Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sajnos, mi sem tudtuk előcsalogatni a Nyuszidat. :(
    Segítséget kértünk a Központból.
    Így egyelőre türelmedet kérem válaszuk megérkezéséig. (Hétvége van, ünnepnappal megfúszerezve..., de azért reméljük, a türelem mielőbb Nyuszit terem a farmodon is :) )
    Kellemes Ünnepet addig is! :)

fcsilla kedveli ezt.
  2. GreenmesteRbá

GreenmesteRbá Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Elkezdtem az utolsó kirakómat. Elfogyott a hozzávalóm. Legyártottam pár darabot, visszamentem és eltünt amit eddig kiraktam. Úgy emlékszem arról volt szó, hogy ami kész megmarad a táblán és onnan lehet folytatni..... Segítsetek o_O GreenmesteR ID: 16533080

3. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Sehol sem tudom használni a kiváltott Prémiumot

4. Othep

Szia ismét.

Közben a Kolléga ellenőrzést is végzett a farmodon.
    Amennyit meg tudott állapítani:

Talán arra gondolhattál, hogy a Fák termése nem szüretelődik magától?

Ugyanis a fák automatikus szürete ki van a farmodon kapcsolva...

upload_2024-3-31_10-24-47.png

Tedd vissza a kis négyzetbe a pipát, és rendben lesz.

Korábban volt prémium+ csomagod is.
    De most csak a sima prémium csomagot vásároltad meg.

Emiatt ezeket az extrákat nem kapod / kaptad meg:
    • Gazda kincse (havonta 1x kapjuk meg): 1 farmbónusz láda II, 1 Piccolo titokzatos láda, 40 instafa, 40 növényszinkronizáló és 5 édes csere.
    • Alpesi termelékenység: átalakító és előállító hely dupla mennyiségű tárgyat állít elő egy hónapon át (az újrahasznosítást kivéve).
    Ennyi a különbség a 2 csomag között.

Kifejtenéd bővebben, mit nem tudsz használni, ha nem a fákra gondolsz?

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

Sziasztok, kérdésem az lenne, hogya teliholdon levő vetőmagok közt szereplő sárkánykontyvirág mire jó van hozzá valami gk, vagy event, amiért termeszteni kéne, ? semmit nem találok infót erre a farmokon? üdv csibegazda2014 ID 51330790

és még egy kérdésem lenne, miért csak 5 vadaskertet lehet, ha fórumba ez szerepel? Minden egyes földeden maximum 5 vadaskertet tarthatsz fenn egyszerre.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.3.24
  6. TOPI41

TOPI41 Kivételes tehetség

Egyiket sem tudom használni sem az arató vető paszulyt sem és ami még a többit kellene

7. Othep

Szia.

Valóban így szerepel az ismertetőben, hogy egy már rögzült puzzledarab nem kerülhet vissza oldalra frissítés, vagy kilépés után.

Sajnos, azt nem látjuk, hogy mit raktál ki kilépés előtt, hiába is ellenőriznénk.
    Csak a lehívott darabokat látjuk, a még üres játéktérrel.

Jelzem a problémát a kollégáknak, mivel tegnap mással is előfordult ez.

Tőled azt kérem, készíts a hátralévő képek esetében képernyőképet.
    (Készítsd el a képet, mielőtt kilépsz a játéktérről. Látszódjon a Tálcán bal alsó sarokban lévő óra.)
    És hozd nekünk, ha még egyszer előfordulna a hiba.

Remélem, többször nem fordul elő.
    Segítségedet köszönjük. :)

Kellemes Húsvéti Ünnepet kívánok! :)

8. Othep

A Prémium csomag nem tartalmaz Arató-vető munkásokat, Paszulyaratót.
    Ehhez Munkáselőfizetést kell vásárolnod valós pénzért, vagy Farmaranyért, illetve Munkáskupont aktíválnod.

A Prémium csomag ezeket tartalmazza:

• Farmvisszarendező
    • Havi 1x Gazda szerencséje csomag ajándékba
    • +8 küldhető ajándék
    • +8 szomszédhely
    • +5 eventnövény
    • +200 víz a tartályhoz és emellett újratöltődik (azaz sose ürül ki)
    • +800 adag trágya tárolása a trágyadombon
    • Fák automatikus szüretelése
    • +1 normál pörgetés Rackó látogatásakor
    • Turbómalom előfizetés
    Itt pedig elolvashatod, hogy mit hogyan kell használni, mi hogyan működik: https://board-hu.farmerama.com/threads/az-új-prémium-rendszer.14921/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

A Sárkánykontyvirágról itt olvashatsz: https://board-hu.farmerama.com/threads/a-telihold-event.3019/page-3#post-1375700
    Gazdakörije: A nyolckarú szörnyszitter

Minden típusú Raktárházadból 5 db-ot tarthatsz kinn egyszerre földenként, nem csak Vadaskertből.
    (Már amelyikből rendelkezünk jelenleg 5 db-bal.)
    A Raktárházak kihelyezhetőségéről a Központ döntött.
    Hogy miért így, nem osztották meg velünk, többet mi sem tudunk erről.

Kellemes Húsvéti Ünnepet kívánok! :)

10. barracuda117000

barracuda117000 Haladó

Sziasztok! Nem lehet játszani mert akadozik a játék, így a cirkuszban sem lehet semmit csinálni!!! Minek raknak be ennyi mindent egyszerre??? Komolyan mondom, már a család is észrevette, hogy tiszta idegbeteg vagyok ettől a farmerától!!! Takarítottam a gépet, két böngészővel és a klienssel sem gyorsabb. A piac is katasztrófa! Állítsák le az egészet, amíg meg nem javítják végre, hogy élvezhetőbb legyen a játék! Így nem fog sok ember vásárolni, ha lejárnak a bónuszok és az aratógép ideje, mire valamit tudnánk aratni! >:(>:(>:(

Na meg még annyit, hogy a szomszédaim már hetek óta nincsenek benn. 3 farmon ugyanaz a helyzet, mind itt hagyja a játékot! Gondolom az okostojások azt hiszik, hogy azért, mert kevés az event!!!

Utoljára szerkesztett: 31.3.24
  11. hzsoka

hzsoka Aktív író

Köszönöm szépen, megtaláltam! Boldog Húsvétot !

Othep kedveli ezt.
  12. Tundeati

Tundeati Utánpótlás-írogató

Már megint mi történt? Nem tudok aratni mert semmi sem működik! Kapok kompenzációt a kimaradt aratásért? Vagy rendelnem kellene valamit hogy játszhassak?

13. Erzsi7306

Erzsi7306 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Segítséget szeretnék kérni. Már kint vagyok a Bahamarán régóta. Mi az ami miatt nem tudok a piacon vásárolni és eladni Bahamara termékeket? Milyen feltételem nincs meg hozzá?
    Köszönöm a mielőbbi választ.
    Erzsi7306 gazda

14. csibegazda2014

csibegazda2014 Törekvő

köszönöm a gyorsválaszt, de bocsi nem értem, hogyha már rendelkezünk 5 db vadaskerttel, hiába van ugye 3 db terület,: erdei tisztás, szántó,főfarm akkor is csak összesen 5 db vadaskertünk lehet? mert ha így van nagyon félreérthető a kiírás:5 db-ot tarthatsz kinn egyszerre földenként ♥
    >:(

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.3.24
  15. Othep

Szia.

Utánajártam.
    Nincs hír problémáról.
    Nem tudom, mi történt, nálam kliensben minden rendben.

Tavaszi szünet, Ünnep, mindenki otthon van, terhelik a nethálózatot, jobban, mint hétköznap.
    Sajnos, csak a szokásos dolgokat tudom javasolni segítségül: Másik böngészőre váltás, vagy böngészőről kliensre és fordítva, vvifi-ről kábeles netre váltás az erősebb jel miatt, router pihentetés, valamint ezek a javaslatok: https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

Áldott Húsvétot kívánok! :)

vihence, aida2330 és Swartsch kedveli ezt.
  16. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    A Piactéren alapból a farmos növényeket látjuk, akkor jelennek meg a bahás dolgok, ha a bal oldalon aktív a baha-raktár ikonja (zöld a gomb háttere, 1 kattintással tudod aktiválni).
    Lehet, hogy nem kattintottál rá?

aida2330, -ágianyu33- és kigyo51 kedveli ezt.
  17. Othep

Nem.

Egy területre maximum 5 db-ot tehetsz, a fennmaradót kiteszed másik területre.
    Példa:
    Most a játékban 7 db Vadaskert van, összesen.
    5 db-ot kiteszel a Főfarmra, 2 db-ot a Szédült szántóra.
    Ha 10 db lenne belőle, akkor 5 db-ot ide, 5 db-ot oda, vagyis mindent használhatnál.
    Melléjük rakhatnád a többi Raktárházat is, de fajtánként csak 5-5 db-ot maximum, 1 területre.

18. GreenmesteR

GreenmesteR Haladó

Köszönöm a válaszod. Sajnos ez nem jó hír, mert azt hiszem , már kb 13 kockát elhelyeztem. Amit látsz lehívva, az a következő adag volt, amivel be szerettem volna fejezni. Most akkor csinálhatom előről , plusz munka, ültetés :( Ráadásul a játék is nagyon lassú, nehezen tölt, mozdul meg .

Kellemes húsvétot .

19. Erzsi7306

Erzsi7306 Fórum-zöldfülű

K

Köszönöm szépen a választ ez volt a gond.

Sylja és Othep kedveli ezt.
  20. Othep

Nem veszíted el a darabkáidat, nem kell újra ültetni, csak lehívni, kirakni.
    Feletted írtam, mit tudsz esetleg tenni lassú játék ellen, mert nincs most a játékban tech probléma.

vihence és Swartsch kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.