Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A Búvárbolt a Ki lehet az? - nevű gazdaköri feladatsor főnyereménye. Ellenőrizd a teljesítést, akkor hamar kiderül, valóban megszerezted-e.

2. Szama

Szama Fórum veteránja

Köszönöm a gyors választ! Közben rájöttem, hogy teljesen belekavarodtam itt a dolgokba :D...a bajusz-szalon van meg...annyi új dolog lett mostanság a farmon, hogy képtelen vagyok 100%-osan követni...sajnos titokólak hiányában a búvárbolt még nincs meg, de majd egyszer az is meglesz..Mégegyszer köszönöm! Kellemes ünnepeket és szép hétvégét!

3. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello'
    Sehol nemtalálom a nyúlon nyert orion tenyészetemet. SOS!

4. -East17-

Szia!

Az állatok menüjében kell lennie, ha még nem tetted ki. Frissíts vagy lépj ki és vissza majd ellenőrizd ismét.

5. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Sehol nem találom,kiléptem, beléptem. ID 24400208

6. -East17-

Így van, nem találhatod, mert már kitetted tegnap és ma reggel le is arattad (04.04.2015, 08:00:16), majd az állatot (ami egy egér ól lett) valószínűleg betetted a menübe.

7. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Fogalmam sincs, jó helyre írok-e, de szeretném megkérdezni, hogy pikniktakarót hogyan tudok előállítani?
    Átnéztem a műhelyes termékeket, gazdakört, titokzatos tenyészet témákat az Enciklopédiában.
    Nem leltem...:)
    Van egy sanda gyanúm, hogy mint a sajtgazdaság, ez is egy event végén kapható nyeremény volt, ugye?

8. -East17-

Szia!

Így van, tavaly volt egy kempinges event, abban kaphattuk a Textilmalmot ami előállítja.

9. holhosjánosné

holhosjánosné Törekvő

Azt szeretném megkérdezni,hogy az event során megszerzett ajándékokat hol tudom megnézni ? Valamint hol találom a választ a kérdésemre ?

10. -East17-

Szia!

Az event jutalmairól nem készül lista, így nincs mód összesítést nézni, sem menet közben, sem az event végeztével.

Nem találtam más hozzászólást tőled, ami kérdést tartalmazott volna.

11. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Hűű, köszönöm a gyors válaszod. :)
    Lenne még egy kérdésem: Van esetleg valahol egy összefoglaló ezekről?
    (sajtgazdaság, búvárszemüveg, arany bajusz, party malomlapát, textilmalom)

12. -East17-

Nincs összefoglaló külön az eventnyereményekről. Mindegyik ilyen jutalom ól csak az akkori event ismertetőben szerepel.

13. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Rendben, átbogarászom unatkozós időmben majd, köszönöm :)
    Kellemes Húsvéti Ünnepeket, szép napot! :)

14. DJ-SLÁGERGYÁR

DJ-SLÁGERGYÁR Fórum-zöldfülű

Szép estét:)
    Még nem osztogattam csokrot a nyuszinak,ezért érdeklődnék ha csak a szigeten tenném akkor ott csak szigetes ajándékot kaphatnék?
    Előre is köszönöm a segítséget,és boldog ünnepet kívánok.:):)

15. Anikó1961

Anikó1961 Törekvő

Szia!
    Bárhol, bármilyen ajit kaphatsz, mindegy hogy hol eteted a nyuszkókat

16. Edit1

Edit1 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

kezdő játékos vagyok!Jelenleg fut egy event aminek a célja,hogy a nyusziknak csokrot kell átadni!A csokorhoz ügyebár liliom,tulipán és orchidea szükséges.A liliomot megtaláltam és gyártom is ezerrel,de sajnos a másik kettőről halovány lila gőzöm nincs,hogy honnan tudnám beszerezni!jelenleg 11-es szinten vagyok.Én csak gondolom,hogy a tulipánt és az o.-át csak később tudom termelni..gondolom,vagy én nem veszek észre valamit?
    Ha viszont úgy van ahogy gondolom és csak később tudok,az előbb említett két virágot termelni,ültetni,stb. akkor miért van az event?
    Esélyem nincs tojásokat gyűjteni ami nagyon elszomort így húsvét alkalmából :p:)

Előre is köszi a választ!

apuci30 kedveli ezt.
  17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

tulipán 36-os szinttől van orchidea 16-17-es szinttől kb így sajnos nem tudsz mit tenni és jó stratégiával és kellő segítséggel is minimum 2 nap mire 36-os lennél nekem anno 1,5 hét volt kb az első 40 szint de ittültem a nap 24 órájából 25 :)

Lillapilla73 kedveli ezt.
  18. -East17-

Szia!

Jól gondolod: az orchidea a 15. szinten, a tulipán a 36. szinten elérhető.

Egy-egy eventet nem mindig lehet úgy kitalálni, hogy azt minden játékos tudja csinálni. Minden fejlődésen alapuló játéknak az a célja, hogy haladj előre. Az az event senki számára nem szórakoztató, ha 2 tyúkot meg 10 salátát kell beadni. Aki most teljesíteni tudja, az is volt kezdő, és ő sem tudott minden feladatot végrehajtani. Haladni kell, szinteket lépni szorgosan és hamarosan te is bele tudsz vágni a feladatokba.

Edit1 és csopke1 kedveli ezt.
  19. Edit1

Edit1 Fórum-zöldfülű

Köszönöm a válaszod!Sajnos igen messze van még a 16-17,nemhogy a 36-os szint. De tetszik nagyon a játék... nem adom fel 8)

20. Edit1

Edit1 Fórum-zöldfülű

Neked is köszönöm a választ!Igazad van,csak hisztiztem egy kicsit ;)
    Komolyra fordítva a szót,azt hittem én néztem el valamit,és én nem látom azokat a virágokat,de örülök,hogy nem így van.Ha már nincs event legalább én ne legyek vak és gyagya ...

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.