Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Szemecske-

-Szemecske- Aktív író

Sziasztok!Sajnos nekem ez sem jött össze. :-( https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/imgs/M76A Csak a napraforgókhoz van szerencsém.:)

2. serenge2

serenge2 Junior szaki

Szia!
    Hány órát jelent a kompenzációs csomag ma délután?

Zsuzsikan és Lenczy kedveli ezt.
  3. kokuszka79

kokuszka79 Utánpótlás-írogató

Boldog Mikulást kívánok! Tudom, hogy a lelassuláson dolgoznak, köszönöm.Az lenne a kérdésem, hogy ha nem kattintottam volna a 200 %-os bónuszra, később is igénybe lehetett volna venni, mondjuk az ünnepek alatt vagy elveszik.Nekem nem volt gond, mert még mindig több, mint 400 óra aratóm van.Megjegyezném, hogy nyögve nyelősen végig arattam a farmot, még a szigetnek van egy része, ami nincs kész, ezért léptem be újra.Még annyit, hogy minden területnél 1x, de volt, hogy 2x megjelent a leállítás, pedig csak a farm volt bekapcsolva és a CCleanernél is kiderül, hogy a Firefox problémás.Talán szerencsésebb lett volna kuponban megkapni a 200 %-os bónuszt is.Az alsó sorban vannak a különleges ajándékok, mint a 6. nap után a 200 %-os bónusz. Ezeket lehet majd 26-án is kiváltani összegyűjtve? Köszönöm a választ.

4. kovaszosuborka81

kovaszosuborka81 Utánpótlás-írogató

Nagy dilemma előtt állok.Holnap nem biztos, hogy sokat ráérek és az előttem szóló nem írta, hogy a 6. nap alatti bónusz mennyi időre szól. Ha ma nem váltom ki, akkor csak FA-val lehet kiváltani vagy mi lesz? Köszönöm a segítséget.

5. Sylja

Sylja Fórumgróf

Sziasztok!
    Az említett bónuszokat később is ki lehet váltani farmarany nélkül.
    Idézek az ismertetőből ( #3):
    "- Minden azonos színű szakasz végén van dobozos ajándék (bónusz ajándék) is az eventablak alsó részén látható kisvonat egy-egy kocsijában.
    Ezek akkor vehetők birtokba, ha a saját színű szakasz számsorának minden ajándéka már kiváltott.
    (A kisvonat kocsijaiban látható ajándékok a feltételek megléte mellett az akció egész ideje alatt nyithatók, halasztható más időpontokra is a kibontásuk. (
    Nincs a későbbi nyitás miatt farmarany fizetés!)"

Sali~*.*, -BombadilToma-, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  6. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az ismertetőben megjelent vonatkozó részt idézem:

- Minden azonos színű szakasz végén van dobozos ajándék (bónusz ajándék) is az eventablak alsó részén látható kisvonat egy-egy kocsijában.
    Ezek akkor vehetők birtokba, ha a saját színű szakasz számsorának minden ajándéka már kiváltott.
    (A kisvonat kocsijaiban látható ajándékok a feltételek megléte mellett az akció egész ideje alatt nyithatók, halasztható más időpontokra is a kibontásuk. (
    Nincs a későbbi nyitás miatt farmarany fizetés!)

A bónusz 72 órára szól.

Kuzdern, aida2330, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  7. kokuszka79

kokuszka79 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen.

Köszönöm szépen.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 6.12.23
    Kuzdern, Sylja és aida2330 kedveli ezt.
  8. chili48

chili48 Törekvő

Sziasztok! Nálam nem jelent meg a kompenzációs csomag!-.-

Zsuzsikan kedveli ezt.
  9. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Nagyon nem értem mit hogy hova??Milyen kisvonat??!!

10. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Tanulmányozd alaposan a kalendáriumot, biztosan meg fogod találni a kisvonatot.
    De itt egy kép is az ismertetőből: #3

Baby72 és marcsi5556 kedveli ezt.
  11. -adream-

-adream- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!A kompenzációs csomag még nincs?

12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Baby72, Kuzdern és szöszi50 kedveli ezt.
  13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

szöszi50 kedveli ezt.
  14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szió!
    Á dehogy, ma gép előtt is alig voltam.
    Nem vettem még át, hiszen nincs is pontos idő megjelölve, ami szokatlan.
    Reggel majd biztos fel ugrik az ablak róla.
    Bár hogy őszinte legyek érdekesnek tartom, hogy a nov.24.-ei leállós miatt kapjuk,
    mikor azóta folyamatosan vacak a játék.
    Nem tudom megjavult e már, mert nem ültetek és egyenlőre nincs is szándékomba.

Neni60, Kuzdern, szöszi50 és még 1 ember kedveli ezt.
  15. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

hol van melyik a Hirek menű pont

16. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Nálatok sem volt még a kompenzációs csomag,vagy nem mindenki kapja meg!Mivel a játék nem csak azóta rossz hanem még most is!Tele a hócipőm,most nem is eventezek!Boldog Mikulást mindenkinek,jó nagy csizmába sok ajándékkal.(hátha itt is kapunk valamit)xD;)

GA-BI-O-Farm és Kuzdern kedveli ezt.
  17. csendi1

csendi1 Fórumprofi

Sziasztok! Még nálam sincs! (elveszett a Mikulás nagy puttonyában)-.-

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  18. marcsi5556

marcsi5556 Fórummogul

Köszönöm szépen!

aida2330 és Sylja kedveli ezt.
  19. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    A Kompenzációs csomag holnapra tolódik. Hivatalos hirdetményeknél található a közlemény!
    https://board-hu.farmerama.com/thre...átvehető-2023-12-06-12-13.24294/#post-1360304:)

Utoljára szerkesztett: 7.12.23
    Kuzdern, Sylja és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  20. szinusz

szinusz Haladó

nem találom a hírek menüpontot!!!id:1296664

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.