Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. paloooo

paloooo Fórumelemző

...itt folyamatosan csak a problémák elhárítása történik! Ez már szánalmas!
    Azonban a vásárlási reklámok azok jönnek folyamatosan!

marutea, jazmin15, holdbarát és 4 más kedveli ezt.
  2. spora04

spora04 Járnitanuló

Sziasztok! Felemelő idegi érzés, hogy kettőkor kezdődött az event és még nem lehet belépni a játékba. Ez minden alkalommal így megy. Nem lehetne valamit tenni ez ellen? Köszönöm a választ. Tisztitottam, kiléptem stb. ez a javaslat nem opció. I.D.33897898

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

4. breky73

breky73 Járnitanuló

Sziasztok!Másnál sem működik a farm?Már 45 perce próbálkozom és nem tudom elkezdeni a játékot :(

5. Dolphin

Sali~*.* és melcsi67 kedveli ezt.
  6. Ecóka2

Ecóka2 Fórum ismerője

Sikerült végre belépni, Rackó rendben, de a napi tortát nem adja. Ezek után kérdéses, hogy az eventes felröppenővel mi lesz. Inkább kilépek, majd 1-2 óra múlva megpróbálom. "Boldog" születésnapot! 13 évnyi játék után szép kis ajándék!

holdbarát és magika kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    ha ellenőrzést szeretnél kérni a tortához, kérlek hozz Farm nevet és Farm ID-t, ezek nélkül sajnos nem tudok érdemben segíteni.
    Megértésedet köszönöm!

8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Gyopárvölgy újrahasznosítója megtréfált...
    3 db 40 órásat indítottam... Az első indításnál növényt pontosan 600 cikóriát és egyebeket... -nem jegyzeteltem tettem bele...
    fagyást követően a betett dolgok eltűntek.. az újrahasznosítót új feltöltéssel lehetett elindítani amibe már nem került növény...
    Ez is szülinapi ajándék volt;) - 600 cikória.... meg mittudomén mi... Kösz Bp;)

-Holdfeny- ID: 23159877

Andzsi1971 kedveli ezt.
  9. sosoump

sosoump Fórum nagymestere

Szia Dolphin!
    Nem arra nem gondoltam!!! Söt tovább megyek eszem ágában sincs erre /arra gondolni. Nem az én feladatom,
    Engem egy dolog érdekel az hogy játszani tudjak.

Borzas.Kata, Éva0315 és bogisaci60 kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    igen, mi is ennek örülnénk. De a hibaelhárításban nem tudok részt venni, mert nem a szakterületem.
    Így nem tudunk mást tenni, mint türelmesen várakozni, hogy az Illetékesek elhárítsák a hibát.
    Megértésedet köszönöm!

farmerSS, Sali~*.*, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  11. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Ennyi pénzért, mint amennyit beszed a BP a játékosoktól, azért illő lenne tisztessséges játékélményt nyújtani. Kínlódni ott van a VV...
    Nem akarom elhinni, hogy nem lehet egy profi, hozzáértő csapatot találni, aki megfelelően karbantarja a játékot. És igen, a vásárlások akkor is működtek, amikor pár hónapja a támadások miatt egyesek már attól féltek, hogy elvesztjük a farmunkat...

Szomszika, Caccus, NagyG1950 és 11 más kedveli ezt.
  12. kaposvarine

kaposvarine Járnitanuló

De minden event játék kezdésekor hibával indul a játék??? A pörgetéseknél a megnyert dolgok ideje már pörög, mire elindul majd a játék, addig már azok ideje lejár ! Bosszantó ! Azt nem lehetne feléjük közölni, hogy inkább lenne vagy kevesebb, vagy későbbi időponti inditása az eventeknek, de a megadott időpont az biztos lenne. ! Felháborító !!

13. KDCSAPAT!

KDCSAPAT! Fórum-zöldfülű

Csak ugy száguld a betöltés és az aratás: 5-perc mire le aratnak a Munkások 1-mezőt!!!
    Köszönöm hogy ilyen jól megcsináltátok!
    minden aratás közben várok még 10-12 percet!!!

mártonb, melcsi67, Caccus és 2 más kedveli ezt.
  14. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Majdnem azt írtam, hogy műxik, de az barokkos túlzás lenne!
    Kínlódik.

15. melcsi67

melcsi67 Haladó

Katasztrófa ez az egész!!!!!!:(:(

Katasztrófa ez az egész!!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.1.24
    mártonb kedveli ezt.
  16. mártonb

mártonb Járnitanuló

Hurrá!!!
    sikerült 20-perc alatt kirakni a 5-éves gyereknek való PUZZLE-t!!!
    GRATULÁLOK FARMERAMA csapat!
    Megint jól működik a játék!
    Még Jó hogy ÉN pénzt erre a sz@rra nem költök!!!!

wacek54 és fankostepsi kedveli ezt.
  17. *goldfarmer*

*goldfarmer* Haladó

Sziasztok!
    Érdeklődnék, hogy a prémiumtagságnál változott az, hogy ha nem mondom le akkor folyamatos az előfizetés?
    Nem emlékszem, hogy decemberben mikor vásároltam, de ha jól emlékszem tegnap vagy tegnap előtt még nem kellett vízet vásárolnom, most érdekes módon 1921 egységnyi van, eddig 450 volt.
    De a lényeg az eventnél olvastam, hogy a prémiumgazdák ültethető gazt kapnak, nos én 5-5 növényt kaptam csak, meglepődtem, és amikor megnéztem a villánál legnagyobb megdöbbenésemre nem aktív a prémium előfizetés? Ez hogy lehet, én nem mondtam le, persze buktam a + növényeket is

Vagy ez a prémium plusznál nem érvényes, megnéztem a levelezésben 23.dec.25-én vásároltam, te hát még ma érvényes a tagságom, viszont a + eventnövények nincsenek sehol!!!
    ID: 27442776

18. Hafanana

Hafanana Járnitanuló

Szia!

Kollégám ellenőrzése alapján
    25.01.2024 - 14:54:35 -kor 600x cikóriát, 28x nagy szerszámkészletet és 2x alap humuszt adtál be.
    Utána 25.01.2024 - 14:55:27 69x nagy szerszámkészletet, majd 25.01.2024 - 14:59:41 24x nagy szerszámkészletet, 2092x gyújtófát és 123x közepes szerszámkészletet adtál be. Összesen 3 átalakítást indítottál el. Jelenleg mindhárom aktív, dolgozik nálad.

Sali~*.* és aida2330 kedveli ezt.
  19. Hafanana

Hafanana Járnitanuló

Szia!

Kollégám ellenőrzése alapján 2024-01-25 14:00:16- kor lejárt a prémium plusz előfizetésed, ami nem újult meg, a + eventnövényeket ezért nem írta a rendszer jóvá.

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. *goldfarmer*

*goldfarmer* Haladó

Erre én is rájöttem!
    De a GYIK-ban ez van:
    "A prémium illetve a prémium plusz előfizetés 1 hónapra érvényes. Ha a lejárata előtt nem mondjuk le, az előfizetés automatikusan határozatlan időre megújul, illetve 1 hónap felmondási idővel bármikor lemondható."

De nem mondtam le!

Utoljára szerkesztett: 25.1.24
    -Holdfeny-. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.