Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bonita333

bonita333 Rutinos

Köszönöm szépen :)

2. belovics57

belovics57 Járnitanuló

Szia! a kacsa csőrű emlős ólját , hol és mikor lehetett nyerni .sajnos nem vagyok mostanában sokat a farmon. köszönöm a válaszod Boldog húsvétott.[QUaOTE="bonita333, post: 211179, member: 15026"]Köszönöm szépen :)[/QUOTE]

3. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

A kacsacsőrű ólja titokzatos tenyészetből fejlődhet ki.

4. zsuzsa514

zsuzsa514 Aktív író

Azt szeretném megkérdezni hogy a napfény,holdfény,virágok nyereményt miért nem tudom a kergekertbe kirakni?
    ID: 20744606

5. -East17-

Szia!

Mert bahama TP-t ad, tehát a szigetre vagy a kincsesbe teheted ki.

6. inzsolzsombor

inzsolzsombor Utánpótlás-írogató

7. -East17-

8. -panama12-

-panama12- Aktív író

Szia.Szeretném,ha segítenél meg keresni a boldog nyuszimat,mert nem tudom hova raktam ki.A gülütojás a szigeten van,de a nyuszit nem látom. ID 13950512 Köszönöm,ha segítesz.

9. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok.
    csak azt szeretnem jelezni hogy kezd tulzasba menni a viz ado,mar 1 jo parszor megtortent ,hogy vettem 300 db -ot es kaptam 10-20-al kevesebbet de ma reggel mar mind a 300-t lenyulta a penzt is elvette a vizet is nem az penz zavar annyira hanem maga az esetek,en ugy szeretem ha valamit kifizettem akkor kapjam is meg

Utoljára szerkesztett: 7.4.15
  10. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek figyelmesen olvasd el, az alábbi linket megnyitva található ismertetőt: https://board-hu.farmerama.com/inde...-a-kilépéssel-frissítéssel-kapcsolatban.2088/

11. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A Boldog nyuszi dekorációs elemet a Kincses szigeten a menü-sor mellett az Ízmámor tárgy "társaságában" találod.

12. mari0248

mari0248 Utánpótlás-írogató

Lehet, hogy rossz helyen kérdezem, de hol találom a matricáimat?

13. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

14. mari0248

mari0248 Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ.

_tHUNder_ kedveli ezt.
  15. KövesiJné

KövesiJné Járnitanuló

Nem tudom, hogy jó helyre írok,de már 102 csokrot beadtam és még csak 99-et mutat.KövesiJNé id. 2334486

16. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

17. -panama12-

-panama12- Aktív író

Nagyon köszönöm meg van a felhőre tettem őket.Szeretném a segítséged kérni még.Van lelkes zsűrim,elragadott zsűrim,de nem tudom kirakni őket,miért nincs meg az alapom? A másik bahamás a doki küldetés 2,azt sem tudom ki tenni ,nem tudom milyen feladatban szereztem. Köszönöm,ha felvilágosítasz ,kedvaes Laboviti.

18. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

Szia!
    Az ilyen esetekben érdemes áttanulmányozni az eventes részleget és kikeresni, hogy az adott tárgyat melyikben nyerhetted meg:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/eventismertetők.281/

A zsűris dekorációs elemek a küldetések között találhatóak meg:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-2#post-46131

19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Egy nem éppen aktuális témával kapcsolatos kérdésem lenne. Nézegettem a pajta készletemet és nem találom a nublonos eventkor vásárolt, nem emlékszem port vagy kristályt vettem, de nem használtam fel. Pár hónapja még ott volt, most nincs.
    Szeretném tudni miért nem találom. Köszönettel: iboly54 ID:37916177

20. zpepe26

zpepe26 Utánpótlás-írogató

Sziasztok,
    az új malommal kapcsolatban kérdezem, hogy ha mind a két lehetőségbe beraktam tápkeverést, azaz van a várólistámon is egy táp, akkor hogyan tudom megnézni, hogy milyen táphoz milyen alapanyag kell, mert amint berakom a várólistára a második tápot, eltűnik ez a lehetőség.
    Köszi: zpepe26

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.