Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Edit0209

Edit0209 Utánpótlás-írogató

Szialsztok! Van bahafűvészkert I. szintem tele, most teljesítettem a gazdakörben a 2. szintet és nem tudom használni, a meglévőt nem engedi bővíten, szóval akkor nem tudom hova lett a teljesítményem....az egyes szintem tele van fákkal. Köszönöm

Edit

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a többi országtól olyan visszajelzések érkeztek azt követően, hogy élesbe állították az új gombot, amiről 19:06-kor ment ki a Hivatalos kommunikáció, hogy a játék rosszabb lett, a mi fórumunkon nem volt ilyen jellegű jelzés, sőt mi Modik azt tapasztaltuk, hogy kicsivel jobb lett a helyzet utána - mi ezt a visszajelzést adtuk. Aztán a Központban mégis azt a döntést hozták, hogy megpróbálják mi lesz, ha leállítják. Ezért írtam, hogy a többi ország visszajelzése alapján hozták meg a döntést. De mint azt a friss bejegyzésekből láthatjuk, nem mindenkinél hozta ugyanazt az eredményt az event leállítása sem. Van akinek most gyorsabb lett a játék, van akinek ugyanúgy akadozik. Nincsen kettős mérce.
    Megértésedet köszönöm!

3. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Szia! Nem működik, eltűnt az event.

4. zagimichna

zagimichna Fórumszaki

Sajnos, be kell állnom a sorba, nálam sem javult a helyzet, mindegyik böngészőben (Chrome, Edge, Firefox) ugyanolyan lassú a játék mint az event kikapcsolása előtt.

évaauth kedveli ezt.
  5. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Sziasztok!
    Hol találom a..... Hivatalos közleményeket.... én csak Hivatalos Hirdetményt és Technikai Hirdetményt találok, Hivatalos közleményt nem. Gondolom ez egy új elnevezés a Fórumban, hisz nagybetűvel lett írva... Hivatalos .... elnevezés. Sajnos elsőre nem találom, lehet valamelyik címnek az alcíme.
    Azért keresném, mert Dolphin moderátor erre hivatkozik, azonban én nem találok ilyen címzést. Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy olvasni helyettünk/helyettem ne kelljen neki.
    Remélem jó helyre írtam, és nem törli valamelyik moderátor, és helyezi át valahova értesítés nélkül, hogy sose találjam meg a kérdésemre a választ. Előre is köszönöm.

Kedves Játékosok!

Ahogy azt előre jeleztük számotokra Hivatalos közleményben és itt a Csevegőben is, a Központ az eventet lekapcsolta, ezért nem elérhető jelenleg.
    A beérett növényt le tudjátok aratni, az bekerül a Pajtátokba, új event növényt nem tudtok ültetni addig, amíg áll az event.

Jelenlegi információink alapján reggelig nem fogják visszakapcsolni, így éjjelre ültessetek hosszú növényt, s majd akkor arassátok, ha újraindult az event, s így tudtok felröpit gyűjteni - persze ez csak egy ötlet részemről.

Ahogy írtam a tájékoztatóban, mindenkinek elmentik a leálláskori állását, megmaradnak a lehívott puzzledarabok, az elkészült puzzlek, a folyamatban lévő képek, a legyártott malomtermékek, a Pajtában lévő felröpik és eventnövény.

Amint kapunk újabb információt, azt is megosztjuk Veletek, kérlek nézzétek a Hivatalos közleményeket, mert olvasni helyettetek nem tudunk.

Megértéseteket és türelmeteket köszönjük továbbra is,
    a Farmerama csapata

Utoljára szerkesztett: 29.1.24
    szazsu1025 kedveli ezt.
  6. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Hivatalos közlemények összefoglaló neve a Hivatalos hirdetmények és a Technikai hirdetmények, az Eventek és a Fejlesztői blog topikoknak, itt tesszük közzé az összes hivatalos információt, amit a Központtól kapunk:
    upload_2024-1-30_0-8-31.png
    Remélem tudtam segíteni a válaszommal, s elnézést, ha problémát okoztam a fogalmazásommal.
    Szép estét!

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. hzsoka

hzsoka Aktív író

Szia! Tegnap egy másik topicba már jeleztem a Gyopárvölgyi problémámat, de nem kaptam választ. Gondolom az event körüli gondok fontosabbak voltak. Szóval, a Főtéri feladatnál teljesitettem az Elhasználódó kapacitást, de nem kaptam meg a jutalmat. Nem lett kipipálva a teljesités. A másik két feladat rendben volt. hzsoka ID:31204778

8. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

Köszönöm szépen !

9. melcsi67

melcsi67 Haladó

Szia! Egyet értek,semmivel nem lett jobb!!!Több gépen,több programon sem működik normálisan!Katasztrófa már ez az egész!

kovácspissti, Caccus, NagyG1950 és 2 más kedveli ezt.
  10. -MacKay-

-MacKay- Utánpótlás-írogató

Nekem nem lett gyorsabb az event és a játék is úgy működik, mint az event alatt. Sokszor kell frissíteni, hogy tovább tudjak lépni. Szerintem sok mindenkinél ez a helyzet, csak már belefáradtak a panaszkodásba, hiszen általában nem sok értelme van.

évaauth, wrola, Jucus1949 és 2 más kedveli ezt.
  11. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Köszönjük szépen a visszajelzést.
    A tapasztalatokat továbbítjuk folyamatosan a Központ felé. Amíg nem kapunk új információt, addig további türelmeteket kérjük.
    Köszönöm:)

12. Luminary

Szia!

Köszönjük a türelmedet!
    Alice a 23-as feladatban 4x tároló kapacítás bővítést kér az elhasználódók kategóriában, jelenleg 3 fejlesztést hajtottál végre, a 4-hez el kell érned a 28. szintet a Gyopáron.
    upload_2024-1-30_10-27-39.png

Jelenleg 25. szinten jársz, így Alice addig várakozni fog a téren, ezen többen is átestünk;).
    upload_2024-1-30_10-36-7.png

Utoljára szerkesztett: 30.1.24
    hzsoka és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Szia. Nálam is gondok vannak, sokszor anapraforgó forog csak, és majd elalszom a gép mellett.Tehát nem csak az event volt a ludas.

14. hzsoka

hzsoka Aktív író

Nagyon szépen köszönöm! Akkor igyekszem, nehogy Alice gyökeret ereesszen!:)

Kuzdern, Luminary és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. levi5

levi5 Törzsjátékos

Nyugodtan lehet jelezni a központnak, hogy a játék semmivel sem lett jobb...sőt még gyorsabban fagy le pláné ha gyopárra tévedek ,az F5 se segit csak ritkán. Érdeklődtem egy számitógép boltban ami foglalkozik operácios rendszerek telepitésével is, azt mondták ott a takaritás a gépben nagyon jó, de ha a játék szervere gyenge akkor lehet takaritani éjjel-nappal. Szerintük a játék kiszolgáló szervere nagyon gyenge és már nem bir el több terhelést, mert ugyebár a játékban mindig jönnek uj elemek uj játékosok meg miegyébb. Cserélhetünk y-szor windowst meg gépet ameddig ott fent a kiszolgáló szerver nem működik ahogy kell a játék se fog.

Neni60 és missuzy_53 kedveli ezt.
  16. kovácspissti

kovácspissti Törekvő

Nagyon sok hozzáértő jelezte már, hogy a központi szerver kapacitásával van a baj.
    Erre mi a központ válasza?

Neni60 kedveli ezt.
  17. Luminary

Sziasztok!
    Köszönjük a visszajelzéseteket, a tapasztalatokat továbbítjuk folyamatosan a Központ felé. Amíg nem kapunk új információt, addig további türelmeteket kérjük.

Sali~*.* és levi5 kedveli ezt.
  18. plevi15

plevi15 Fórum-zöldfülű

Nálam érezhetően gyorsult a játék. Nem mondom, hogy száguld, de ahhoz a gyalázathoz képest, ami napok óta tartott, egész elviselhető. Lehet ma számítani februári eventnaptárra, vagy a mostani event probléma miatt a februári eventek nem is biztos, hogy lesznek?

19. Luminary

Szia!

A kapott visszajelzések továbbításra kerülnek a Központ felé, s hogy ezekből a Központ mire ad visszajelzést, mire nem, erre nincsen ráhatásunk. Amit kapunk hivatalos közleményeket azt a továbbiakban is megosztjuk Veletek, ahogy eddig is tettük. Megértésedet köszönöm.

joti54, Sali~*.* és levi5 kedveli ezt.
  20. Luminary

Szia!

A Baha füvészkertbe maximálisan 8 fát tudunk behelyezni,- amennyiben megcsináltad a fejlesztéshez szükséges Gazdaköri feladatokat és minden szükséges hozzávalóval rendelkezel, ami kell a 2. szint aktiválásához, vagyis az ablakok kinyílásához. Kérlek ellenőrizd, hogy jelenleg mennyi fád van a Füvészkertben, valamint a pajtában van-e mindenből elegendő építőanyag a fejlesztéshez,- ha szükséges. A Gazdaköri feladatokkal építési terveket tudtál szerezni, amik nem vesznek el, ha már az első Füvészkertet felfejlesztetted max-ra. Jelenleg 7 db Füvészkert érhető el a Bahán, ha veszel újabb Füvészkerteket, akkor a megszerzett építési terveket azok bővítésére tudod használni.
    Bővebben itt tudsz a Bahamás raktárházakról olvasni.:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/füvészkert-a-második-raktárház.14072/#post-751095

Amennyiben ellenőrzést szeretnél kérni, kérlek hozz Farm nevet és farm ID számot mert, anélkül nem tudunk további segítséget nyújtani.
    Együttműködésedet köszönöm

-ágianyu33-, alex0824 és Dolphin kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.