megettem és 2 csokis palacsintát és nem írta jóvá az utána járó Tp-t. ID 13950512Kérlek légy szives nézz utána. Köszönöm.

8. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

szia! nem kapom meg a csokrokat. a malom keveri, és mutatja is hogy mennyi van/ 10ből 6/ de ha a nyuszira kattintok 0 csokrort mutat és azt irja keverjél, ha lehet nézzetek utána. már ki- beléptem.

9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ellenőrző panel adatai szerint az említett termékeket ma 05:29 órakor fogyasztottad el.
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és ellenőrizd a szigeti Tp vonalon megjelenő összeget.

10. Laboviti

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

11. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

ID 22240340 farmnevem zsjudit köszönöm

12. Laboviti

Jelenleg 3 darab húsvéti csokor van a pajtádban (egyéb címszó).
    Kérlek lépjél ki, majd ismételten be a játékba és próbáld megajándékozni a nyuszikat.

13. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

köszönöm

14. honeyking29

honeyking29 Fórum-zöldfülű

Köszönöm!

15. rozsaviola42

rozsaviola42 Törekvő

Kérdezném, hogy a Tiki nyereményeket hol keressem? 2x nyertem 1-1 db.-ot, de nem találom. Kösz a választ, sziasztok.
    Kívánok Kellemes Húsvéti Ünnepeket Mindenkinek!!!!,

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Milyen Tiki nyereményre gondolsz pontosan?

17. kikike02

kikike02 Junior szaki

Úgy gondolom, hogy a nyusziknak adott csokor ellenében kapott tojásból származhat a "Borneo" talányos tikifa. Ezt a nyereményed a Bahama szigeti barna láda fa ikonja alatt keresd!

18. gabesz

gabesz Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Érdeklődni szeretnék, hogy a terményeknél a búvárszemüveget miből lehet előállítani? ...valamint ezt az ólat hol lehet beszerezni?

:gabesz:

19. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    A búvárbolt ól terméke a búvárszemüveg. Ez ugyanolyan termék, mint a festékpaletta, vagy darabolt fa, stb.

A búvárbolt 2015.03.13-tól érhető el a játékban. Egy különleges event-küldetéshez kapcsolódik az elérhetősége.
    A küldetés leírását itt találod:
    A búvárbolt „etetéséhez” kacsacsőrű emlősre és kacsacsőrű tápra van szükség. (1x kacsacsőrű emlős tápja, 2x kacsacsőrű emlős).
    A búvárboltban látható állat a kacsacsőrű emlős. A kacsacsőrű emlős lakot 2015.03.13. (péntek) 14:00 akciótól kezdődően lehet megszerezni „Lant” titokzatos ólakból.
    Részleteket erről az alábbi leírásban találsz:

20. ibolya5545

ibolya5545 Haladó

elnézést a kérdésért, de nincs időm keresgélni.
    21. szintes csibém kérdezi, hogy a tulipán hányadik szinten elérhető? Bele kezdjen e az eventbe?

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.