Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak alfórumból archivált kérdések és válaszok

Kategória: 'Segítség archívuma', témanyitó: Csocsoovb, témanyitás ideje: 16.7.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fifi930

fifi930 Haladó

Sziasztok!Kiváltottam a mennyei bambuszt, megvettem 300 db-ot, ezt a rendszer vissza is jelzi.
    Ennek ellenére a vetőmag mennyisége az ültetésnél 0.
    Kiléptem, frissitettem. a helyzet változatlan,Gazda: fifi930 ID: 19109107

2. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Elvittem kérdésedet ellenőrzésre, addig is türelmedet kérem.
    Köszönöm:)

Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Köszönöm szépen a türelmedet.
    Kollégám ellenőrzése szerint valóban vásároltál 17:12 perckor 300 db Mennyei bambuszt, amit 17:54 perckor beadtál a Szigorú felépülés Gazdaköri feladatba. Sajnos holnapig várnod kell a piros kosaras vásárlási lehetőségre, vagy körülnézni a piacon. Lehet már találsz eladó Mennyei bambuszt.
    További jó játékot kívánok:)

Othep, Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  4. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Sziasztok! Információt szeretnék kapni arról, hogy a mangólassit hol lehet beszerezni. Gondolom, hogy terményes ól adja, na, de melyik?
    Válaszotokat előre is köszönöm.
    hunorkám2 ID 54543070

5. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

Id 1947931 zsoka1953 keresek fákat platánfa,langán gyümölcs fa, hol tudom megvenni ezeket? várom a választ köszönöm

6. veronika011355

veronika011355 Aktív író

Elöször kivaltod a szentelyben a szobrot arany bananert utana a varosban a mühelyben megepited.

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Mangólassimixer terményes ól tegnap került játékba a Bahama újdonságaival, ennek terméke a Mangólassi, amelyről itt olvashatsz:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-frissítések-2024-április.24756/#post-1380530

A Vöröspanda bahás állatunk terményes ólja, ha már rendelkeztél korábbról ezzel az állattal, akkor a Városban a Műhelyben tudod a terményes ólat megépíteni, az újdonság miatt első helyen elérhető, hogy Mindenki könnyen megtalálja.
    Amennyiben nem volt még Vöröspanda-kuckód eddig, akkor előbb a Maja majmok szentélyét kell felkeresned, s ott a 13. kamrában fel kell oldanod Aranybanánért cserébe a Vöröspanda szobrot. Ezt követően a Vöröspanda-kuckóból tudsz vásárolni a Piros kosár alatt, s a Terményes ólat pedig a Városban a Műhelyben tudod megépíteni barkácscucc beadásával.
    Sok sikert!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    a két keresett fa talányos fából tud kifejlődni, nemrégen kerültek játékba:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ó-gazdaköri-küldetésekkel-2024-március.24707/
    A Platánfa farmos titokfa, 2024. március 22-én került bevezetésre, a "Lagos" talányos fából fejlődhet ki, részleteket itt találsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-farm.2114/page-3#post-1378676
    A Longán bahás titokfa, szintén a fenti dátumon került be a játékba, a "Sikoku" talányos-tiki fából fejlődhet ki, részleteket itt találsz róla:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-rejtelmei-bahamarama.422/page-3#post-1378678
    Ha nem vásároltál az akció idején belőlük, vagy a vásárolt talányos fákból nem fejlődött még ki ilyen fád, az eddigi gyakorlatnak megfelelően ezen fákból / talányos fákból is lesz lehetőséged még a későbbiekben is szerezni, akár eventekből, akár szezonnyereményként. Például a tegnap indult Viking saga XV. eventben az eventboltból 2-2 talányos fa kiváltható lesz.
    A fatermés piacképes, így ha sürgősen van rá szükséged, nézz körül a piacon. S néhány hónap elteltével a fák majd csere napon is beszerezhetőek lesznek, ha addig sem sikerül szert tenned más módon rájuk, ahogy a korábbi titokfák is.
    Sok sikert!

fairmike, Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. hunorkám2

hunorkám2 Törzsjátékos

Köszönöm a gyors választ!

Dolphin kedveli ezt.
  10. PeaceOnEarth

PeaceOnEarth Fórum-zöldfülű

Sziasztok,

Az lenne a kérdésem, hogy milyen feltételnek kell teljesülnie, ahhoz, hogy a magtárban ne 100, hanem 150 magot tudjak vásárolni? Válaszotokat előre is köszönöm.

Szép napot,
    PeaceOnEarth

11. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Megint nem lehet belépni.Másnál is így van. Pedig ma frissítettem is.

12. Dolphin

Szia,
    a Bölcs tölgyön tudod a rúnát kiváltani, amivel a Piros kosár alól több magot tudsz megvenni.
    A rúna neve: Shoppingmánia, s a Bölcs Tölgy tetején éred el, ha az előtte lévő rúnákat már kiváltottad:
    upload_2024-4-5_10-15-15.png

Itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-857869

Kuzdern és PeaceOnEarth kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    én Chrome böngészőben nem tapasztalok problémát sem a belépéssel, sem a játékkal kapcsolatban.
    Kliensben vagy böngészőben tapasztalsz problémát? Mi a jelenség?
    Próbáltál más módon is belépni?
    Internet sebességét ellenőrizted?
    Érdemes időnként nemcsak a számítógépünket újraindítani, hanem a WiFi modemet / routert is.
    Remélem rövidesen Nálad is helyreáll a rend.
    Megértésedet köszönöm!

adri121100 kedveli ezt.
  14. PeaceOnEarth

PeaceOnEarth Fórum-zöldfülű

Kuzdern és Dolphin kedveli ezt.
  15. zsoka1953

zsoka1953 Aktív író

köszönöm a választ

Dolphin kedveli ezt.
  16. mari1945

mari1945 Járnitanuló

sziasztok.az a problémám,hogy a mostani eventnél nem tudom csinálni a feladatot,mert a balta dobálásnál lemerevedik a programnem ér célba a balta.ki kell lépniés újra kezdeni,addigra a feladat elvégezve,de a következő újból lemerevedik.minden más lépést lehet csinálni csak ezt nem.frissítést elvégeztem újra indítás is volt. mari1945 ID:7601838 a választ,és a segítséget köszönöm.

17. bokaerzsi

bokaerzsi Aktív író

Kliensen játszom, most már jó lett. Köszönöm a válaszod.Szép napot.

Dolphin kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    böngészőben vagy kliensben tapasztaltad a problémát? Próbálj meg más módszerrel is játszani, mint a megszokott (kliens helyett böngésző, megszokott böngésző helyett másik böngésző, vagy kliens).
    Kérlek, próbáld meg újra indítani a gépedet, és a WiFi modemet is, lehet volt némi internetlassulásod.
    Én most a jelzésedet olvasva Chrome böngészőben probléma nélkül játszottam kettő menetet is, nem észleltem fennakadást.
    Ha a fentiek egyike sem vezet eredményre, jelezd és továbbítjuk a Központ felé - de ehhez szükségünk van az információra, hogy hol észlelted a fennakadást.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. saraiszilvia

saraiszilvia Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Az a gondom, hogy a baltadobáló utolsó játékát nem lehet megcsinálni.
    Minden ki van jelölve és nem tudok dobni szürke lesz és nem csinál semmit.
    https://kepkuldes.com/image/PznVVZ

Gazda: saraiszilvia ID: 26642592

20. siposanyu

siposanyu Junior szaki

Sziasztok ! Még csak a második dobás körnél tartok...de nem tudok dobni szürke lesz a képernyő és nem csinál semmit. Kijelöltem a nyelet, de megtorpant a játék :( vajon visszakapom ezt a kört, vagy elveszett ???
    ID 42124108 siposanyu

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.