Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. bonba73_Gazda

bonba73_Gazda Fórumelemző

Szia Laboviti!

Nekem az volna a problémám hogy az elözö valdemarknál kiváltotam mindent,és most ujra megjelent minden megörültem és kiváltotam 1750pontért a Táltostorony,és már nem engedi kirakni sehova!
    kérdésem a következö olvastam hogy csak hiba miatt jelent meg akor visszakapom az 1750pontotom,ha elveszik a táltost?????????
    és ha nem veszik el mit kezdjek vele ha sehova nem engedi kiteni??????

2. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Javaslom, keresd fel a supportot egy méltányossági kérelemmel.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...sági-kérelem-téves-vásárlás-ignorálása.10876/

3. bonba73_Gazda

köszönöm a választ kedves Laboviti!

de nem fordulok a suporthoz ,mert sok csalodásom volt a suportal!akkor maradjon a menüben a táltos,ha már nem tudok mit kezdeni vele!csak evvel meg az a gond hogyha javitják és elveszik a menüböl akkor ugrik 1750pontom amit igazi pénzért vetem a zsetonokat!
    igy nagyon tanácstalan vagyok!!!!:(((((meg azért se merek fordulni a suporthoz,mert egyszer eltüntek a menüböl a közel a végeim ugy 40db akkor a suporthoz ordultam és aszt a választ kaptam hogy az nekem nem is volt a menümben!de az az igaság hogy azota valahogy visszakerült a menümbe 27db a 40db bol,ami álitolag nem volt!ezért is nincs már bizodalmam a supportal!egyedül 1-emberbe bizok a csocsoovb-ban mert az nagyon becsületes,de nem akkarom mindig az én problémámal zavarni!ezért irtam tanácstalan vagyok,és szomoru:(((((

4. Laboviti

A most fennálló szituációban, a helyedben én kérném a méltányosságot erre a játékelemre.

5. bonba73_Gazda

kedves Laboviti!
    mit irjak a mélányoságba engedjék kirakni valahova???vagy töröljék és adják vissza az 1750pontot????nem értem hogy irdod hogy kérjem a méltányoságot,kérlek ird le hogy kérjem hogy értsem én is kösszönöm segitséged!:)

6. Laboviti

A méltányossági kérelem tartalmazza: az 1750 zsetont szeretnéd visszakapni a Táltostoronyért cserébe.

7. bonba73_Gazda

kedves Laboviti!köszönöm a segitséged!csak azért fordultam a suporthoz mert nagyon szinpatikus volt a segiségnyujttásod és a segitséged,köszönöm:)nem ttudom mi lesz az eredmény:(

Még egy fontos kérdésem volna ha véletlen visszakapom a pontot,akkor ne váltsak ki semit,mert akor azok is elusznak ha javitják??????

Utoljára szerkesztett: 9.4.15
  8. Laboviti

Nyugodtan vásárold el a zsetonokat.
    A bódéban az új ajánlatok között van "ritkaság számba menő" kitehető dekorációs elem is. Az eszmei értéke alapján gondolom ezt.

9. bonba73_Gazda

kösszöm a segiséget kedves Laboviti!
    kiváltotam a kakas és a kupon kivételével mindent a pontokbol amit visszakaptam!:)kösszönöm segiséged:)

10. gesurin68

gesurin68 Járnitanuló

Ha kiváltottam a kódot, újra kell indítani a keverést?

11. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia gesurin68!

Igen, a jelenleg keverés alatt lévőt állítsd le, és indítsd újra.

12. gesurin68

gesurin68 Járnitanuló

Köszi szépen!

13. vadmacs81

vadmacs81 Junior szaki

Sziasztok!
    Örülök hogy megnyilt minden ablak a malomban.
    Nem lehetne megoldani hogy a malomban is megvásárolható legyen a víz?
    Előre is köszönöm a válaszotokat.

teke0411 kedveli ezt.
  14. Nildia

vadmacs81 kedveli ezt.
  15. PiszkosFred31

PiszkosFred31 Fórum-zöldfülű

Hello, nem tudom jó helyen járok-e, de olyan problémám lenne, hogy a mostani Vidámparkos event nem működik nekem. Amikor kiválasztom, hogy mit szeretnék játszani, bedobja az ablakot, hogy a belépő elveszlődik ha megszakítom a játékot (amit am is ki kell írni, tehát eddig nincs hiba), de miután ezt elfogadom, csak egy narancssárga felületet látok, és semmi nem tölt, vagy nincs folyamatban feladat, és levonja a belépőt, de játszani nem enged.

16. Nildia

Szia PiszkosFred31!

Nincs gond a vidámparknál, ezért az alábbi linkek segítségével tedd rendbe a gépedet, illetve próbálj másik böngészőről is belépni a játékba.

Futtass le egy gyors takarítást a CCleanerrel. Erről minden hasznos információ és letöltési lehetőség az alábbi linken :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...tik-cookies-törlése-ccleaner.6733/#post-21613

Valamint a Flash Playerben is töröld a sütiket az alábbi link segítségével, ez kifejezetten fontos :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21600

Flash Player mentett adatainak törlése :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/#post-21601

Ellenőrizd, hogy az általad használt böngésző, Flash Player milyen verzió, nem kellene frissíteni őket.

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/böngésző-és-a-flashplayer.6732/

Böngésző gyorsítótárának törlése, sütik törlése :

http://hu.bigpoint.com/farmerama/bo...rítése-a-sütik-cookies-törlése-ccleaner.6733/

Illetve nézd meg a játékot egy másik böngészőn keresztül is belépve ( Chrome, Firefox, Maxthon, Opera stb ) A takarítások ebben az esetben is szükségesek.

17. vadmacs81

vadmacs81 Junior szaki

18. FalusiBika

FalusiBika Aktív író

Sziasztok! Az lenne a kérdésem,hogy a piros és rózsaszín birkanyíró állomás egyformán 32 óra alatt érik be és mindkettő egyformán két birkagyapjút ad? Mikor megakarom építeni az ólakat jelenleg ezt mutatja.

19. PiszkosFred31

PiszkosFred31 Fórum-zöldfülű

Köszönöm, a gyors segítséget, sikerült :)

20. Nildia

Szia FalusiBika!

Az eltérés a tapasztalati pontban nyilvánul meg.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.