Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fcsilla

fcsilla Járnitanuló

Hálásan köszönöm. :)

-ágianyu33- és Othep kedveli ezt.
  2. sznekata0924

sznekata0924 Törekvő

ID: 33746229
    A külön területen termelgetek, csinálnám a feladatot,
    de az van kiírva, hogy "majd kiderül".......
    Szóval mit is kell csinálni ?
    Azon kívül természetesen, hogy termelni és malmozni.....
    A számítógép óráját mikor állítják át ?

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Amikor beadsz a feladatba, akkor a "Majd kiderül" szöveg helyén megjelenik majd egy sor a történetből.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/nyuszikánaán.24736/#post-1379258

A számítógépek órája központilag frissül, mármint Microsoft által.
    Ebben a pillanatban 12:48 van.

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  4. fcsilla

fcsilla Járnitanuló

Hálásan köszönöm a segítséget, sikerült mindkét föld felszabadítása.
    További szép Ünnepet kívánok! :)

Swartsch kedveli ezt.
  5. Othep

Szia ismét.

A Központ elhárította a hibát.
    Egy ki- belépés szükséges részedről, és tudsz majd területet felszabadítani.
    Jó játékot kívánok! :)

6. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

Sziasztok kaptunk Húsvétra kódot,de nekem azt írja ki " A megadott kód nem érvényes " " hoppyeaster2024 "

Utoljára szerkesztett: 31.3.24
    -hubertus1956- kedveli ezt.
  7. Othep

Szia.

Javaslom, hogy másolás-beillesztést alkalmazz a kód beírásánál, úgy biztos nem lesz benne elírás.
    Azok a macskakörmök sem kellenek, amiket beírtál ide.
    Anélkül írd be, és ügyelj arra, hogy ne kerüljön a kód elé felesleges szóköz.

8. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

Akkor sem fogadja el " A megadott kód nem érvényes" ezt írja ki.. A macska köröm csak azért van mert idéztem ami be jött.És a kódot is.

https://kepkuldes.com/image/PkRuRe

https://kepkuldes.com/image/PkRUhB

Utoljára szerkesztett: 31.3.24
  9. Othep

A kód érvényes, én magam is beváltottam.
    Valamit elírhatsz, vagy nem jól csinálsz.

Hiba szokott lenni a felesleges szóköz, vagy, hogy a nulla helyett o vagy O betűt írnak. Ez nem mindegy.
    Másold ki az aláírásomból a kódot, az biztos helyes.
    A hirdetményből másoltam ki magam is.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

Bemásoltam a kép amit küldtem az de még sem fogadja el. Nem ez az első kód amit beírok 2010 óta játszom !

11. Othep

Értem.
    Hozz kérlek farmnevet és ID-t, hogy ránézzünk, mi a helyzet.

Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

Tank_Vica ID: 10117832 de van 8 farmom egyiken sem jó

13. Othep

Köszönöm.
    Elvittem ezt a farmot ellenőrzésre.
    Az ellenőrzés eredményétől függően majd hozzad a többit.
    Most azonban szíves türelmedet kérem egy ellenőrzésre jogosult kolléga megérkezéséig. :)

14. Othep

Szia ismét.

Megtörtént az ellenőrzés.
    Átvetted már a csomagot, 2024-03-31 (ma) 17:12:39-kor váltottad be a kódot.

Amire gondolok, hogy történhetett:
    Nem jött a felugró ablak rögtön a sikeres beváltásról, így megpróbálkozhattál másodszor is beváltani.
    (Valóban jókora idő eltelt most a megerősítő ablak érkeztéig.)
    És most nem azt írja az ablak megtörtént beváltás esetében, hogy ezt a kódot már felhasználtad, hanem , hogy a kód nem érvényes.
    Régebben ilyenkor mindig az az ablak érkezett, hogy "Ezt a kódot már beváltottad"....

Ez lehet a gond a többi farmoddal is, de természetesen kérhetsz ellenőrzést, hogy ezeken is átvetted-e már az ajándékot, ha gondolod.

Boldog húsvétot. :).

vihence, Swartsch, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  15. Tank_Vica

Tank_Vica Junior szaki

Közben rájöttem mi a probléma,2 farmon váltottam be, és rányomtam a következő belépésnél mert nem tudtam hol tartok . Nem azt írja ki hogy már beváltottam ,hanem nem érvényes. Köszönöm a segítségdet a többi farmokon jó beváltottam.

vihence és Othep kedveli ezt.
  16. kbetti9393

kbetti9393 Járnitanuló

Sziasztok!

Ma hajnalban megjelent egy " LEGESLEGBÁMULAUODABB BOLT" Van 3 farmom. Egy kliensen futóval be tudtam szedni az ajándékokat, és egy Böngészősön is.

Én itt ezen a farmon sem kliensen sem böngészővel nem tudtam begyűjteni az ajándékokat, NEM jelentek meg a " manók " alul, amire rá lehetett volna kattintani. A 20 Csillagos érme megjelent, csak azt tudtam a boltban felhasználni. Csináltam takarítást, gép újra indítást, Iobit Uninstallerrel leszedtem a Klienst, takarítás, újra indítás. Letöltöttem a klienst, feltettem. És mindezek után sem kliensen, sem Böngészőben nem jelennek meg a manók alul, csak a bolt. Kérek egy ellenőrzést, mi a macska történhetett!

Gazda: kbetti9393
    ID: 19838141

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  17. plutokutya

plutokutya Fórum-zöldfülű

Segítséget szeretnék kérni! Játékok a kriptából, letermeltem minden hozzávalót, be is kevertem. Még sem tudom az utolssó hármat megcsinálni, illetve eltünt amit bekevertem. Sárga 3 pötty jelenik meg, és nem tudom aktiválni. ID számom 20791009. Köszönettel

18. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A Központban tudnak a hibáról és jelenleg is dolgoznak rajta. Reméljük, hogy mielőbb elérhető lesz mindenkinél a kis figurák felbukkanása és a csillagos érmék gyűjtése.
    Addig is, köszönöm szépen a türelmedet.:)

19. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm szépen a türelmedet.
    Kollégám ellenőrzése szerint a haladási sávot már teljesítetted, mert az a lehívott darabkák függvénye.
    upload_2024-4-1_7-55-43.png
    Amennyiben a 3 hiányzó képet ki szeretnéd rakni és megkapni az érte járó jutalmakat, kérlek próbáld újra, hisz a lehívott darabkák ott vannak a jobb oldali sávban és arra várnak, hogy a helyükre kerüljenek.:)
    Ennek sincs akadálya, mert az ellenőrzés során rendben működött a kirakós.

upload_2024-4-1_7-59-44.png

További jó játékot és sikeres befejezést kívánok!:)

vihence és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. Kata7555

Kata7555 Haladó

Szia! Tegnap óta az ajándékkódot nem lehet beváltani nekem azt írja ki h nem található a rendszerbe valamit nem jól csináltam vagy ez központi hiba
    Köszönöm a segítséget

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.