Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. katka78

katka78 Utánpótlás-írogató

Valamit akkor el néztem.Bocsánat!

2. _tHUNder_

_tHUNder_ Fórum császára

3. lompi01

lompi01 Kivételes tehetség

bónuszt mikortól lehet beváltani? próbáltam, de érvénytelen, köszi a választ!

4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Az ajándékkód aktiválható. Kérlek a beváltásnál figyelj a kis és nagy betűkre is.

5. HolabögRém

HolabögRém Utánpótlás-írogató

Sajnos az új malom okozott néhány problémát. A gondok főként azokat a játékosokat érintették, akik a Bálint-napi felhősornak köszönhetően megszerezték a "fürge malom" bónuszt.

Ezt írta Varun, de nem értem.Nekem meg van a Bálint napi felhősor, de mi köze ennek a fürge malomhoz??

6. Laboviti

Szia!
    Az alábbi felhősor bónusza van hatással a malomra:

Ámor felhősor csomag

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/az-égig-érő-paszuly.592/

7. HolabögRém

HolabögRém Utánpótlás-írogató

Kösz, hogy válaszoltál.
    Már értem, hogy ez nem az event során megnyerhető hanem megvásárolható volt.
    Üdv:Bögre

8. FalusiBika

FalusiBika Aktív író

Sziasztok! Szerintem valami nem kosher az új malomnál. Eddig 32 óra alatt állitott elő 8 szupertápot,jelenleg 36 óra alatt állítja elő! Van fürge malmom ráadásul az ajándék bónuszt is aktiváltam. Miért lett 36 óra a 8 szupertáp előállítása? Megemelték az előállítási időt?

9. Laboviti

Szia!
    Az általad is jelzett problémát már jeleztük a központba. Amennyiben bármilyen új információ érkezik az üggyel kapcsolatban, azt megosztjuk Veletek.

10. FalusiBika

FalusiBika Aktív író

Rendben van! Köszönöm!

11. zsona416

zsona416 Fórum bárója

Sziasztok!

A malommal van nekem is problémám, most indítottam 6 db szupertápot, felhősorral és fürge malommal, eddig ez felhősor nélkül is 24 óra alatt lement, most 25 óra 40 percet írt ki.

Zsona

12. mutyika028

mutyika028 Fórum-zöldfülű

mutyika028 ID52336782.Azt szeretném kérdezni,hol találok egy magyar leirást a malom müködéséröl,beállitásairol.

13. Laboviti

14. Laboviti

Szia!
    Az általad is jelzett problémát már jeleztük a központba. Amennyiben bármilyen új információ érkezik az üggyel kapcsolatban, azt megosztjuk Veletek.

15. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

16. Laboviti

17. Pocakame

Pocakame Junior szaki

Szia Laboviti!
    Ha így van, akkor miért jelent meg újra a nyeremények között, miközben a sárkánytojás üres?

18. adrika1014

adrika1014 Utánpótlás-írogató

Szia Bahamán a 7es szinten vagyok de nem tudok hozzáférni a megnyitóhoz a gazdaköri küldetéseknél nem találom.köszi

19. Laboviti

Szia!
    A Megnyitó I. gazdaköri feladat táblázata: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/küldetések-a-gazdakörben.6870/page-2#post-46133

A következő "szobrokkal" kellene rendelkezned:
    • Cukornád (ingyenes)
    • Szőlő
    • Banánfa
    • Papagájröptető

Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/maja-majmok-szentélye.700/#post-30160

20. Laboviti

Szia!
    Egy hiba miatt történik ez. A központban már dolgoznak az anomália felszámolásán.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.