Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Sziasztok. A gyopárosnál nekem is az a gondom, nem tudok belépni, lefagy a gépem, (MAC). A másik meg, hogy ez az 50 db. szénsavas palack egy kicsit vicces, hogy ennyi kell egy kártyához. Igy megint nemlesz meg a felhösor. Mikellene ahoz, hogy csökkenteni lehessen a számát? Köszönöm. zsóka56 ID: 1412578

2. Ecóka1

Ecóka1 Fórum ismerője

Nálam szerda délután kezdődött a lassulás. Ma 3x kellett frissítenem, mire végig értem a farmon. Dühítő kezd lenni, meggondolandó, több mint 12 évnyi játékot ezért kelljen abba hagyni, mert nincs rá sem idő sem idegrendszer, hogy foglalkozzam vele. A gyopárvölgyet a rendszer támadási óta alig látogatom. Remélem hamar megjavul a játék és tényleg betölti azt a funkciót, hogy élvezhető legyen. Mind ezt ki kellett írjam magamból! További szép napot mindenkinek!

tara100, zsóka56 és Caccus kedveli ezt.
  3. Caccus

Caccus Fórum veteránja

reggel 45 percembe telett mire ezt a farmot le tudtam aratni, de a gyopárra már nem engedett be, lefagyott, és kínlódtam, hogy ki tudjak lépni a farmból, tegnap kényszerítenem kellett a gépet, hát köszönöm szépen az ilyen játékot, a gépemet ezért nem fogo, tönkre vágni. Én is kezdetektől fogva játszom, ma már háromszor kapcsoltan le a ruttert, tisztitottam a gépet, de hiába.

tara100 és zsóka56 kedveli ezt.
  4. mucus252

mucus252 Fórumszaki

Sziasztok! Nálam már sem a Chrome sem a Kliens nem működik állandóan lefagy vagy nem válaszol. mucus252, ID: 45776676

tara100 kedveli ezt.
  5. csanya52

csanya52 Haladó

Sziasztok!Olvasom ,hogy másnál is lassú a játék,alig tudom kivárni, hogy betöltse a játékot, az aratások is nagyon lassan mennek, lefagynak.

tara100 kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    tegnap este és ma este tapasztaltunk lassulást a Játékban, de én most böngészőben nem észlelek problémát.
    Javaslom indítsd újra a gépedet, akár a Wifi routert is. Internetszolgáltatás lassulás is okozhat olyan tüneteket, amit írtál.
    Böngészőben vagy kliensben játszol? Próbáltad más módszerrel is a belépést, tevénykedést?
    Futtass egy Ccleaneres takarítást is, lehet régi, beragadt "sütik" lassítják Nálad a játékot.
    Ha a fentiek nem vezetnek eredményre, kérlek, hozz farmnevet és Farm ID-t, hogy benézhessünk Hozzád.
    Köszönöm megértésedet.

7. Dolphin

Szia,
    én böngészőben nem észleltem most problémát, amikor jeleztél, akkor sajnos nem voltam gépközelben.
    Javaslok egy számítógép és Wifi router újraindítást, illetve egy Ccleaneres takarítást a gépeden.
    Kérlek, jelezz vissza, ha továbbra is problémát tapasztalsz.
    Köszönöm megértésedet

8. Neni60

Neni60 Junior szaki

Sziasztok! Borzasztó és bosszantó a játék! Lassú, lefagy, csak forog a virág, a frissítés is percekbe telik! Reggel 50 percig tartott az aratás! Tisztítottam, megnéztem az internet sebességet, ami kiváló! Minden más pillanatok alatt betölt!

9. Dolphin

Szia,
    most is fennáll még a problémád? Reggeli órákban, s tegnap este tapasztaltunk mi is lassulást, de jelenleg böngészőben nem látok problémát. Kliensem nincs, abban nem tudok ellenőrizni.
    10 óra magasságában, amikor jelezted, sajnos nem voltam gépközelben, így arról nem tudok állástfoglalni.
    Köszönöm, ha visszajelzel.

10. Dolphin

Szia,
    farm nevet és ID-t is tudnál hozni? Esetleg képernyőképeket a forgó virágról? Böngészőben vagy kliensben játszol?
    Köszönöm szépen türelmedet a lassabb játék miatt.

11. Dolphin

Szia,
    az egy-egy mini event hozzávalóit a Központ határozza meg.
    A Szénsavas üdítő felreppenőt két területről tudod megszerezni, érdemes a Szédült szántón hosszabb érésű növényeket ültetni, kérd meg a szomszédaidat is, hogy küldjenek, rakd ki a Varázsfáidat, ha rendelkezel velük, illetve olvasd el ezt az event segédletet a felröppenők gyűjtéséhez:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/event-segédlet-avagy-mit-hogyan.15707/#post-877438
    upload_2023-11-24_11-47-29.png
    Sok sikert az eventhez!

12. Dolphin

Kedves Játékosok!
    A Központtól azt az információt kaptuk, hogy sikerült elvileg megoldást találni a problémára, kérjük, hogy aki még lassulást tapasztalt, az lépjen ki a játékból, böngészőt / klienst zárja be, s egy új belépést követően már rendben kell lennie a működésnek.
    További jó játékot kívánunk!

13. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

se böngészőből, se kliensből nem lehet belépni

.dina1., mártonb és Nagyii58 kedveli ezt.
  14. vukicsgabi

vukicsgabi Aktív író

Sziasztok. Az hogy lassú a játék az enyhe kifejezés!!! Én most ott tartok, hogy szertnék kilépni a játékból, de nagyon ragaszkodik hozzám mert nem enged el. Egyszrüen nem lehet kilépni csak ha megszakítom. Annyira megjavult, hogy amig irtam az észrevételemet a gép kiléptetet a játékból. Most már belépni sem tudok, nem jön be más mint ERROR. Hát ennyit a játékról.

Utoljára szerkesztett: 24.11.23
    mucus252 és Nagyii58 kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    jeleztük a Központ felé az új problémát.
    Türelmeteket kérjük!

mártonb és Nagyii58 kedveli ezt.
  16. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Én csak azt nem értem miért nem lehet kihagyni pár eventet és véglegesen rendbe hozni a játékot. Miért kell folyamatosan stesszelni mindenkit!

Nagy nehezen beengedett de nem lehet semmit csinálni pörögnek a virágok.

mártonb és ♪dal♫lam kedveli ezt.
  17. mártonb

mártonb Járnitanuló

Pokolian lassú a játék, mér vagy 10-szer újra indítottam a számitógépet, de MÉG mindig csiga lassan tölt be és közben a FARMMUNKÁSOK ideje meg csökken!!!!

18. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nem érterm, ha csináltak valamit a lassúság miatt, akkor nekem miért kellett most pár perce gépet takarítom nem tudom hányadszorra ma már, és rutert lekapcsolnom, mert 45 %.-nál csak talicska tologatása volt.

19. mártonb

mártonb Járnitanuló

Most ben vagyok, enged mindent!
    CSAK nem merek kilépni.:oops:

20. Csibecsicsereg

Csibecsicsereg Utánpótlás-írogató

Csatlakozom az előttem írókhoz, semmi nem történt...ugyan olyan lassú és élvezhetetlen a játék mint már két napja folyamatosan.A gépem tökéletes, az internet sebessége kifogástalan. ID 2006900

bogika1956 és mártonb kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.